• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

halaylar benim için çekilsin :52: :52: :52: :33: :33: :35: :35: :35: :36: :36: :36:
şuan itibariyle öğrenmiş bulunuyorumki benimkiler gidiyor
yani şöyle hafta sonu gitmeyi düşünüyorlarmış zaten
(bakın ne kadar iyi bi gelin olduğumu görün)
kayınvalide bana netten bilet baktırdı
pazar akşam üstü gitmek isterlermiş
bende aa salı günü biz zaten şehir dışına gitcez sizi bırakırız ya dedim
k.valide aa çok kalmazmıyız dedi
bende aman yok nolcak okadarcıktan da dedim
fesat olsam bunu dermiyim sizce :27:
üzerimden bir yük kalktı ki sormayın
salı günü de çorluya gideceğiz
gideyim şehirde bi dağıtayım sonra aslanlar gibi gelcem dersimin başına
tek tek sıralicam inş. yaptıklarımı :37:

:64::64: :64: :64: :66: :66: :66: :66: :32: :32: :32: :32: gözün aydın iyi gelinnnn :9: al bunlarda benden olsun salıya kadar kalınmışmış :52:

canım merak ettim doğum kontrol hapı kullanıyormusun
o da arada baş ağrısı yapardı da
başka da bişey gelmiyor aklıma

Yok canım benim kullanmıyorum evliliğimin ilk birkaç ayında kullanmıştım etkileri olunca bırakmıştım. Gidicem herhalde bu gidişle doktora. Düşük yaptığımdan beri bırak doktora gitmeyi hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum. :5:

Bu arada gözün aydın canım :52:

Son düzenleme:
Yok canım benim kullanmıyorum evliliğimin ilk birkaç ayında kullanmıştım etkileri olunca bırakmıştım. Gidicem herhalde bu gidişle doktora. Düşük yaptığımdan beri bırak doktora gitmeyi hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum. :5:
geçmiş olsun canım öncelikle baş agrısına agrı kesici alırız geçer anlayışı ile bakarız ya ondan hep erteleriz git bi doktora bence hemen ben 5 yıl kadar çektim ne oldugunu bilmeden sinüzittir o vs. diyerek ama gittiimde migren teşhisi kondu Allah kimsenin başına vermesin. belki sendede düşükten sonra kan degerleri falan düşmüştür tahlillerini falan yaptır için rahatlasın canım

sedefim ölçmeden egtmde ölçme ve degerlendirme ölçmede hata ve bulunması gereken özl. bitti istatistliktende gecerlilik güvenirlik ve kullanışlılıgı bitirdim sana zahmet listeye eklede gaza geleyim canım hiççç çalışmak istemiyo ölçmeye.

bu arada dünkü konuma çalışamadıgım için sabah onu bitirdim kuaföre gidip saçımı kestirdim şimdi bugünün konusuna başlıyorum

firarperestçim mutlaka görün doktora migren olabilir.. inş kötü bişey yoktur canım Allah şifa versin :16:
kusursuz deliiii sen hep aramızda ol :29: sevdiceğim cumartesi günü ameliyat olucak kistimizden kurtuluyoruz inşallah :16: ben de senin gibi düşünüyorum :1: bence de annem atanmıyayım da daha yanında kalayım diye bakıyo :1: ben ona dedim zaten, bizim hayalimizdi. ben atanıcaktım, birlikte gidicektik, zaten zorunlu görev en az 3 yıl orda birlikte yaşıcaktık. ama annem elbet evlenicem diye hiç oralı olmuyo. ona göre evde oturup koca beklesem daha mantıklı, kocam olucak insanın iş bulmasına zaten bi 3 yıl var. o 3 yılda doyar bana :27:
ahh fingerim ahh sen niye salı gününe kadar kalın dersin, 2 gün kar edicektin ne güzel gideceklerdi işte pazar günü :37: o kokuda wc nin içinde bi de iş mi yapıyo :120: Allah sabır versin vallahi
tssunadem inş bugün teyzecik çalmaz kapını :31:

