Sedefçiğim sevdiceğin nasıl oldu? Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur. Annene selam söyle; kızım okulunu bitiriyor iki gün sonrada evlenir gider,bugünlerin tadını çıkarıyım daha çok muhabbet edeyim kızıma doyayım demesin,ben annenden o gizli mesajı alıyorum sanki

birde sana kıyamıyor dinlen istiyor bence … Anneeee atanıyım, birlikte gidelim bir sene maaşımı senle çatır çutur yiyim sonrada evleneyim; de bence… Hatta gerçekten o maaşı annenle birlikte ye… Hani okuyorum susuyorum ya, artık dayanamadım kızma nolur..
Hasta olan arkadaşlarım hepinize acil şifalar diliyorum,bende vertigo oldum fırfır dönüyor dünya…:52
Finger, Eşin ailesiyle zaman geçirmek zor oluyor yeni evliyken daha da zor oluyor, sen onları onlar seni tanımıyor aynı evde tanımak da fazla tanımaya giriyor… Siz yokken biz evinize bakarız demezler inşallah… Ders çalışamasan bile ben çalışmaya gidiyorum de, KPSS soru bankasının içine romanını koy oku,

yanlarında kalma ki durumunu anlasınlar bu kız yoğun desinler… Ben validenin meyvesini suyunu yanına koyar gider ütü yapardım,yemek yapardım yanında otursam Esra Erol Müge Anlı izleyip kriz geçireceğim… (izleyebilenler alınmasın

)Hizmetini sohbetini eksik etmezdim ama çok fazlada başbaşa kalmazdım… Şimdi alıştı zaten
Tssunade, kimseyi kırmamak üzmemek adına içimize atıyoruz herşeyi ya da zamanımızı boşa harcıyoruz sonunda da biz harcanıyoruz… Evinde rahat rahat çalışmak varken niye dershane köşelerinde yorulasın, yolda zaman harcayasın (gerçekten dershaneye ihtiyacın yoksa ) . Bence komşun %90 siyasetle ilgilidir, gündemi biliyordur. Hep sen dert dinlemeyeceksin ya; bir de sen anlat, mesleğini ne kadar sevdiğini ama siyasetin oyuncağı haline geldiği için atamaların zorlaştığını ve bu yüzden eşinle bile vakit geçirdiğinde vicdanen duyduğun rahatsızlığı anlat. Öğrencilerine kavuştuğunda yaşayacağın mutluluğu düşünerek her güne başladığını, sırf bunun için kendini sosyal hayattan nasıl soyutladığını anlat. Hala anlamazsa AÇMA KAPIYI

günde on kere gelip çalmayacak ya zilini. Yalnızlık Allah’a mahsus tamam ama koca apartmanda da bir sen yoksun, seni 2-3 kere bulamazsa diğer kahve tutkunlarıyla takılmaya başlar zaten
Kızlar beni cingöz diye düşünmeyin hala hayatımı insanlara harcattığım zamanlar oluyor, bu zamanı ben harcayamadım al sen kullan ömrümü diyorum, fakat zorunluluktan öğrendiğim cinlikleri paylaşmak istedim. Dayanamadım… Kendimce size destek olmak istedim umarım kırmamışımdır.
Ben kaplumbağa misali ders çalışıyorum onun içinde şuna çalıştım bunu yaptım diye yazmıyorum, utanıyorum…
Rabbim hepinize zihin açıklığı versin… Sağlıcakla kalın