• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar merhaba ben geldim ayağımın tozuyla:10:
Tatil bitti bugün geldik geçmişi okudum yarın tekrardan başlıyorum çalışmaya.
Bi ara atama muhabbetleri döndü duymuşsunuzdur ama bugün başbakan yok demiş :14:
Neyse ben eğitime kaldığım yerden devam edicem yarın, internetten kitap siparişi vericem özellikle genel kültür için. Tabi eğitim için de.
Beni soranlara sormayanlara selam olsun bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle :16:

kızlar pazarı fırsat bildim. biraz kitaplara el atayım bakalım neler varmış diye başladım düzenlemeye odayı.

ne çok kitabım varmış, şaştım.:27:
malum 2. yıl olunca kpss maratonunda çaresizlikle baya kitap almışım.:17:
bir sürü kitap çıktı.

elden çıkarmak için sayfa açtım.bakmak isterseniz kpss kitaplarına belki ilgilendikleriniz çıkabilir;

http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-kitap-degis-tokus/595983-kpss-kitaplari.html#post28755848

canım maşallah baya kitabın varmış :52:
işte ben de birikmesin diye almıyorum, kendimi tutmaya çalışıyorum :1: bitince alıcam öyle karar aldım :31:

Kızlar merhaba ben geldim ayağımın tozuyla:10:
Tatil bitti bugün geldik geçmişi okudum yarın tekrardan başlıyorum çalışmaya.
Bi ara atama muhabbetleri döndü duymuşsunuzdur ama bugün başbakan yok demiş :14:
Neyse ben eğitime kaldığım yerden devam edicem yarın, internetten kitap siparişi vericem özellikle genel kültür için. Tabi eğitim için de.
Beni soranlara sormayanlara selam olsun bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle :16:

canımmm hoşgeldin :16: kolay gelsin yarın için
ben de bu hafta en azından dershanedeki konulara kadar gelmek istiyorum, çok geride kaldım finaller yüzünden
bu dönemim de zorlu geçicek çünkü, bu hafta okula gitmicem
hepimize kolay gelsin
genelkültürde çokkk sıkıntım var. hoca uzman kariyerin 30 lu denemelerini aldırcakmış bize, onları baya beğenmiş, aklında bulunsun :31:

Kızlar merhabaaaaaa:6:
Ben de sabah 8,30 gibi oturdum masamın başına ve 211 sorumu çözdüm kurtuluş savaşı muharebeler dönemini de bitirmiiş oldummmm:42:
Bugün planımda eğitim çalışmak vardı dersanede biten derslerimi bitirmeye çalışıyorum çünkü.Programdan da 217 civarı sorumu çözdümmmmiçim pek bi rahat ama bi 100 soruluk yer daha var dimi ne dersinizz:1:
Sedefcim uzmankariyer alınca bir bak bakalım tavsiye edersen ben de alırım.Ben de önce elimdekiler bitsin kitapları atıp yeni cicileri alıcammm:9:Bu arada ben de yargı 5500 soru bankası 2011 vardı 2012 de çıkmış bir soruyla karşılaştım birebir aynı hatta 2011de de tutturmuşlardı şu hülaguhan sorusunu olmayanlara öneririm yargı 5500 ü:34:
Eğitimde de bir arkadaşım pegem ezberbozanı öneriyor ama önce elimdekiler bitsin diyorum kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim:34:

Kızlar merhabaaaaaa:6:
Ben de sabah 8,30 gibi oturdum masamın başına ve 211 sorumu çözdüm kurtuluş savaşı muharebeler dönemini de bitirmiiş oldummmm:42:
Bugün planımda eğitim çalışmak vardı dersanede biten derslerimi bitirmeye çalışıyorum çünkü.Programdan da 217 civarı sorumu çözdümmmmiçim pek bi rahat ama bi 100 soruluk yer daha var dimi ne dersinizz:1:
Sedefcim uzmankariyer alınca bir bak bakalım tavsiye edersen ben de alırım.Ben de önce elimdekiler bitsin kitapları atıp yeni cicileri alıcammm:9:Bu arada ben de yargı 5500 soru bankası 2011 vardı 2012 de çıkmış bir soruyla karşılaştım birebir aynı hatta 2011de de tutturmuşlardı şu hülaguhan sorusunu olmayanlara öneririm yargı 5500 ü:34:
Eğitimde de bir arkadaşım pegem ezberbozanı öneriyor ama önce elimdekiler bitsin diyorum kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim:34:

leylasımmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
tabii ki yer vardır, snırları ancak zihin koyar, sınırları kaldır, 100 daha ekle :52:
kitapları alınca yorumumu yazarım buraya :34:

kızlar pazarı fırsat bildim. biraz kitaplara el atayım bakalım neler varmış diye başladım düzenlemeye odayı.

ne çok kitabım varmış, şaştım.:27:
malum 2. yıl olunca kpss maratonunda çaresizlikle baya kitap almışım.:17:
bir sürü kitap çıktı.

