• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar merhaba hastaneden geldim daha ders çalışmadım çalışasım da yok yatsam uyusam uyusamm :30: diyorum ama bulaşık var yemek yapıcam daha. Sonra da program geliştirmeden bi ünite çalışmayı planlıyorum.
bugu su netlerin çok iyi maşallah sana branşın neydi bilmiyorum ama genel kültür kısmına çok özendim ya :nazar:

canımmm noldu ne dedi dr. umarım kötü bişey yoktur

bugum genel kültürün benim hayalim :27: maşallah lokumum :nazar:

fingerim ben de finallerde 20 gün hiç bakamamıştım ama toparlanıyo inan ki, sen de azim olduktan sonra :21:

nilim kolay gelsin :54:

fingerim ben de finallerde 20 gün hiç bakamamıştım ama toparlanıyo inan ki, sen de azim olduktan sonra :21:

Canım benim sağolasın bi şey demedi henüz.
Kan tahlili, beyin tomografisi ve ekg istedi onları hallettim bugün.
Pazartesi sonuçları alıp gidicem tekrar bakalım.

firarperestçim geçmiş olsun tekrar umarım kötü bişey çıkmaz ve sende en kısa sürede iyileşirsin .
itekleme gücü ile çalıştıgım ölçmeden bugünlük çalışacagım yerler bitti şimdi matematikten 74 soruluk 4.günüm var :21:onu bitirip akşama kadar çalışmıyacam a
kşamda diger derslerden testlerimi çözerim.

firarperestçim geçmiş olsun tekrar umarım kötü bişey çıkmaz ve sende en kısa sürede iyileşirsin .
itekleme gücü ile çalıştıgım ölçmeden bugünlük çalışacagım yerler bitti şimdi matematikten 74 soruluk 4.günüm var :21:onu bitirip akşama kadar çalışmıyacam a
kşamda diger derslerden testlerimi çözerim.

İnşallah canım sağolasın umarım geçer bi an önce. :26:

Canım benim sağolasın bi şey demedi henüz.
Kan tahlili, beyin tomografisi ve ekg istedi onları hallettim bugün.
Pazartesi sonuçları alıp gidicem tekrar bakalım.

tamam canım gelişmelerden bizi haberdar edersin :54:

kızlar sözde çalışıcaktım. benimkiyle çarşı pazar dolaştık ama inanılmaz indirim varmış 50 tl ye çizme aldım, geçen hafta baktığımda aynısı 100 tl idi :53:
neyse lak lak yapmadan derse geçsem iyi olucak :1:

cafemizin eski hareketli günlerini özledim ya :6: şimdi kimsecikler yok ortada :43:
bende sabah evimi toparladım bulaşık yıkadım derken vakit baya geçmişti biraz ölçme çalıştım ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam
bugusu netlerin çok güzel :nazar: maaşalllah sana .bütün konular bittimi. benimkilerde en kısa sürede biterde inşaallah çok soru çözerim:8:

Kızlar merhaba hastaneden geldim daha ders çalışmadım çalışasım da yok yatsam uyusam uyusamm :30: diyorum ama bulaşık var yemek yapıcam daha. Sonra da program geliştirmeden bi ünite çalışmayı planlıyorum.
bugu su netlerin çok iyi maşallah sana branşın neydi bilmiyorum ama genel kültür kısmına çok özendim ya :nazar:

Bebeklerim hepinize teşekkür ediyorum,daha iyisi sizin olsun,çünkü neler çektiğimizi bir biz biliyoruz.

Bizi yalnız biz anlarız.:14::14:

Ben vatandaşlık çalışmamaya karar verdim.:ssz:Deneme üstünden gideceğim,kör topal yapıyorum bir şeyler zati.:ssz:

Evli kpss yoldaşlarım,Rabbim size kat be kat yardım etsin ve sabır versin.:26::26:

İnşallah bu sıkıntıların meyvesini alırsınız.

Bu arada merak edenler olmuş,branşım Türkçe.:17:

2011 kpss de 89 taban puana sahip bölüm.:37::18:

Heyttt ben geldim.:3::3::3:

Ben deneme çözecem artıkın canıma yetti konu testi çözüp çalışmak.:19::19::19:

İhtiyaç tg çözdüm ilk bölüm şöyle canlarım :

TÜRKÇE : 27 DOĞRU 3 YANLIŞ

MATEMATİK : 20 DOĞRU 1 YANLIŞ

TARİH : 25 DOĞRU 4 YANLIŞ 1 BOŞ

COĞRAFYA-VATANDAŞLIK : 24 DOĞRU 3 YANLIŞ 1 BOŞ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ALLAH BEREKET VERSİN.:16::16::16:

canım netlerin çok güzel maaşallahhh:nazar::nazar:
Branşın neydi:40:

Kızlarcım merhabalar..Uzun bir süre ayrı kaldım sizlerden..Sürekli göz atıyordum ama ugruyordum ara ara maşallah çalışmalara devam:nazar:
Sedefim nasılsın canım görüşemedik kaç zamandır?
Dersane kampı,tatil programı derken yoğunluktan başımı kaşıyacak vaktim yoktu.
Tatili iyi değerlendirdim sayılır,birkaç gün de sevdiğimle vakit geçirdim işte ilaç gibi gelen günler o günlerdi:17:
Artık denemelere başlamak istiyorum,bol bol soru da çözeceğim soru bankalarından,vatandaşlığa yüklenmek istiyorum biraz da..

