• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım eğitimi bitirdim ben oyüzden evet gün boyu soru çozüyorum
eşimde yok doktora son raporlarını almaya ve gazilik işlemlerini yapmaya gitti
e bende de yemek derdi falan kalmadı ne bulursam yiyorum
vaktimi soru çozmeye ayırıyorum
tabii 800 rakamı abartılı bir rakam ben sırf pegemi bitirmek adına inat ettim bitirdim
hatta aralarda glee bile izledim sedef duymasın :)
normalde 500 soru ile sınırlandırıyorum kendimi eğer konu çalışacaksam yada tekrar yapacaksam bu sayı düşüyor ister istemez programa bağlı yani
Allah sana da kolaylık versin canım..

saol cnm amin.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.allah hepimizin yardımcısı olsn

uzuun zamandır yoktum kızlar, netim de sorun vardı... ve buradan uzak kaldığımda şunu anladım, gaza gelip çalışamıyorummm :(( sabahların 6-7 sinde hortlayan ben , halen işlerimi bitirebilmiş ve derse başlayabilmiş değilim.. dua edin noolur, gelişimi bitirip program geliştirmeye başlayacağım bugün. bu ay coğrafya, anayasa, gelişim, program gelştirmeyi bitireceğime söz vermiştim kendi kendime.inş. bu sözümü tutarım.. sizler ne güzel bissürü soru çözüyorsunuz, ben konu çalışmaktan soru çözmeye vakit bulamıyorum, hata mı ediyorum acaba ?

uzuun zamandır yoktum kızlar, netim de sorun vardı... ve buradan uzak kaldığımda şunu anladım, gaza gelip çalışamıyorummm :(( sabahların 6-7 sinde hortlayan ben , halen işlerimi bitirebilmiş ve derse başlayabilmiş değilim.. dua edin noolur, gelişimi bitirip program geliştirmeye başlayacağım bugün. bu ay coğrafya, anayasa, gelişim, program gelştirmeyi bitireceğime söz vermiştim kendi kendime.inş. bu sözümü tutarım.. sizler ne güzel bissürü soru çözüyorsunuz, ben konu çalışmaktan soru çözmeye vakit bulamıyorum, hata mı ediyorum acaba ?

yoklugun belli oluyodu canım burda ben kendimi candan bi arkadaş çevrem varmış gibi hissediyorum herkes destek tek amaca tek yürek :16: üzülme rahat yetiştirirsin önce konularını bitir kalan vakittede soru çözersin kolay gelsin

canım eğitimi bitirdim ben oyüzden evet gün boyu soru çozüyorum
eşimde yok doktora son raporlarını almaya ve gazilik işlemlerini yapmaya gitti
e bende de yemek derdi falan kalmadı ne bulursam yiyorum
vaktimi soru çozmeye ayırıyorum
tabii 800 rakamı abartılı bir rakam ben sırf pegemi bitirmek adına inat ettim bitirdim
hatta aralarda glee bile izledim sedef duymasın :)
normalde 500 soru ile sınırlandırıyorum kendimi eğer konu çalışacaksam yada tekrar yapacaksam bu sayı düşüyor ister istemez programa bağlı yani
Allah sana da kolaylık versin canım..

sen yalnızmıydın evde canım tüh dün ilgilenemedimde seninle :14: gazilik işlemi falan demişsin hayırdır bişey mi oldu burdan yazmak istemezsen özelden yaz geçmiş olsun BU ARADA AZMİNE HAYRANIM DEMEDEN GEÇEMİCEM :8:

slm canlarım bugün geç kaldım size yetişemedim :9: :9: :9:
hemen derse başlıyorum dünkü açığı kapatmam lazım bugün kendi rekorumu kırmalıyım :65: :65: :65: :65:
öncelikle vatandaşlıkla başlıyorum kızlar :6: :6:
hepinize kolay gelsin canlarım iyi çalışmalar :54:

Son düzenleme:
sedefim canım çalışmama hız verdim ama hala daha yetiştiremiyorum o da zamanla oturucak inşallah:nazar:
clementine canım sana maşallah diyorum:nazar::nazar::nazar:
tarih için birisi nasıl çalışmalıyım diye sormuş bende tarihten çok az net yapanlardanım ve dün şunu farkettim kızlar tarihten konu çalışıp hemen üstüne 2 test çözüp onu bir sonraki konuya kadar rafa kaldırmıcaz, tarihten o konuyla ilgili ne kadar soru varsa çözücez oturana kadar, ben bunu ıslahatlarda farkettim keşke diğer konularda yapsaydım neyseki geç kalmış sayılmam, ıslahatlarda 3 kaynak çözdüm ve üçünde de aynı şeyleri döndürüp döndürüp sormalarına rağmen benim takıldığım noktalarda ne hikmetse hep aynıydı bunun içinde şöyle bir çözüm getirdim kendime, dersane defterimden tarihi çalışıyorum bir kere kendinize sadece bir kaynak belirleyin ve sadece ondan çalışın ekstra bilgi için ara ara başka kaynaklara bakın ama temel kaynağınız bir olsun ve onu şekil şema olarak kaydediyorsunuz resmen ben mesela 3.selimi defterin soluna yazmıştım nizamı cediti gördüğüm anda defterin sol tarafı gözümün önüne geliyor, ilk soruları çözerken defteriniz ya da kitabınız açık kalsın her aklınıza takılan şıkta açın bakın defteri ve sorulardaki cümleleri bir kağıda yazın mesela ıslahatlarda fransızcayı askeri okullarda zorunu hale getiren 3.selim diye yazın bu benim çalışma stilim (yürütücü bilişim)herkesin farklıdır tabi, mesela biriside şekillerle yapıyor bunu abdülhamit için çöp adam çiziyor ona bıyık takıyor bıyıklarına yazıyor özelliklerini, 2.mahmut için fes takıyor (fes takmayı zorunlu hale getirmişti)fesin püsküllerine yazıyor yani illa fes olması zorunlu değil kendinizle bağdaştırın, ne biliyim sevgilinizin adı mahmuttur kalp içinde yazın yaptıklarını, tarihten aydınlandığım noktalrı paylaştım sizlerle:28:birde kızlar buraya bile mesaj yazarken öğrendiklerimizi uygulayalım ben mesela stratejiyi yazdıktan sonra yürütücü bilişide yazdım, hem komik oluyor hemde gözümüzde aşinalık oluyor:34:

kızlar 105 egitim sorusu çözdüm :68: program rehberlik ögrenme ve gelişimden karışık:6:. iskender palanın şah ve sultanı kocişimden önce ben bitirdim:64: :64: :64:
(aynı kitabı okuyodukta :16: :9:) böylece yavuz şah ismail ve çaldıranı iyice ögrendim :8: kahvaltımı yaptım şimdi kendime bi nescafe yapıp rehberlik ve türkçeden konu çalışcam akşama eşimin arkadaşlarında toplancaz çigköfte partisi varmış :27: görüşürüz arada girmeye çalışırıp öptüm hepinizi :54:

merhabalar ben buraya yeni katıldım benim de derdim kpss ,resim öğretmenliğinden mezunum benide aranıza alın benimde çok çalışmam gerek hangi yayınevi kitaplarından yararlanıyorsunuz lütfen bana da yardım edin
merhaba canım hoşgeldin :16: öncelikle hangi derslerde daha çok sorun yaşıyosun onları söyle yardımcı olalım sana :29:
canım dur panik olma, ben de yaklaşık 3 haftadır kpssye dair bişey bakmıyorum ve daha tonla çalışacak konum var, ama düşünsene sabah erken kalksan öğlene kadar 1 eğitim konusu, öğleden akşamüstüne kadar gk gy akşam da sorularını çözsen.. bu şekilde devam etsen bi bakmışsın konular bitiyo..konu çalışmadan test çözmek bana mantıksız geliyor, ama şöyle ki mesela önce konu çalışmaya zorla kendini, baktın gördün çok sıkıldın, daha önce çalıştığın konuyla ilgili yaprak test çöz. yaprak testler konuyu pekiştirmeye çok yardımcı, konu çalışırken; 1- konu anlatımlıdaki testler, çıkmış sorular, 2- yaprak test çözülmeli bence.. dualarımız seninle.. Allah hepimize zihin açıklığı versin :16:
kpsshayalimm dediklerini birebir uygulıcam, bu sefer işe yarar herhalde :97:
clementinemm araya bi yere glee izlediğini sıkıştırmışsın görmediğimi sanma :23: yok bu konuda seninle aynı düşünüyorum :13: ben de dizi izliyorum ders arasında ve bana iyi geliyor, kafam dağılıyor, bence senin de verimli çalışmanı sağlıyor bu dizi, eğer ara vermeyip o an onu izlemesen derse yorgun devam edersin ve bu hiç de verimli olmaz :20: günde 1 bölüm sınır olsun, zaten yabancı diziler 40-45 dk. eğer o gün çok çalışmışsan da kendine ödül olarak extra bi bölüm daha verirsin :31:
nilimmm ben bi çiğköfte manyağıyım :27: kırklarelili olmama rağmen adanalı davranışlar sergilemem de hayli ilginç :9: ama çiğköfteye resmen bayılıyorummmmm :52: benim için de fazladan bi kaç tane daha ye :56:
nurum tubam hadi rekoru kır, belissa da bugün eğitimi bitiriyo, bu akşam da sizin için halaylar çekelim :64::64:

kızlar benim de 3 te sınavım var, son finalllll :52: ordan çıkınca çarşıda biraz işim var. 6.30 da da dershanede etütüm var.
kızlar bu arada finaller benim tek şu işime yaradı, rehberlik dersi vardı bu dönem ve hoca test yapıcaktı, ben de ihtiyaçtan rehberliği tamamen bitirerek girdim sınava, hem sınavım iyi geçti hem de rehberlik dersi bitmiş oldu :81:
akşama görüşürüz artık, hepinize enerji öpücükleriiiiiii :16::16::16::16::16:

Rehberlik 1 cd türkçe 2 cd bitirdim dilbilgisindeyim 105 te eb den soru çözdüm bugunluk bendeen bu kadar
ütü yapcam (kocacımın pantolonuna otoban yapcam 4 çizgili :9: ilk defa pantolon ütüleyecemde :8:)
açma yapcam akşama misafirliğe gittigimiz insanlar bekar hayır olur sevinsin garipler:1:

hepinize iyi çalışmalar görüşürüzzzzzzzz:3:

bende şu vakit itibariyle 500 e yakın coğrafya sorusu çözmüş bulunmaktayım
araya öğlen kocama yemek yaptığımı da varsayarsak, ehh fena sayılmaz
şimdi kalkıp bir tatlı yapmalıyım, yarın öğleden sonra misafirlerim gelcek
sonra kitap okumalıyım, eşim gelene kadar
akşama kahvaltı yapacakmışız, paşa olası kocam öyle dedi :))))
e bide spora gidicem akşam, dönünce yine kitap okurum
spordan gelince çok yoruluyorum gözüm ders görmüyor bende kitaba ayırıyorum o vakti
hadi bakalım, hoşçakalınnnn

arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum vatandaşlık ile ilgili aşağıdaki kaynakları aldım seçimlerim doğrumudr... $Resim_1356175823.webp $Resim_1355930510.webp $Resim_1353173561.webp $Resim_1353089111.webp

merhaba kızlar:3: ne zamandır başlığa girmedim, özlemişim:16:
sedefim baktım simdi finallerin bitmeye başlamış, umarım hepsi de güzel geçmiştir tatilde kpss ye bol moralli geçmen dileğiyle:17:

bugün yaprak testlerimi eritmeye çalışıyorum genel yetenekten bi soru çıktı karşıma paragraf şeklinde diğer cümlelerin
şıklarını eledim ama şu cümlenin ögesini bir türlü ayıramadım, sizlere bir sorayım dedim..

Burun, denizin atlastan göğsünü yararak gidiyor.