elden çıkarmak için sayfa açtım.bakmak isterseniz kpss kitaplarına belki ilgilendikleriniz çıkabilir;

http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-kitap-degis-tokus/595983-kpss-kitaplari.html#post28755848

elden çıkarma çöz bitir kafandan çıkar bence bak benim 6.girişim bu elimdeki kitapları dün liste yaptım baya kabarık çıktı :9:eski yeni buldugum kaynagı çözüyorum tavsiye ederim .

canımmm hoşgeldin :16: kolay gelsin yarın için
ben de bu hafta en azından dershanedeki konulara kadar gelmek istiyorum, çok geride kaldım finaller yüzünden
bu dönemim de zorlu geçicek çünkü, bu hafta okula gitmicem
hepimize kolay gelsin
genelkültürde çokkk sıkıntım var. hoca uzman kariyerin 30 lu denemelerini aldırcakmış bize, onları baya beğenmiş, aklında bulunsun :31:

Hoşbulduk canım sağolasın senin de okul başlıyor di mi Allah kolaylık versin.
Genel kültür benim için de sıkıntı hep ondan kaybediyorum ben zaten.
Nilkon, finger, tsunade nasılsınız kızlar? :29:

elden çıkarma çöz bitir kafandan çıkar bence bak benim 6.girişim bu elimdeki kitapları dün liste yaptım baya kabarık çıktı :9:eski yeni buldugum kaynagı çözüyorum tavsiye ederim .
soru sorudur :1:
Hoşbulduk canım sağolasın senin de okul başlıyor di mi Allah kolaylık versin.
Genel kültür benim için de sıkıntı hep ondan kaybediyorum ben zaten.
Nilkon, finger, tsunade nasılsınız kızlar? :29:

benim de canım, bi coğrafyam iyiydi, o da kötüleşti, zaten iyi olsa da beni ne kadar kurtarabilir ki 18 soru var. tarih berbat vatandaşlık ilk üniteyi çalıştım sadece ama hiç ilk üniteden sor göremiyorum sınavda vatandaşlık hep full boş oluyo.

kızlar bu akşam çalışcaktım, annem komşuya gitti, komşudayken beni 40 kere aradı sen de gel diye, komşunun kızı da ağlıyomuş, oraya gittim. komşunun kızı da ataması yapılmayan bi türkçe öğretmeni, 0,3 le atamayı kaçırdı, 6 yıldır deniyo o da. şubat ataması olmayınca sinirleri boşalmış doğal olarak, 2 kader arkadaşı dertleştik. yarın çalışmaya karar verdi mecburen. yapıcak bişey yok çünkü. :ssz:

günaydın kızlar kafeyi ben açtım bugün sanırsam galiba zannımca :9:
iyiyim firarperestçim sen nasılsın nerelerdeydin
bu arada dün antremenlarla matematiğin ilk günü bitti 104 antreman sorusundan 1 yanlışım çıktı :27:
ve ölçmeden planladıgım yere geldim 1.bölüm bitti
bugün ölçmeden 2.bölüm ve anremanlardan 2.gün var bunun yanı sırada yöntemden aylık planımı yapıcam ve diigerlerinden soru çözecem inşaallah. hadi sizde yazın planlarınızı

günaydın kızlar kafeyi ben açtım bugün sanırsam galiba zannımca :9:
iyiyim firarperestçim sen nasılsın nerelerdeydin
bu arada dün antremenlarla matematiğin ilk günü bitti 104 antreman sorusundan 1 yanlışım çıktı :27:
ve ölçmeden planladıgım yere geldim 1.bölüm bitti
bugün ölçmeden 2.bölüm ve anremanlardan 2.gün var bunun yanı sırada yöntemden aylık planımı yapıcam ve diigerlerinden soru çözecem inşaallah. hadi sizde yazın planlarınızı

Günaydın canım ben de az önce kalktım azıcık evi toparladım da oturdum daha valizler var açılacak yerleşecek.
Ben de iyiyim çok şükür ailelerin yanına gittik hep koşturmacayla geçti pek dinlenemedik açıkçası tatilde.
Bugün için bi plan yapamadım henüz ama rehberliğe başlıcam işte sadece o kadarını biliyorum :9:
Kolay gelsin hepimize :29:

günaydın canlarım :16:
sabahlari burda sizi görmek çok güzel
bende haftalık planımı hazırladım türkçe ve matematiği bitirmek istiyorum elimin altında bekleyip duruyorlar :9:
iyi çalışmalar güzeller

