• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar ömer dinçer'in yerine nabi avcı getirilmiş. şuana kadar kendisinden bi haberdim hemen kimmiş araştırma yapmaya başladım. hem seçim hem bu yenilik vesilesiyle ağustosta iyi bir atama gelir inşallah :))

slm kızlar internet bağlantısındaki sorundan dolayı size katılamadım :47:
neyseki az önce düzeldi bende hemen cafemize girdim :9:
bugün misafirlerimiz vardı sadece 100 matematik sorusu çözebildim
birazdan oytye başlıcam :6:
bu arada öğretmenleri cami önünde yem bekleyen güvercinlere benzeten ömer dinçer dönemi bitti çok şükür yeni bakanımız hayırlı olsun kızlar :124:

Umarım gelen gideni aratmaz yeni bakan hayırlı olsun diyorum.
Kızlar coğrafyadan iki sorum var bakar mısınız?

Aşağıda verilenlerden hangisi Türkiye de görülen föhn rüzgarlarının etkileri arasında yer almaz?
a-kışın cephe yağışlarına neden olmaları
b-ilkbaharda sellere neden olmaları
c-iç anadoluda tahılların olgunlaşma sürelerini kısaltmaları
d-Rize de kış sıcaklığını artırmaları
e-etkili olduğu yerlerde kurutucu etkide bulunmaları

Gerçek sıcaklık ile indirgenmiş sıcaklık arasındaki fark yükselti arttıkca artar.
Buna göre aşağıdaki kent merkezlerinden hangisinde gerçek ve indirgenmiş sıcaklık arasındaki farkın en fazla olması beklenir?
a-sinop
b-balıkesir
c-iskenderun
d-ısparta
e-izmir

Aşağıda verilenlerden hangisi Türkiye de görülen föhn rüzgarlarının etkileri arasında yer almaz?
a-kışın cephe yağışlarına neden olmaları
b-ilkbaharda sellere neden olmaları
c-iç anadoluda tahılların olgunlaşma sürelerini kısaltmaları
d-Rize de kış sıcaklığını artırmaları
e-etkili olduğu yerlerde kurutucu etkide bulunmaları

Gerçek sıcaklık ile indirgenmiş sıcaklık arasındaki fark yükselti arttıkca artar.
Buna göre aşağıdaki kent merkezlerinden hangisinde gerçek ve indirgenmiş sıcaklık arasındaki farkın en fazla olması beklenir?
a-sinop
b-balıkesir
c-iskenderun
d-ısparta
e-izmir
1-a
2-c mi acaba?

Son düzenleme:
selam güzellerrr, misafirlerim beklediğimden daha erken geldi. iyi ki sofrayı falan önceden hazırlamışım. yani dolayısıyla istediğim gibi çalışamadım ama yine iyi bir tempodayım. bulaşıkları kaldırdım çaylarını tatlılarını verdim şimdi... pg ÇOK GICIK, İLLET, NEFRET bir ders. tekrar tekrar , tekrar etmek zorunda kaldım. 116 soru çözdüm ve 101 netim çıktı . ben gibi pg özürlü biri için bu sonucu güzel buluyorum ama yetmezzzz,durmak yok yola devammm kızlarrr... öptüm siziiiiii

1 a evet ama 2 a değil
Föhn rüzgarları ilkbaharda sele neden oluyor mu?

2 yi sonra c diye değiştirdim canım, c olduğunu düşünüyorum c mi acep?
ilkbahar kıştan sonra gelen mevsim, dolayısıyla kışın düşen karlar, fön rüzgarının ısıtıcı etkisiyle eriyo ve seller meydana geliyor. ama cephe yağışlarıyla bi ilgisi yok, çünkü cephe yağışları matematik konumun sonucudur

2 yi sonra c diye değiştirdim canım, c olduğunu düşünüyorum c mi acep?
ilkbahar kıştan sonra gelen mevsim, dolayısıyla kışın düşen karlar, fön rüzgarının ısıtıcı etkisiyle eriyo ve seller meydana geliyor. ama cephe yağışlarıyla bi ilgisi yok, çünkü cephe yağışları matematik konumun sonucudur

Doğru ya hay çok yaşa sen emi:3:

ömer dinçer sistemi değiştirip kazığını attı da gitti.. öğretmenlik mesleği hiç bu kadar itibarsızlaşmamıştı, inş. yeni bakanımız hayırlı olur hepimiz için.gelen gideni aratmaz umarım. çok sevindim o adamın gitmesine...

ömer dinçer sistemi değiştirip kazığını attı da gitti.. öğretmenlik mesleği hiç bu kadar itibarsızlaşmamıştı, inş. yeni bakanımız hayırlı olur hepimiz için.gelen gideni aratmaz umarım. çok sevindim o adamın gitmesine...

Bir güzellik yapsa da yeni bakanımız şu alan sınavını bir kaldırıverse:52:

herkese günaydın
güzel bir kahvaltı yapıp
dersin başına oturacağım
içimde bir sevinç var neden bilmem
okuyan herkese bulaşsın inşallah :32:

hay bütün yazdıklarım silindi ya, uyku sersemi nereye bastıysam
neyse
günaydın clementinemmm, günaydın herkeseeeee :16:
uyandım yüzümü yıkadım ve buraya yazayım dedim tekrar uyumamak için
çünkü perdeyi bi açtım daha gökyüzü aydınlanmamış her yer karanlık, ışığı açtım ben de
dün hiçbir şey çalışamadım, bugün telafi edicem inş
rehberlikle başlıyorum, hepimize kolay gelsin :10:

hay bütün yazdıklarım silindi ya, uyku sersemi nereye bastıysam
neyse
günaydın clementinemmm, günaydın herkeseeeee :16:
uyandım yüzümü yıkadım ve buraya yazayım dedim tekrar uyumamak için
çünkü perdeyi bi açtım daha gökyüzü aydınlanmamış her yer karanlık, ışığı açtım ben de
dün hiçbir şey çalışamadım, bugün telafi edicem inş
rehberlikle başlıyorum, hepimize kolay gelsin :10:

günaydın sedefim
kahvaltı yapmadan oturma sakın..
Allah zihin açıklığı versin tatlım

günaydın kızlar bir parça ekmek ve peynir atıştırdım ve geldimmm.üşüttüm sanırım midem çok fena... dün soru çözdükten sonra bir ünite daha bitirdim pg'den.. son 3 ünitem kaldı, inş. en geç yarına bitmiş olur.. hepinize zihin açıklığı versin Rabbim...

Back
X