Ben şöyle düşünmüştüm. Burun özne, denizin atlastan göğsünü belirtili isim tamlaması, yararak zarf tümleci, gidiyor da yüklem..
zarf tümlecinde mi yanlış yapıyorum acaba yararak gidiyor kısmını mı yüklem olarak almalıyım:26:

sedefim baktım simdi finallerin bitmeye başlamış, umarım hepsi de güzel geçmiştir tatilde kpss ye bol moralli geçmen dileğiyle:17:

bugün yaprak testlerimi eritmeye çalışıyorum genel yetenekten bi soru çıktı karşıma paragraf şeklinde diğer cümlelerin
şıklarını eledim ama şu cümlenin ögesini bir türlü ayıramadım, sizlere bir sorayım dedim..

Ben şöyle düşünmüştüm. Burun özne, denizin atlastan göğsünü belirtili isim tamlaması, yararak zarf tümleci, gidiyor da yüklem..
zarf tümlecinde mi yanlış yapıyorum acaba yararak gidiyor kısmını mı yüklem olarak almalıyım:26:

canım
burun: özne (kim)
yararak gidiyor: yüklem (eylem) (yararaktan öncesi tamlama diye ikisini yüklem diye aldım)
denizin atlastan göğsünü: dolaylı tümleç (kimi,neyi)
ama aslında mantık hatası yaptığımı düşünüyorum bu cümle sadece özne ve yüklemden oluşuyor bölemem tamlamayı eminim ya son kararım:52:

Kızlar ara ara takipteyim sizi yazamıyorm okulda son yoğunluklar..inşallah ikinci dönem full bana ait..Bu arada İngilizce Öğretmeni zümrem var mıydı buralardaa??

kıııızlarrr:32::32::32:
an itibariyle program geliştirmeyi bitirip üstüne tekrar edip eğitim bilimlerine noktayı koymuş bulunuyorum :nazar::nazar:

sedefcim yüzünü kara çıkartmadım :17:

yarın eski sisteme göre eğitimden deneme çözsem olur mu sizce ? yeni sistem denemem yok
kendimi deneyeyim dedim ama 120 soruluk doğru olur mu bilemedim:26:

arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum vatandaşlık ile ilgili aşağıdaki kaynakları aldım seçimlerim doğrumudr...Eki Görüntüle 607037 Eki Görüntüle 607036 Eki Görüntüle 607035 Eki Görüntüle 607034
canım bi tek x yayıncılığı biliyorum, o da çok güzellll

tatlım sağol iyi geçti sınavlarım, ve trafikten bile sınıfta 10 kişiyi bırakmış hoca ben geçtim ama diğer arkadaşlarıma üzüldüm ayıp yazıktır günahtır 4. sınıfız kpssye giricez, uğraştıkları şeye bak
ben cümleyi şöyle ayırdım. burun- kim? özne
gidiyor- yüklem
nasıl gidiyor? denizin atlastan göğsünü yararak- zarf tümleci
denizin atlastan göğsünü kısmını alırsan eğer cümlede yükleme soru sormamış olursun ve daha işlemedik ama bildiğim kadarıyla cümlenin öğelerini ayırırken her zaman yükleme soru sorulur
kıııızlarrr:32::32::32:
an itibariyle program geliştirmeyi bitirip üstüne tekrar edip eğitim bilimlerine noktayı koymuş bulunuyorum :nazar::nazar:

sedefcim yüzünü kara çıkartmadım :17:

yarın eski sisteme göre eğitimden deneme çözsem olur mu sizce ? yeni sistem denemem yok
kendimi deneyeyim dedim ama 120 soruluk doğru olur mu bilemedim:26:

gelsin halaylarrrrrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
yapıcağını biliyodum belissam :nazar:
bu arada çizelgeni yirim seninnnn :69::nazar:

kızlar bugün itibariyle finallerim tamamen bitti, resimci inanılmaz kasmış, kolay sorcam demişti, neymiş efendim sonradan fikri değişmiş, onun dersinde biz hep konuşmuşuz, o hiçbişey dememiş, benim dersimi kaale almamanın acısını görün şimdi vs. dedi :37: hepimiz şoklandık. kaale almamış halimiz buysa her hafta dolu dolu 1 günüm onun resim ödevlerini bitirmeye gidiyodu. trafik hocamız sınıftan 10 kişiyi bırakmış, aramızda evli olup uzak memleketlerine ailelerine gidecek veya yurtdışından gelip uçak biletini bile alan vardı, hadi edirnede olanlar bi şekilde bütlere gelirler de diğerlerinin planlarıyla oynadı resmen adam. yazık gerçekten.. çok şükür ben geçtim, ehliyette bile böyle sorularla karşılaşmamıştım adamın alanı zaten biyoloji ilkyardımda resmen fen soruları vardı. neyse atlattım bunu da darısı diğer derslerin başına inş resimden de geçerim :18:
akşam etütüm vardı 7 de, ondan 9.30 gibi çıktım, kg yi izledim, birazdan da bi film izlicem
öpüyorum hepinizi :16:

Ben de bugün kişilik gelişimini çalıştım ve gelişimden 163 soru çözdüm. İyi geceler kızlar... :10:

Ben de bugün kişilik gelişimini çalıştım ve gelişimden 163 soru çözdüm. İyi geceler kızlar... :10:

çok iyi canım gelişim çok zevkli zaten, devamını diliyorum :16:
ben de ara tatilde öyt mi çalışsam (bugüne kadar hiç görmedim hakkında hiçbir fikrim yok) yoksa ayrılmaz ikili ketçap mayonez hesabı gelişim öğrenme mi çalışsam bilemedim :44: (gelişim öğrenme hakkında az çok bilgim var, yazın çalışmıştım)

canım bi tek x yayıncılığı biliyorum, o da çok güzellll

tatlım sağol iyi geçti sınavlarım, ve trafikten bile sınıfta 10 kişiyi bırakmış hoca ben geçtim ama diğer arkadaşlarıma üzüldüm ayıp yazıktır günahtır 4. sınıfız kpssye giricez, uğraştıkları şeye bak
ben cümleyi şöyle ayırdım. burun- kim? özne
gidiyor- yüklem
nasıl gidiyor? denizin atlastan göğsünü yararak- zarf tümleci
denizin atlastan göğsünü kısmını alırsan eğer cümlede yükleme soru sormamış olursun ve daha işlemedik ama bildiğim kadarıyla cümlenin öğelerini ayırırken her zaman yükleme soru sorulur

gelsin halaylarrrrrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
yapıcağını biliyodum belissam :nazar:
bu arada çizelgeni yirim seninnnn :69::nazar:

kızlar bugün itibariyle finallerim tamamen bitti, resimci inanılmaz kasmış, kolay sorcam demişti, neymiş efendim sonradan fikri değişmiş, onun dersinde biz hep konuşmuşuz, o hiçbişey dememiş, benim dersimi kaale almamanın acısını görün şimdi vs. dedi :37: hepimiz şoklandık. kaale almamış halimiz buysa her hafta dolu dolu 1 günüm onun resim ödevlerini bitirmeye gidiyodu. trafik hocamız sınıftan 10 kişiyi bırakmış, aramızda evli olup uzak memleketlerine ailelerine gidecek veya yurtdışından gelip uçak biletini bile alan vardı, hadi edirnede olanlar bi şekilde bütlere gelirler de diğerlerinin planlarıyla oynadı resmen adam. yazık gerçekten.. çok şükür ben geçtim, ehliyette bile böyle sorularla karşılaşmamıştım adamın alanı zaten biyoloji ilkyardımda resmen fen soruları vardı. neyse atlattım bunu da darısı diğer derslerin başına inş resimden de geçerim :18:
akşam etütüm vardı 7 de, ondan 9.30 gibi çıktım, kg yi izledim, birazdan da bi film izlicem
öpüyorum hepinizi :16:
kuzum cok sagol :38::38::38::38::38:
çizelgem ellerinizden öper :1:

seni de artık tam gaz çalışmalarla aramızda görmek istiyorum :51::kkk:
inşallah tüm derslerinden de gecersin tatlım
haydi kolay gelsin hepimizee:10:

Back
X