Günaydın kızlar:16:bugün uykuyu fazla kaçırmışım:1: şimdi dersin başına oturacağım ondan
önce sayfamıza bakmak istedim, özlemişim:17:herkese iyi çalışmalar:8:

selam canlarım uykuyu fazla kaçırmışım :17: hepiciğinize kolay gelsin, inş fingerim de çalışabiliyodur :16:
bugün okulda imzalamam gereken ders kaydı muhabbetleri var, onu yapıcam, ordan doktora gidicez sevdiceğimin dudağında kist var. dua eder misiniz kötü huylu olmasın :25:
eve geldiğimde bugün vatandaşlık videosu dinlicem ilk üniteden soruları çözücem
coğrafyadan nüfus çalışıcam
pg yi bitiricem :65:

sormayın sormayın içim sıkıntılarda vallahi
dün sabah 11 buçukta geldiler zaten
kalktım ortalığı topladım, kahvaltı derken dün gitti zaten
akşam birazcık kitap okudum bugün sabah da pg de bir ünite bitirdim
baktım sabah geç kalkıyorlar
olmadı yarın sabah daha erkenden oturayım da baya yol alayım
ah arkadaşlarım geçip çalışacak fazla odam yokki
yatak odasını kitap okumaya kullanıyorum ama olmadı derse de kullancam artık
neyse bugün çok kasmadım bakim nasıl olcak diye
kayınpeder kahveye gitti zaten, kayınvalide de kitap okuyor (ailecek pek entelizdir :52: )
yalnız birşeye çok ama çok sinir oluyorum ki anlatamam
hani buraya bile yazmaya utanıyorum vallahi ama, sinirimden ölecem ya hadi hayırlısı

yarın sözünüzü dinlicem daha çok çalışcam canlarım
firarperestcim hoşgeldin, evinin düzenine kavuştun ne mutlu sana
misafirim gitsin, birgün bile of demicem görceksin
o tek başıma sessizlikte çalıştığım günleri özledim ahhh ahhhhhh

yahu clementine nerde?
nilcim haklısın senin dediğin gibi yapim ben, eşim arkamda zaten
sabah soruyor çalıştın mi diye babası da 10 buçuğa kadar çalıştı dedi
iyi bakim sizden rapor alcam diyo benimki de :27:

evli arkadaşlar sizdede şu oluyormu?
eşimle birlikteyken ailemden ayrı kalmanın burukluğunu yaşamıyorum
ama eşimin ailesinin içinde olunca kendimi çok buruk hissediyorum
ne işim var benim burda diyorum, ailemi daha çok özlüyorum
hayat neşem gidiyor adeta, tek desteğim eşimi görüyorum
akşam gelse de hiç bişe yapmasak da yanyana otursak

Allah yardimcin olsun canim en azindan dedigin gibi entelde kitap okuyor,ona buna karissa daha mi iyi benim ki gibi :))

kayınpeder kahveye gitti zaten, kayınvalide de kitap okuyor (ailecek pek entelizdir :52: )
hani buraya bile yazmaya utanıyorum vallahi ama, sinirimden ölecem ya hadi hayırlısı

yahu clementine nerde?

Hoşbulduk canım vallahi insanın evi gibisi yok nasıl da alışmışım hiçbir yer evim gibi değil. Biz daha kimseyi ağırlamadık evimizde kimseler gelmiyor valla bize :9:
Benim ailemle eşimin ailesi tamamen zıt bizim ev aşırı sessiz inan ki boğulursun o sessizlikte. Kayınvalidemler de her dakika bi kargaşa var :9: Hep bir koşturmaca gelen giden falan gülüyom ben alışkın değilim ki :9: :9: Orda da biraz sessizlik olsa da yatsam uyusam diyorum.
Seninkiler de az kalır inşallah ya misafirliğin kısa olanı makbuldür bence yoksa monotona bağlar herkes birbirinden sıkılır. Sen yine de çok takılma çalışmaya çalış yine de vakit nakittir. :29: Rabbim kolaylık versin.

yahu clementine nerde?

aynısı var bendede canım kendi ailemle aynı ilçedeyim zaten eşim konyalı oraya gidince aDAMA YAPIŞIK GEZİYORUM SANKİ BİŞEY OLACAK GİBİ OYSAKİ ARAMIZDA İYİ Bİ SIKINTI YOK KAYNANAMLARLA AMA NAPAYIM AŞKA GELİYORUM SANIRSAM :27:SABAH ERKEN KALK GECEDE ÇALIŞ Bİ SIKINTI OLMADAN HEDEFİNE ULAŞ İNŞ:8:. BU ARADA YAZMAYA BİLE UTANDIGIN SENİ SİNİR EDEN NE BEN Mİ ANLAMADIM SEN Mİ YAZMADIN :44:

fingerim ben evli değilim bilemicem ama eminim zordur, inşallah 20 gün kalmazlar da rahat rahat çalışırsın

kızlar sevdiceğim ameliyat olucak :5: doktor kistin hemen alınması gerek dedi, cumartesiye randevu aldık. Allahtan kötü huylu değilmiş, iyi huyluymuş, basit bi operasyon olucak dedi. buna şükür, daha beteri olabilirdi. devlet hastanesindeki dr a da hakkımı helal etmiyorum başından savmıştı bizi. devletle özel arasında bu kadar fark olmamalı. dr her yerde dr luğunu yapmalı. durumu olmayanlar hastalığa mahkum olmak zorunda mı? herkesin tedavi olmaya hakkı var. yazık..

Back
X