kızlar ben de akşam yazamadım. 150 tane ölçme sorusu çözdüm ve ölçme bittiiiiiiiiiii :65: ilk defa 7iklimde bu testler kolay geldi, o da ölçmenin istatistiği. baya kolaydı, inş sınavda da öyle çıkar, yoksa istatistikler bazen çok karışık olabiliyo
birazdan dışarı çıkıcam ben, sanırım akşama çalışıcam :ssz:
kızlar bu arada bende de çok baş ağrısı mide bulantısı var. sanırım bunu yasmin yapıyo, off ne kötü yaa.. 2 ay denicem, baktım gördüm regl ağrımda bi işe yaramıyo ondan sonra bırakıcam bu hapı ben :ssz:

geçmiş olsun canım öncelikle baş agrısına agrı kesici alırız geçer anlayışı ile bakarız ya ondan hep erteleriz git bi doktora bence hemen ben 5 yıl kadar çektim ne oldugunu bilmeden sinüzittir o vs. diyerek ama gittiimde migren teşhisi kondu Allah kimsenin başına vermesin. belki sendede düşükten sonra kan degerleri falan düşmüştür tahlillerini falan yaptır için rahatlasın canım

Sağol canım haklısın ben hiç ağrı kesici almadım şu ana kadar. Ayda yılda bir kere ağrısa alırım da her gün ara ara oluyo o yüzden ağrı kesicinin faydası olacağını düşünmüyorum. Migrenden korkuyorum ben de iyisi mi gidip bi baktırayım kendime. Kan değerlerim düştü mü bilmiyorum belki de düşmüştür.

firarperestçim mutlaka görün doktora migren olabilir.. inş kötü bişey yoktur canım Allah şifa versin :16:
kusursuz deliiii sen hep aramızda ol :29: sevdiceğim cumartesi günü ameliyat olucak kistimizden kurtuluyoruz inşallah :16: ben de senin gibi düşünüyorum :1: bence de annem atanmıyayım da daha yanında kalayım diye bakıyo :1: ben ona dedim zaten, bizim hayalimizdi. ben atanıcaktım, birlikte gidicektik, zaten zorunlu görev en az 3 yıl orda birlikte yaşıcaktık. ama annem elbet evlenicem diye hiç oralı olmuyo. ona göre evde oturup koca beklesem daha mantıklı, kocam olucak insanın iş bulmasına zaten bi 3 yıl var. o 3 yılda doyar bana :27:
ahh fingerim ahh sen niye salı gününe kadar kalın dersin, 2 gün kar edicektin ne güzel gideceklerdi işte pazar günü :37: o kokuda wc nin içinde bi de iş mi yapıyo :120: Allah sabır versin vallahi

kızlar ben de akşam yazamadım. 150 tane ölçme sorusu çözdüm ve ölçme bittiiiiiiiiiii :65: ilk defa 7iklimde bu testler kolay geldi, o da ölçmenin istatistiği. baya kolaydı, inş sınavda da öyle çıkar, yoksa istatistikler bazen çok karışık olabiliyo
kızlar bu arada bende de çok baş ağrısı mide bulantısı var. sanırım bunu yasmin yapıyo, off ne kötü yaa.. 2 ay denicem, baktım gördüm regl ağrımda bi işe yaramıyo ondan sonra bırakıcam bu hapı ben :ssz:

Sağol canım Allah razı olsun gidicem doktora. :16:

Bu arada 105 soru çözdüm kızlar eşime öğle yemeği hazırladım yedik gitti şimdi bulaşık yıkıcam sonra ders çalışmaya devam inşallah...
Kolay gelsin hepinize :29:

ay kızlaarr evet kapı çalmadı ama telefon çaldı. arayan karşı komşumdu açmadım ben de...hava güzel ya bugün hadi dışarı çıkalım der diye düşündüm; ama sonra da içim içimi yedi. ya kadına kötü bişi olduysa da o yüzden aradıysa beni..ooooofff içim içimi yiyor, bu kadar düşünceli olmak zorunda mıyım :5:

neyse çalıştığım dersleri düşününce vicdanım rahatlıyor ama..öyt'yi bitirmeye yalnızca bir ünitem kaldı, inş. akşama kadar onu da bitiririm. öyt'den önceki çalıştığım üniteleri tekrar ettim, yeni üniteler bitirdim bir de program geliştirmeden soru çözdüm bugün. nefret ediyorum pg'den nefret !!!

