• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhabalar ben de yargının türkiye geneline girdim ve özellikle egitim berbatttıııı nasıl moralim bozuk anlatamam
kızlar ben geçen de yazdım ama pek kimse görmedi umarım bu defa cevaplayan olur
şu program geliştirmeye nasıl calısıyorsunuz yaa bi akıl verin ben konuyu calıstıgım halde dersaneye gittiğim halde cok yanlısım cıkıyo porgram geliştirmeden :43::43:

canım benim programım fena değildir
yapamadığın soruları buraya yazarsan en azından mantığını
ve o tip sorularda hangi yontemi izleyeceğini
kararlaştırırsın
zaten program en soyut ders o yüzden anlaması biraz sıkıntılı oluyor ne yazık ki
Rabbim yardımcın olsun

cevap d arkadaşlar ve bağlantı kurmakta zorlanıyorum açıkçası..

o da aklımdan geçtide nurtubanın yazdıklarından dolayı elemiştim ilk defa duymuştum inandım vallahi :50:
gıcık bi soruymuş canım ya ben data cografyayı bitirmek üzereyim çok ince nüansa baglı dikkat isteyen farklı sorular var bun kitapta evime gideyim paylaşıcam sizinlede görmenizi isterim .

bu arada çok görünmüyosun clemantine nası gidiyo çalışmalar

Son düzenleme:
soru:yeraltından çıkan sıcak sulardan ve buhar gücünden yararlanarak elde edilen enerjiye jeotermal enerji denir.
Türkiye de jeotermal enerji aşagıdaki verilenlerden hangisinde kullanılmaz?
a konsevecilik
b seracılık
c konutları ısıtma
d kimya sanyi
e enerji üretimi

evet kızlar cevaplarınızı alabilirmiyim?

Konservecilik ve seracılık bariz.

Enerji üretiminde de kullanılıyor.

Konut ısıtmada da kullanılıyor.

Siz nerde takıldınız ? :44:

o da aklımdan geçtide nurtubanın yazdıklarından dolayı elemiştim ilk defa duymuştum inandım vallahi :50:
gıcık bi soruymuş canım ya ben data cografyayı bitirmek üzereyim çok ince nüansa baglı dikkat isteyen farklı sorular var bun kitapta evime gideyim paylaşıcam sizinlede görmenizi isterim .

bu arada çok görünmüyosun clemantine nası gidiyo çalışmalar

çok iyi olur canım değişik sorular gormenin hepimize faydası olur..
aslında ben nur tuba ya katılıyorum cevap a
bir yanlış olduğunu düşünüyorum bir coğrafya oğretmeni var tanıdığım ona soracağım bugün.
ben iyiyim canım çalışıyorum
denemeler yapıyorum elimdeki kaynakları bitirmeye çalışıyorum
çok sık giremesemde girip okuyorum ne var ne yok diye :)

günaydın kızlar, hadi çalışmaya başlayalım:16:

şimdi data tarih çözmeye gidiyorum, ilk arada gelirim:10:

not: Jeotermal ile ilgili bir yazı buldum bütün kullanım alanlarını yazmış bir bakın isterseniz...
http://jeotermal.balikesir.edu.tr/jeotermal2.php

canım çok incesin ne güzel kafamdaki bütün soruları cevapladı linkin ellerine sağlık
Rabbim nereyi istiyorsan o şehre atanmanı nasip etsin İnşallah..

canım çok incesin ne güzel kafamdaki bütün soruları cevapladı linkin ellerine sağlık
Rabbim nereyi istiyorsan o şehre atanmanı nasip etsin İnşallah..

rica ederim canım taş atıpta kolum mu yoruldu sanki:17: Allah hepimize hayırlısını, en güzeli verir inşallah:16:
benim asıl sınavlar kpssden sonra başlayacak kısmetse:1: a grubundan giriyorumda:31:

günaydın kızlar :24:
kalkar kalmaz kahvltıdan önce 80 tarih sorusu çözdüm
kalvaltıdan sonra da öğrenmeden soru çözmeye başladım

merhabaaa

ben türkmengelini:))

balhatun arkadaşım sağolsun size yazmama müsaade etti, kuzenim olurlar.

18 ekimde ayrılmak zorunda kaldım ama takip etmeye çalıştım sizi.

efendim konularım biteli çok oldu. planladığım gibi aralık1 de bitmişti. aralık ayında deneme kampı yaptım. şimdi tekrar dönemindeyim. netlerim gayet güzel gidiyor maşallah. kpss 2010 matematikte 30da 29 netim var ayıptır söylemesi, teşekkürler ofisokul diyorum.

sedefcim

sana kaç kere mail attım ama dönüş olmadı. iyisindir inşallah. kuzenime özelden yazabilirsiniz. o bana ulaşır yani.

