• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba kızlar:3: ne zamandır başlığa girmedim, özlemişim:16:
sedefim baktım simdi finallerin bitmeye başlamış, umarım hepsi de güzel geçmiştir tatilde kpss ye bol moralli geçmen dileğiyle:17:

bugün yaprak testlerimi eritmeye çalışıyorum genel yetenekten bi soru çıktı karşıma paragraf şeklinde diğer cümlelerin
şıklarını eledim ama şu cümlenin ögesini bir türlü ayıramadım, sizlere bir sorayım dedim..

Burun, denizin atlastan göğsünü yararak gidiyor.

Ben şöyle düşünmüştüm. Burun özne, denizin atlastan göğsünü belirtili isim tamlaması, yararak zarf tümleci, gidiyor da yüklem..
zarf tümlecinde mi yanlış yapıyorum acaba yararak gidiyor kısmını mı yüklem olarak almalıyım:26:

ben bunu görmemişim hemen çözüyorum naçizane:17:
tüm sorular yükleme sorulur canım
gidiyor( yüklem )
giden ne? burun(özne)
nasıl gidiyor? denizin atlastan göğsünü yararak.(zarf tümleci)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok iyi canım gelişim çok zevkli zaten, devamını diliyorum :16:
ben de ara tatilde öyt mi çalışsam (bugüne kadar hiç görmedim hakkında hiçbir fikrim yok) yoksa ayrılmaz ikili ketçap mayonez hesabı gelişim öğrenme mi çalışsam bilemedim :44: (gelişim öğrenme hakkında az çok bilgim var, yazın çalışmıştım)

Yavaş yavaş ısınıyorum galiba canım en azından kafamdaki planı gerçekleştirdim bugün. Gelişim ve öğrenmeyi ben de çok severim. Ve ben de önce gelişim sonra öğrenme çalışılması taraftarıyım. Hem az çok biliyomuşsun çabuk biter o zaman. :34:

kuzum cok sagol :38::38::38::38::38:
çizelgem ellerinizden öper :1:

seni de artık tam gaz çalışmalarla aramızda görmek istiyorum :51::kkk:
inşallah tüm derslerinden de gecersin tatlım
haydi kolay gelsin hepimizee:10:
inşallah kuzum, aslında cuma başlıcaktım ama sevdiceğin yanına gidiyorum :17: pzt kısmetmiş, diyete başlar gibi oldu :9:
Yavaş yavaş ısınıyorum galiba canım en azından kafamdaki planı gerçekleştirdim bugün. Gelişim ve öğrenmeyi ben de çok severim. Ve ben de önce gelişim sonra öğrenme çalışılması taraftarıyım. Hem az çok biliyomuşsun çabuk biter o zaman. :34:
haklısın canım, eğer gelişim-öğrenme çalışırsam çabuk biter, ama öyt hiç bilmiyorum diye bi tarafım huzursuz, dershanede daha görmedik hani en azından bi temel yapacak kadar çalışıp dershaneye gidersem daha az yabancı olurum diye düşündüm. ama öyt de ara tatilimde biticek gibi değil sanırım en kalın kitap o

bende ilk müşteri olarak
kahvaltılık gevreğimi yiyerekten
önüme coğrafya testimi açaraktan
artık şu coğrafyadan kurtulmak istiyorummmm :52:

dün akşam kitap okuyamadım
çünkü unutmuşum muhteşem yüzyıl olduğunu
haftada sadece iki dizi izliyorum
diğeri de yalan dünya...

kitabımda şevket süreyya aydemirin tek adam kitabı
arkasından ikinci adamı da okuycam
toplam 6 kitap, ben 2. deyim bakalım hayırlısı.

6.10 geçe kalktım kızlar, kocamı işe yolladım, saat6.35 di yatayım dedim; ama sonra vazgeçtim. zira yatınca zor kalkıyorum ve sersem gibi oluyorum...atv deki kahvaltı haberleri eşliğinde gelişim çalıştım, son bir ünitem kaldı bitirmek için. onu da kahvaltıdan sonra çalışacağım inş.. halen mayışıklık var üzerimde ama öğlene kadar çalışıp öğlen biraz şekerleme yapmayı düşünüyorum :)))

kızlar biliyor musunuz eşim 17 milyarlık öğrenim kredilerimi ödemeye karar verdi
başlicaz ödemeye, hem çok mutluyum, hem çok utanıyorum
ben sırf bu yüzden atanmak zorundayım zaten
allaha şükür eşim bu konuda baskı uygulamıyor, öyle olsa atan kendin öde derdi zaten ama
insan utanıyor gerçekten.
az bir borç değilki, insanlar bu parayla evleniyorlar

o yüzden gazımız eksik olmasın, çalışmaya devam

bende ilk müşteri olarak
kahvaltılık gevreğimi yiyerekten
önüme coğrafya testimi açaraktan
artık şu coğrafyadan kurtulmak istiyorummmm :52:

dün akşam kitap okuyamadım
çünkü unutmuşum muhteşem yüzyıl olduğunu
haftada sadece iki dizi izliyorum
diğeri de yalan dünya...

kitabımda şevket süreyya aydemirin tek adam kitabı
arkasından ikinci adamı da okuycam
toplam 6 kitap, ben 2. deyim bakalım hayırlısı.
yaaaaaaa finger ama ama olmazki hep beni 2 dk farkla geçip önce sen msj yazıyonnn :84: :84: :84:
bu arada okudugun kitaplar çookk agar deilmi :6: bende dün i.pala nın efsane n.bekiroglu nar agacı ve lal geceyi bi arkadaştan ele geçirdim hangisine başlasam acep diye düşümnüyom:10:

Günaydıııııııııııın, hepinize maşallah:nazar:
Kızımı tekrar karnımın içine almak istiyorum gerçi içerdeykende kurtluydu
ama sessizdi hiç olmazsa, tanıdık doktor var mı kızlarrrr:27:
Şişşttt evliler akıllıca oturun dersinizi çalışın atanmadan çoluk çocuğa karışmayın:53:

Sedefciğim hadi geçmiş olsun darısı ikinci döneme kuzum :54:
Herkese Rabbim zihin açıklığı versin

yaaaaaaa finger ama ama olmazki hep beni 2 dk farkla geçip önce sen msj yazıyonnn :84: :84: :84:
bu arada okudugun kitaplar çookk agar deilmi :6: bende dün i.pala nın efsane n.bekiroglu nar agacı ve lal geceyi bi arkadaştan ele geçirdim hangisine başlasam acep diye düşümnüyom:10:

canım biliyorsun alan sınavı geldi zaten, bu kitaplar neyki, en hafifleri kalır yanında
alana hazırlık olsun diye okuyorum zaten
bunlarla iyi kötü inkılap tarihini halledip, sonra islam tarihi, sonra türk devletleri, yakınçağ türkiyesi vs.
bunlarla ilgili kitaplarım var onları okumalıyım

Son düzenleme:
kızlar biliyor musunuz eşim 17 milyarlık öğrenim kredilerimi ödemeye karar verdi
allaha şükür eşim bu konuda baskı uygulamıyor, öyle olsa atan kendin öde derdi zaten ama

senin baya fazlaymış benim 9 civarı ve ödeyemedin :2: ve eşimde atanalı bi yıl oldu 1 yıl çalışmaylada anca düğün nişan yaptı ikimizin 20 bin kadar borcu var inan benimde birinci amacım sınav stresinden kurtulmak ikincide bu mesele :14:

canım senin nasıl 17 bin oldu? kaç yıl aldın ki? 2011 mezunuyum,benim de bu senenin sonunda gelecek kredi borcum 4yıl aldım ben ..ben de o borcu kendim ödemek için atanmak istiyorum; eşim hiçbir şekilde sen öde falan filan demiyor Allah razı olsun,hatta" böyle düşünme öderiz canım ne olacak diyor" ama olsun benim vicdanım el vermiyor. dediğin gibi bir düğün yapılır o paraya...

canım biliyorsun alan sınavı geldi zaten, bu kitaplar neyki, en hafifleri kalır yanında
alana hazırlık olsun diye okuyorum zaten
bunlarla iyi kötü inkılap tarihini halledip, sonra islam tarihi, sonra türk devletleri, yakınçağ türkiyesi vs.
bunlarla ilgili kitaplarım var onları okumalıyım

zevkine kitap okuyamıyoz film izliyomuyoz yaaaaaa :ssz: kitap okudum şah ve sultan yavuz dönemi film izledim fetih 1453 psikolojik manyak oldum:9:

senin baya fazlaymış benim 9 civarı ve ödeyemedin :2: ve eşimde atanalı bi yıl oldu 1 yıl çalışmaylada anca düğün nişan yaptı ikimizin 20 bin kadar borcu var inan benimde birinci amacım sınav stresinden kurtulmak ikincide bu mesele :14:

sorma ben yüksek lisansta da aldım iki katı
almaya ihtiyacım vardı, almasaydım okuyamayacaktım belki
ama şükürler olsun başlicaz bir yerden ödemeye
üstelik yüksek lisans borcum icralık şu an
çalışıyor olsam bankaya maaşım yattığı an el koyacaklar

ay kız özledik valla seni ne zamandır finger ben clemantine açıyoduk cefemizi :9:

şekerim ben de özlemişim valla , aslında kalkar kalkmaz nete girsem ilk ben açarım cafeyi ama girmiyorum çok oyalanırım diye...neyse bundan sonra anahtar bende kızlarrr 6.30 da açacağım haberiniz olsun :1: buradan uzak kalınca çalışma hızım da azalıyor, inş. uzak kalmayacağım artık :)

tsunade lisans borcum hala taksitlendirilme de
ona 900 falan faiz gelmiş
ama yüksek lisans borcuma 2.5 milyar faiz gelmiş, sıkıntım o zaten
eşim arada dalga geçiyor, arkadaş niye okutmuşlar ki seni, okutmasalarmış ya hiç olmazsa borcun olmazmış diye :)))
allah ondan bin kere razı olsun
eşlerimizin hoşgörüsüne layık olmak adına yüce rabbim sevdiğimiz mesleği yapmamızı nasip etsin inşallah.
herşey çalışmak kendi paranı kazanmak demek değilmiş bazen
bazen sırf mesleğini çok sevdiğin için uğraşmakmış
bazen de işte minnet borcuymuş...

kızlar hadi bugünkü planlarımızı yazalım :68: ben türkçeden 2 bölüm bitircem sanal akademiden dilbilgisindeyim rehberlik ten son konulardayım bi bölümde ondan bitircem kalan vakittede eb yada gkgy den soru çözeyim bitirdiğim derslerden. sonrada alışverişe çıkayım hazır çıkmışkende annemle 5 dk mesafedeyyiz ona ugrayıp yigenim şevoşumu ısırıp geleyim :9::9: haydi rast gele canlarım zihniniz açık olsun inşaallah :27:

Back
X