Firarperest'cim sen de mi edebiyatçıydın ? ben alan sınavı için henüz bir atak yapmadım canım, nisan'da başlamayı düşünüyorum. bizim konular malum, hepsi sözel ve unuturum ki şimdiden çalışmaya başlarsam..bir de eğitim %20 etkiliyor ya bizi önce onu aradan çıkarayım da ayağıma dolaşmasın dedim.eğitim çalışıyorum. gk- gy 'den coğrafyayı bitirdim sadece. diğerlerine zamanım kalırsa çalışıyorum. şu eğitimden bir kurtulayım da hele...bu arada baş ağrısını ben de çok çekiyorum. her sabah ağrı kesici almak zorunda kalıyorum, dayanamıyorum çünkü.ihmal etmeden doktora git canım bence, geçmiş olsun..

finger, seni çok çok iyi anlıyorum canım. Allah yardımcı olsun ve gözün aydın gitmeleri yakın. keşke titiz olsalar, seni deli etmeseler de arkalarından böyle laf ettirmeseler. bir de canım, bence eşine çok da belli etme onlara böyle gıcık olduğunu, her ne olursa olsun onun anne-babası onlar. yarın birgün senin annen baban gelince eşinin sinirine dokunacak bir durum olursa eşin de onlar hakkında sana bir şeyler söylemeye yüz bulur. benim de kayınvalidemlerle, eltilerimle vs. ilgili bir durum olduğunda, ben üzüldüğümde veya sinir olduğumda eşime hiçbir şey söylemem ama o anlar bnm üzüldüğümü. ve onlar hakkında bi şey söylemediğim için bana teşekkür eder, sen gibisini bulamam vs. der. ve benim ailem geldiğinde kendi ailesinden çok hürmet gösterir. belki ben onunkiler hakkında bir şey desem, sinir olduğumu vs. söylesem benim aileme bu kadar çok sevgi-hürmet göstermeyecek. şahsen ben öyle yapardım da :1: böyle işte canım, sabret çok az kalmış...

sedefcim evet o hap yapabilir. ben hayatım boyunca sadece bir kez kullanmıştım o tür hapları. o da umre'ye gitmiştik ve ben aşırı sıcaktan çok çok erken regl olmuştum onu engellemek için kullandım. malum oralarda regl isen hiçbir şey yapamıyorsun. neyse işte beni de şişirmişti ve çok ağrı yapmıştı. adet sancısı için mi kullanıyorsun sen o hapı ? bence bitkisel yöntemlere başvurmalısın canım. her gün civan perçemi otunu kaynatıp iç ağrın hafifler inş. ben evlenmeden önce de çok çekerdim o ağrıyı hala da çekiyorum. otlar hafifletiyor ama ağrılarımı, tavsiye ederim.

Firarperest'cim sen de mi edebiyatçıydın ? ben alan sınavı için henüz bir atak yapmadım canım, nisan'da başlamayı düşünüyorum. bizim konular malum, hepsi sözel ve unuturum ki şimdiden çalışmaya başlarsam..bir de eğitim %20 etkiliyor ya bizi önce onu aradan çıkarayım da ayağıma dolaşmasın dedim.eğitim çalışıyorum. gk- gy 'den coğrafyayı bitirdim sadece. diğerlerine zamanım kalırsa çalışıyorum. şu eğitimden bir kurtulayım da hele...bu arada baş ağrısını ben de çok çekiyorum. her sabah ağrı kesici almak zorunda kalıyorum, dayanamıyorum çünkü.ihmal etmeden doktora git canım bence, geçmiş olsun..