Kızlarcım merhabalar..Uzun bir süre ayrı kaldım sizlerden..Sürekli göz atıyordum ama ugruyordum ara ara maşallah çalışmalara devam:nazar:
Sedefim nasılsın canım görüşemedik kaç zamandır?
Dersane kampı,tatil programı derken yoğunluktan başımı kaşıyacak vaktim yoktu.
Tatili iyi değerlendirdim sayılır,birkaç gün de sevdiğimle vakit geçirdim işte ilaç gibi gelen günler o günlerdi:17:
Artık denemelere başlamak istiyorum,bol bol soru da çözeceğim soru bankalarından,vatandaşlığa yüklenmek istiyorum biraz da..

tubişimmm nerelerdesin sen yahuu? özledim seni, ama iyi iyi çalışmışsın o halde sorun yok :29:
eğer konularını bitirdiysen başla bence de denemelere kuzum, hiçbir şey kaybetmezsin. hem denemelerden çok şey öğreniliyor, sık sık uğra tamam mı?
bu arada sağlık konusunda iyisin dimi? bi sıkıntın yoktur inş tamamen geçmiştir. :31:

sedefcim evet o hap yapabilir. ben hayatım boyunca sadece bir kez kullanmıştım o tür hapları. o da umre'ye gitmiştik ve ben aşırı sıcaktan çok çok erken regl olmuştum onu engellemek için kullandım. malum oralarda regl isen hiçbir şey yapamıyorsun. neyse işte beni de şişirmişti ve çok ağrı yapmıştı. adet sancısı için mi kullanıyorsun sen o hapı ? bence bitkisel yöntemlere başvurmalısın canım. her gün civan perçemi otunu kaynatıp iç ağrın hafifler inş. ben evlenmeden önce de çok çekerdim o ağrıyı hala da çekiyorum. otlar hafifletiyor ama ağrılarımı, tavsiye ederim.

tssunadem civanperçemi de hiç etki yapmadı bana, gene ağrım oldu, artık acilde vurunduğum iğneler de geçirmiyo, 1 gün serum veriyolar anca ertesi günü kendime gelebiliyorum. bana bu durum hiç normal gelmiyo, en son silah doğum kontrol hapı dedi dr. ben de mecburen başladım. ama bu da iyi gelmezse bırakıcam, çünkü bu hap da bütün dengemi bozdu. :ssz:

Sedefcim çok özledim seni =) Kusura bakma topiğinle alakasız olcak yazdıklarım, mesaj atamıyorum ya o yüzden yazdım buraya(Kedimi7m bn ) Okuduktan sonra silerim yazdıklarımı özlediğimden yazmak istedim, kusura bakma Canım :1:

tssunadem civanperçemi de hiç etki yapmadı bana, gene ağrım oldu, artık acilde vurunduğum iğneler de geçirmiyo, 1 gün serum veriyolar anca ertesi günü kendime gelebiliyorum. bana bu durum hiç normal gelmiyo, en son silah doğum kontrol hapı dedi dr. ben de mecburen başladım. ama bu da iyi gelmezse bırakıcam, çünkü bu hap da bütün dengemi bozdu. :ssz:

dogum kontrol hapı bende ters etki yaptı ilk günü sancı olmaz demişlerdi ama kullanmadan öncekinden daha fazla oldu migraginondu benimkide 4 ay kullandım bıraktım şimdi rahatım en azından gceden başlayıp gün boyunca sürecek bi agrım yok.inşaallah sende işe yarar sedefçim

ölçmeden çagdaş degerlendirme yaklaşımları,madde güçlük ve ayırt edicilk indeksi bitti matematikten 74 soru ile 4.gün bitti:6: mutluyum bugün iyi çalıştım:16:
kendi çapımda :8:biraz roman okuyup biraz nete girip birazda soru çözmek istiyorum yatana kadar :126:

Sedefcim çok özledim seni =) Kusura bakma topiğinle alakasız olcak yazdıklarım, mesaj atamıyorum ya o yüzden yazdım buraya(Kedimi7m bn ) Okuduktan sonra silerim yazdıklarımı özlediğimden yazmak istedim, kusura bakma Canım :1:
oyy kuzum benimmmmm :70: anladım zaten sen olduğunu, hemen 100 e tamamla mesajlarını ben de seni çok özledimmmmm :52:
hiç kusura bakar mıyım :54: iyisin dimi bitanem?
dogum kontrol hapı bende ters etki yaptı ilk günü sancı olmaz demişlerdi ama kullanmadan öncekinden daha fazla oldu migraginondu benimkide 4 ay kullandım bıraktım şimdi rahatım en azından gceden başlayıp gün boyunca sürecek bi agrım yok.inşaallah sende işe yarar sedefçim

hadi yaa :26: inş işe yarar canım, pek sanmıyorum ama bi umut işte :ssz: bıktım vallahi her ay işkence gibi ya :43:

Canım benim yaa :16: İyiyim Canım çok şükür, mesajlarımı tamamlicam bu akşam yazarım ben sana çook öpüyorum :54:

ben de kuzummmm muckkk :16::16:

kızlar bende yargının eğitim yaprak testleri vardı, ordan öyt ölçme pg karışık 96 soru çözdüm, ama soruları pek beğenmedim tavsiye etmem. şıklar da kendiyle çelişiyo. mesela ölçmede cevap 66,6 çıkıyo, cevaplarda 65 ve 67 var. hangisini işaretliyeyim diye şaşırıyosun. öyle yanii :ssz:

gunaydin nilcim,günaydın kızlar :16: :16:
dün hiç soru çözmedim gündüz dışarda banka işlerim vardı akşamda misafirler vardı :31: :31: :31:
bugünün verimli geçmesini diliyorum ve ders başlamak için ayrılıyorum kızlar :116: :116:

Back
X