• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefcik sana da program halayı gelsin o zamannn:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

leylasım teşekkür ederim :29::29::29::29::29::29::29:
Allah bi daha bu dersle beni karşı karşıya getirmesin dicem ama her gün tekrar şart :52:
sevdicek de psikolojik baskı yapıyo, ''artık pg deki yanlışlarına -ama daha bu dersin konuları bitmedi- bahanesini unut'' diyo. ahh pg ahhh :18:

ayy ne güzel arka arkaya sıralanmış yapılan dersler
maşallah sizlere :nazar:
nurtuba teşekkür ederim arkadaşım
özel değil ama tiksinç bir durum söz konusu
evde kaynana-kayınbaba düşün artık sen gerisini

ayy ne güzel arka arkaya sıralanmış yapılan dersler
maşallah sizlere :nazar:
nurtuba teşekkür ederim arkadaşım
özel değil ama tiksinç bir durum söz konusu
evde kaynana-kayınbaba düşün artık sen gerisini

çanım Allah sabır versin ne insanlar var dünyada yaa
inşallah tez vakitte giderler

Son düzenleme:
Bu arada kızlar yeni yasada tercihlerimizde doğum yerimize atanamıyormuşuz haberi olan varmıydııı:44:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

ilk defa duyuyorum ve eğer kesinleştiyse ağlamak istiyorum :43: :5:

Bu arada kızlar yeni yasada tercihlerimizde doğum yerimize atanamıyormuşuz haberi olan varmıydııı:44:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

ilk defa duyuyorum ve eğer kesinleştiyse ağlamak istiyorum :43: :5:[/QUOTE]
Canım ben de yeni öğrendim söyleyenler haberlerde izlemiş yasa geçti diye :2:

eşimi gönderdikten sonra doğru wc temizlemeye gittim
(ne kadar anlamlı bir iş bilemezsiniz, şuan hayatımın odak noktası :37: )
sonra metabolizma çayımı kaptığım gibi geldim
hadi bakalım bugün ben açtım 1-2 ünite bitirirsem ne mutlu bana

Son düzenleme:
eşimi gönderdikten sonra doğru wc temizlemeye gittim
(ne kadar anlamlı bir iş bilemezsiniz, şuan hayatımın odak noktası :37: )
sonra metabolizma çayımı kaptığım gibi geldim
hadi bakalım bugün ben açtım 1-2 ünite bitirirsem ne mutlu bana

günaydın kızlar günaydın finger .kolay gelsin .eşinle konuştunmu bu durumu .dün matematigin 3.günüde bitti.ölçmenin yanısıra.
bundan sonra konu+matematik yerine bi gün matematik bi gün diğerlerinden test çözeyim diyorum yoksa hiç soru çözemicem bu ay .
bu arada akşama eşimin arkadaşları var temizlik pasta börek alışveriş var :15: neyse ölçmeye çalışayım hallederim ben hepsini.hadi Allah zihin açıklığı versin hepimize

Son düzenleme:
günaydın kızlar günaydın finger .kolay gelsin .eşinle konuştunmu bu durumu .dün matematigin 3.günüde bitti.ölçmenin yanısıra.
bundan sonra konu+matematik yerine bi gün matematik bi gün diğerlerinden test çözeyim diyorum yoksa hiç soru çözemicem bu ay .
bu arada akşama eşimin arkadaşları var temizlik pasta börek alışveriş var :15: neyse ölçmeye çalışayım hallederim ben hepsini.hadi Allah zihin açıklığı versin hepimize

konuştum canım ama pek bir işe yaramadı koca insanlar ne diyim dedi
haklı ne desin çocuk değilki uyarasın
ama bugünde karşılaşırsam ben biliyorum ne yapacağımı

konuştum canım ama pek bir işe yaramadı koca insanlar ne diyim dedi
haklı ne desin çocuk değilki uyarasın
ama bugünde karşılaşırsam ben biliyorum ne yapacağımı

umarım bi an önce hayırlısıyla giderlerde sende kurtulursun insan bu kafayla fırsatı olsada çalışmaya konstre olamazki

günaydın kızlar :16: :16:
bugün erkenden kalkıp dersin başına geçtim ama bugun biraz isteksizlik var :31:
bir de kızlar gny-gnk den soru bankası almak istiyorum ama kararsız kaldım uzman kariyer,yargı,ihtiyaç hangisini onerirsiniz canlarım

nurtubacım gy-gk den uzman kariyer ve yargı derim ben
ihtiyacın sorularına kolay diyorlar
bide sürekli tekrarlıyormuş
datayı da öneririm

biliyorsunuz evde kayınvalide-peder var
benim k.valide cimrilikte son noktaya ulaşmış bir insandır
akşam bir konu geçti de çok gıcık oldum size de anlatayım dedim
benim kayınpeder kıbrıs gazisi
dünde bir haber çıkmış gazi çocukları da ulaşımdan ücretsiz yararlanacakmış diye
eşimde dediki onun yaş sınırı vardır dedi
bende dedimki yani yaş yada öğrenci şartı olmalı dedim
kayınvalide dediki aa niye onurda faydalansa olmazmı dedi
bende ne gerek var işini gücünü kurmuş yaşını başını almış dedim
hayır şunu düşünemiyor, oğlunu sen bu devlete subay yetiştirmişsin
mis gibi maaşını alıyor, hayatını devam ettiriyor altında arabası varken
ulaşımdan da daha ihtiyacı olanlar faydalansın demiyor
okadar malın mülkün içinde kocam kırk yılda bir otobüse trene binecekte ondan da bedava faydalansınmış
yuhh diyorum yani yuhhh

nurtubacım gy-gk den uzman kariyer ve yargı derim ben
ihtiyacın sorularına kolay diyorlar
bide sürekli tekrarlıyormuş
datayı da öneririm