Evet canım ben alan sınavı için öğretmenlik yaparken kullandığım kılavuz kitaplarım vardı onları okumaya başladım. Küçük cep kitabı boyutunda vardı ilk ondan başladım hatta. Bizim alan o kadar geniş ki neresinden başlayacağını bilemiyor insan. Ben de eser yazar isimlerini pek tutamıyorum aklımda. Ancak sık tekrarlarla oturur diye düşünüyorum. Ben de eğitimi bitirince genel kültüre başlıcam. Özellikle tarihe ağırlık vermem lazım. Yanında da alana çalışıcam iyice. Planım bu ama tutturabilirsem tabi. Ağrı kesiciye bünyeni alıştırmamaya çalış canım. Ben kahve içiyorum soğuk ve şekersiz kahve iyi gelirmiş baş ağrısına. Bi de eşim masaj yapıyo başıma biraz rahatlıyorum. Doktora da gidicem inşallah. Sağol canım.

en son çalışmaya gidiyorum diye bırakmıştım burayı ama çalışamadımmmm :14:bıcırık yiğenime bakacak adam bulunamamış abim sana bırabilirmiyim dedi tamama dedim bende daha yeni geldi götürdü onuda tv karşısına bırakıp ders çalışmaya kıyamadım bıcır bıcır susmadı cadı:27: .eşimde geldi okuldan Allahtan uyudu 16.30 a kadar biraz çalışacam sonra annemlere yemege gitcez akşama eşim arkadaşlarında yani akşamda çalışabilirim inşaallah gr. kızlar

finger, seni çok çok iyi anlıyorum canım. Allah yardımcı olsun ve gözün aydın gitmeleri yakın. keşke titiz olsalar, seni deli etmeseler de arkalarından böyle laf ettirmeseler. bir de canım, bence eşine çok da belli etme onlara böyle gıcık olduğunu, her ne olursa olsun onun anne-babası onlar. yarın birgün senin annen baban gelince eşinin sinirine dokunacak bir durum olursa eşin de onlar hakkında sana bir şeyler söylemeye yüz bulur. benim de kayınvalidemlerle, eltilerimle vs. ilgili bir durum olduğunda, ben üzüldüğümde veya sinir olduğumda eşime hiçbir şey söylemem ama o anlar bnm üzüldüğümü. ve onlar hakkında bi şey söylemediğim için bana teşekkür eder, sen gibisini bulamam vs. der. ve benim ailem geldiğinde kendi ailesinden çok hürmet gösterir. belki ben onunkiler hakkında bir şey desem, sinir olduğumu vs. söylesem benim aileme bu kadar çok sevgi-hürmet göstermeyecek. şahsen ben öyle yapardım da :1: böyle işte canım, sabret çok az kalmış...

canım teşekkür ederim haklısın tabiki
ama yok o da anladı
valla ben eşimden daha sıcak davranıorum ailesine
çünkü ailecek soğuklar birbirlerine
öyle vıc vıc ilişkileri yok yani
kaldıki benim eşim nerdeyse 15 yıldır anadan ayrı
yatılı okullar, görev yeri vs. sanırım ondan bi düşkünlüğü yok
asıl benim yüzümde bir gülümseme görmesin, bi düşünceli görsün hemen farkeder
ama öyle kızar cinsten değil, yani bazı tipler vardır ya hani
noldu ne bu suratın derler ya benimki öyle değil tam tersi
ödü kopar aslında moralim bozulcak diye
yani eşimin damarını bilirim, sabrının sınırını da bilirim
ama o da benim takıntılarımı bilir
orta noktayı bulur söylerim mutlaka

çünkü annem çok çekti zamanında hiç birşey diyemezdi
çok sabırlı bir insandı ama ezildi kıymet bilmediler
ben annem gibi olmicam diyorum ondan cesaretim geliyor, baştan dizginleri almak istiyorum belki de....

