ay canım ya çok geçmiş olsun geçen hafta gitmiştiniz doktor gel alalım demiş ama hemen mi alınması gerekiyormuş, canım alsına bakarsan devlet daha güvenilir özelden, özel resmen parayı yatırana kadar her ikisinde de istisnalar var tabi herkes işini iyi yapsa keşke bugünde dersanede şöyle bir olay yaşandı gelişim dersinde çağdaş yaklaşımdan bahsediyordu hoca sınıfta bir kız "amaaan hocam görüyoruzda ne olucak sanki kpssyi kazanana kadar lazım bu bize sonrasında napayım" dedi, dersanedeki hocalar biliyorsunuz zaten eğitim fakültesi mezunu değiller bölüm mezunu birçoğu ki bu hocalar bile çağdaş eğitimi savunuyorlar sen tutupta nasıl boşver dersin ya!!!bizi bomboş yetiştirdiler,ezber isteyip durdular ne işe yaradı hani?bu şekilde düşünenler formasyon alanlar ama eğitim çıkışlı olanlarımızdan da bu zihniyette olanlarımız o kadar çok ki malesef...işin kötü tarafı kızlar öğrencilerin korkulu rüyası olan derslerin öğretmen adayları bu şekilde düşünüyorlar (matematik, fizik, kimya, fen gibi)hiç katılmıyorum bu düşünceye 50 kişiden 1 kişiyi bile kurtarsak kar, eğer kılımızı kıpırdatmazsak şikayet ettiklerimizden hiç bir farkımız kalmadığı gibi en büyük harareti bunca yıl okumuş olan kendimize yaparız, üstelik atanmak için bu kadar uğraşırken...