önerin için çok teşekkür ederim canım
ben de ihtiyaç kolay midir acaba diye düşünmüştüm
söylemen iyi oldu
ihtiyacı eledim o zaman :)

selam kızlar yeniden sahalara döndüm :) bebiş yok, iyi ki yok çok ağır ilaçlar kullandım çünkü..haplarım bitti ama hala şikayetlerim bitmedi. 3 hafta oluyor hala hemen her gün ateşleniyorum vücudum kırılıyor, bugün kontrole gitmem lazımdı ama hiç halim yok evden çıkmaya.. 3 haftadır doğru düzgün çalışamıyorum. bugün zor bela ev işlerimi bitirdim ve şimdi başlayacağım çalışmaya...bu hafta sonu da bi dersaneye yazılmayı düşünüyorum ama o kadar çok dersane var ki hangisine gitsem karar veremedim. dersane seçerken neyi baz alayım ? görüşmeye gittiğimde neler sorayım bi fikir verir misiniz arkadaşlar?

dünde bir haber çıkmış gazi çocukları da ulaşımdan ücretsiz yararlanacakmış diye
okadar malın mülkün içinde kocam kırk yılda bir otobüse trene binecekte ondan da bedava faydalansınmış
yuhh diyorum yani yuhhh

:1: cimrilik çok kötü bir haslet, Allah bu huyundan arındırsın kaynanacığını...inş. giderler bi an evvel canım. şehir dışında mı oturuyorlar ne kadar kalacaklar sende ?

ahh fingerim yaa nerden geldi bunlar senin başına kıyamam. hayatta en kötü şey de cimrilik bence. yani insan her şeye katlanır da cimriliğe ıhh tahammül edilmez.
tsuunademmmm hoşgeldin sefalar getirdin :16: ahh canım çok büyük geçmiş olsun her şeyde bi hayır vardır bebiş gene olur sen iyi olmaya bak canım benim :34: dershane için bilemiyorum neyi baz alıcağını :26: benim burda 2 tane dershane vardı, biri fem biri ihtiyaç, ben bazı özel sebeplerden dolayı ihtiyacı seçtim. hangisini seçersen seç iş sende bitiyo aslında. bi de canım eğer izmirdeysen, bi ihtimal söliim dedim, bizim dershanede izmirden gelen bi arkadaş var, o ordaki 7 iklimi öve öve bitiremiyo aklında olsun, 7iklimin kaynakları da çok güzel bende de konu anlatımı soru bankaları var tek geçerim gerçekten.
nurtubam ihtiyacı kesinlikle alma. bende var, dershanesine gittiğim için. içinde konu soruları 1 er tane. kalan hepsi karma. konuları pekiştiremiyosun. karmalarda da hep dön dolaş aynı sorular var.

kızlar ben de dün gece eve geldiğimde saat 12 ydi nasılsa erken kalkmıyorum diye biraz çalışayım dedim. ölçmeden 75 soru çözdüm sonra uykuya yenik düştüm :1: olsun hiç çözmemekten iyidir :8:

yuhh diyorum yani yuhhh

canım ne kadar güzel düşünmüşsün keşke kayınvaliden de böyle düşünecek olgunlukta olsaydı :50:

selam kızlar yeniden sahalara döndüm :) bebiş yok, iyi ki yok çok ağır ilaçlar kullandım çünkü..haplarım bitti ama hala şikayetlerim bitmedi. 3 hafta oluyor hala hemen her gün ateşleniyorum vücudum kırılıyor, bugün kontrole gitmem lazımdı ama hiç halim yok evden çıkmaya.. 3 haftadır doğru düzgün çalışamıyorum. bugün zor bela ev işlerimi bitirdim ve şimdi başlayacağım çalışmaya...bu hafta sonu da bi dersaneye yazılmayı düşünüyorum ama o kadar çok dersane var ki hangisine gitsem karar veremedim. dersane seçerken neyi baz alayım ? görüşmeye gittiğimde neler sorayım bi fikir verir misiniz arkadaşlar?

canım sedefin de dediği gibi dershane herşeyi vermiyor sana iş sende bitiyor önemli olan senin ne kadar çalıştığın.
ben dershaneye gitmiyorum ama bir dönem bende düşünmüştüm gitmeyi çoğu dershane ile görüşmüştüm sonra vazgeçtim
gittiğimde türkiye geneli sınavı dışında kaç tane deneme olacağı yayınları haftada kaç saat ders olduğunu sormuştum ve benim en önemli sorum etüt almak istediğimde veya soru soracağım zaman dersin hocasının boş vaktinin olup olmamasıydı
bazı dershanelerin eğitimcileri okulda görev yapıyormus o yüzden dershaneye sadece dersi olduğu zamanlarda geliyormuş sürekli dershanede olmuyormuş yani bu bence büyük sıkıntı
bunları sorabilirsin canım

Back
X