evliler size diyorum:37:[video=youtube;eTxbYteTdB8]http://www.youtube.com/watch?v=eTxbYteTdB8[/video]
aman baştan söyleyim de alınan olmasın dünkü gibi espiri olarak ithaf ediyorum kızlar:16:sizlerin evlilikle ilgili paylaştıkalrınız örtük program oluyor biz bekarlar için:34:
bu arada ölçmenin geçerlik ve güvenirlik konusu bana çok zor geldi kızlar:26:

Gunaydın kızlar ben de arkadaşlarla çalışmaya dersaneye gdiyorumm ekonomik cografyayı tamamlayacagız inş bugunnn,haydi hepinize kolay gelsinnnn

Leylasscım aynı şehirdeyiz galiba hangi dershaneye gidiyosun ben yediiklime gidiyorum ama sınıfta da hadi beraber dershanede çalışalım diyen pek yok

Herkes uyumuş galiba :26: Bugün pg den 2 konu bitirdim ve toplam 246 soru çözmüşüm çok sıkıldım yoruldum da.
Yarın hastaneye gidicem akşama doğru çalışırım inşallah iyi geceler kızlar :16:

günaydın kızlarrr cafeyi açtımmmm :3: kimsecikler yok galiba :44: eşimi okula yolladım bugün nöbetçi yani gün boyu tekim.ölçmeden dünden kalan konumu bitirip yeni konuma başlıcam matematikten 4.gün bitecek ve 290 sorum var ögrenme rehberlik vwe türkçeden .çözebildigim kadar opnu çözecem. hadi herkese kolay gelsin :54:

ayy valla şöyle şöyle çalıştım demeyi özledim
ama bilseniz konstanrem nasıl dağıldı
düşünseniz yaklaşık 20 gündür doğru dürüst ders bakmıyor olacam
geri nasıl dönüşü toparlicam bilmiyorum hadi hayırlısı
neyse bu arada kitabımı bitiriyorum
tek avantajım

Heyttt ben geldim.:3::3::3:

Ben deneme çözecem artıkın canıma yetti konu testi çözüp çalışmak.:19::19::19:

İhtiyaç tg çözdüm ilk bölüm şöyle canlarım :

TÜRKÇE : 27 DOĞRU 3 YANLIŞ

MATEMATİK : 20 DOĞRU 1 YANLIŞ

TARİH : 25 DOĞRU 4 YANLIŞ 1 BOŞ

COĞRAFYA-VATANDAŞLIK : 24 DOĞRU 3 YANLIŞ 1 BOŞ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ALLAH BEREKET VERSİN.:16::16::16:

cafemizin eski hareketli günlerini özledim ya :6: şimdi kimsecikler yok ortada :43:
bende sabah evimi toparladım bulaşık yıkadım derken vakit baya geçmişti biraz ölçme çalıştım ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam
bugusu netlerin çok güzel :nazar: maaşalllah sana .bütün konular bittimi. benimkilerde en kısa sürede biterde inşaallah çok soru çözerim:8:

kızlar dün öğlen bi çıktım evden, akşam 11 de geldim :17:
12 den 1,30 a kadar coğrafya nüfus çalıştım ve 66 soru çözdüm. kızlar nüfustan bu kadar soru yeter dimi, sorucakları soru grafik zaten, ya da yıllara göre nüfus artışı, azalışı vs.
evettt, pg ve ölçme bitmişti, coğrafyadan da dershanede geldiğimiz yere kadar geldim
geride kaldığım tarih ve mat. ve gelişimle öyt den 1 er ünite işlemiştik dershanede. bugün onları çalışıcam :10:

Kızlar merhaba hastaneden geldim daha ders çalışmadım çalışasım da yok yatsam uyusam uyusamm :30: diyorum ama bulaşık var yemek yapıcam daha. Sonra da program geliştirmeden bi ünite çalışmayı planlıyorum.
bugu su netlerin çok iyi maşallah sana branşın neydi bilmiyorum ama genel kültür kısmına çok özendim ya :nazar:

Back
X