çok öpüyorum hepinizi nanaklarınızdan,
Allah zihin açıklığı versin canlarım

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
maden çeşidi bakımından ilk sıralarda yer alan türkiye dünya maden pazarındaki payı açısından gerilerde bulunmaktadır
bu durumun görülmesinde aşağıdakilerden hangisi en çok etkilidir
a-teknolojik olanakların kısıtlı olması
b-maden rezervlerinin çok zengin olmaması

diğer soru:
türkiye de sulama probleminin ortadan kalktığı tamamen düşünülürse aşağıdaki tarım ürünlerinin hangisinin üretiminde bir artış beklenemez
a-buğday
b-mercimek

arkadaşlar ya ben tarih ve coğrafya dan konu anlatımlarını bitirdim ama çözdüğüm sorular da baya bi yanlışlar çıkıyor.bu durumda tekrar mı konu anlatımı çözmeliyim veya soruları çözdükçe konuları öğrenirmiyim lütfen cvplayn....

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
maden çeşidi bakımından ilk sıralarda yer alan türkiye dünya maden pazarındaki payı açısından gerilerde bulunmaktadır
bu durumun görülmesinde aşağıdakilerden hangisi en çok etkilidir
a-teknolojik olanakların kısıtlı olması
b-maden rezervlerinin çok zengin olmaması

diğer soru:
türkiye de sulama probleminin ortadan kalktığı tamamen düşünülürse aşağıdaki tarım ürünlerinin hangisinin üretiminde bir artış beklenemez
a-buğday
b-mercimek

arkadaşlar ya ben tarih ve coğrafya dan konu anlatımlarını bitirdim ama çözdüğüm sorular da baya bi yanlışlar çıkıyor.bu durumda tekrar mı konu anlatımı çözmeliyim veya soruları çözdükçe konuları öğrenirmiyim lütfen cvplayn....

canım birinci soru a
ikinci soru da cevap b eğer doğruysa açıklayım canım..

canım birinci soru a
ikinci soru da cevap b eğer doğruysa açıklayım canım..

günaydn arkadaşlar oğlum sayesinde yine erkenciyim.erken kalkmama rağmen ders çalışmama izin verse güzel olcaktı. şimdi eşime kahvaltı hazırlaycm.

clementine cnm benim ben ilk soruyu buğday olarak düşündüm. karadeniz ve erzurum-kars dışında her yerde yetiştiği için.ama doğru cvp. senin dediğin gibi mercimek mş.mantığını hala anlayamadım
ikinci soruda ise doğru cevabın maden rezervlerinin çok zengin olmaması diyor.bunda da ben teknolojik olanakların kısıtlı olması diye düşündüm ama yanlış çıktı. ya acaba sorudamı problem var. bununda mantığını anlayamadım.
cnm cevapladığın için teşekkür ederim.

soru:yeraltından çıkan sıcak sulardan ve buhar gücünden yararlanarak elde edilen enerjiye jeotermal enerji denir.
Türkiye de jeotermal enerji aşagıdaki verilenlerden hangisinde kullanılmaz?
a konsevecilik
b seracılık
c konutları ısıtma
d kimya sanyi
e enerji üretimi
arkadaşlar bu soru da karar neyde kılındı.konservecilik mi kimya mı

arkadaşlar bi tarih sorusu daha farklı geldi paylaşmak istedim.
M.Kemal nutuk ta ben samsun a çıkarken üç çeşit kurtuluş çaresi düşünülmektey di. demektedir.
1-ingiliz himayesine girmek
2-amerikan mandasında yaşamak
3-bölgesel bağımsızlığı sağlamak
çarelerinden hangilerinin bulunduğu söylenebilir?

arkadaşlar bi tarih sorusu daha farklı geldi paylaşmak istedim.
M.Kemal nutuk ta ben samsun a çıkarken üç çeşit kurtuluş çaresi düşünülmektey di. demektedir.
1-ingiliz himayesine girmek
2-amerikan mandasında yaşamak
3-bölgesel bağımsızlığı sağlamak
çarelerinden hangilerinin bulunduğu söylenebilir?

Hepsi:26:

günaydın kızlar:16:

teşekür ederim cvpladğn için.evet cvp hepsi ama ben bi bağlantı kuramadım.nasıl çözdn cnm mantığını paylaşırmsn

rica ederim:17:benim aklıma cemiyetler geldi canım birleşmeden önce bölgesel bağımsızlıkları sağlamaya çalışıyorlardı..
wilson prensipleri cemiyeti amerikan mandasını, ingiliz muhipler cemiyeti de ingiliz himayesini destekliyordu

rica ederim:17:benim aklıma cemiyetler geldi canım birleşmeden önce bölgesel bağımsızlıkları sağlamaya çalışıyorlardı..
wilson prensipleri cemiyeti amerikan mandasını, ingiliz muhipler cemiyeti de ingiliz himayesini destekliyordu

cnm teşekkür ederim şimdi bağlantıyı sağladım.çok saol.

Back
X