endoplazmik tospik bu bahsettiklerin tarihçi kemal kara ile cografyacı bekir hocamı sendeemi ankarada gidenlerdensin
2011 döneminden yargıdaydım...
evet ta kendileri çok iyi hocalardı yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
endoplazmik tospik bu bahsettiklerin tarihçi kemal kara ile cografyacı bekir hocamı sendeemi ankarada gidenlerdensin
Geçmiş olsun canım bendede var migren.talvon diye bi ilaç yazmıştı banada ama kullanamadım çok fena uyutuyo
canım doktor bana bu hastalıgın ilacı yok düzenli yaşarsan agrın olmaz dedi dediklerini yaptım bi kaç ay hiç agrım olmadı[ı]sağol canım sana da. Bana cataflam verdi doktor, çok ağrım olunca içmeyi düşünüyorum. Baya yan etkisi varmış bu ilacın da. çekicez bunu da napalım.[/ı]
canım doktor bana bu hastalıgın ilacı yok düzenli yaşarsan agrın olmaz dedi dediklerini yaptım bi kaç ay hiç agrım olmadı
ilacı: En geç saat 22 de yatıp 8.00 da kalkmak aç kalmadan sık yemek stresten uzak durmak çay kahve çok fazla içmemek bide muz,peynir çikolatadan uzak durmak içindeki maddedeler tetiklediği için
kızlar çok mutsuzum, artık umutlarım tükeniyo sanırım
her zaman bi yerden umut kırıntısı bulan ben, artık olmıcak galiba diyebiliyorum
kızlar okulum başladı ve hiç zannettiğim gibi değil bu dönem.
hocalar çok sıkıyo, pzt hariç her gün okul var ve hepsi sabah 8.30 da başlıyo.
dersler de o kadar saçma ki anlatamam size, biri okul ve çevre dersi. hoca diyo ki bu ders 3 haftada biter, ama ben bitirmicem, dönem sonuna kadar yayıcam uzatıcam diyo. dedik 3 haftada bitirin biz gene gelelim okula, kalan zamanlarda test çözelim dedik, olmazzz kpssden fedakarlık yapcaksınız bu yıl diyo, tenefüse çıkarmıyo, sabahın körü bi çay alıcam, olmazmış, tamamen onun dersi bittikten sonraymış
sonra biri var kızlar. o daha bi gıcık. yahu derste önümde bi kitap vardı, yanımdaki arkadaşım da dedi ki ''aa ne güzel kitapmış'' dedi. ben de ''evet çok güzel'' dedim. hoca tuttu beni tahtaya kaldırdı bütün ders tahtada durcaksın dedi
naptığımı bile anlamadım. ve bütün ders ayakta geberdim. ben sabah 8den akşam 10 a kadar ders yapıyorum çok yoruluyorum siz de yorulun dedi, başladı disiplin kurallarını anlatmaya. sizin kçınız kalkmış dedi, bi de aynen böyle açık açık argo konuşuyo, kendinizi öğretmen sanmayın ben mezun etmedikçe olamazsınız dedi, disiplin kurallarını okuyun bence uygun davranmazsanız sizi 3 ay uzaklaştırırım okuldan dedi. 59 la bırakırım sizi dersten dedi, kendisi dersi anlatması gerekiyo, 8 tane köy belirlemiş, oraya gidip okulu incelicekmişiz, derste sunucakmışız. sanki vaktimiz var. ben de isterim köye gidip öğretmenlik yapmak ama bu dönem değil. kpss var diyoruz, kpss den daha önemli okul var, ee azcık bu yıl kpssden fedakarlık yapıcaksınız diyo.
bi de kızlar bugün okula giderken şahmeranımı ve yüzüğümü takmıştım. bana bakarak diyo ki köye düğüne gider gibi takıp takıştırıp gitmeyin. bişey desem mezun etmicek biliyorum. iyice takıcak bana. mecbur sustum.
bu nasıl bir eğitimdir, bu nasıl bir eğitim fakültesi..
boşuna sondan 2. olmamış türkiye sıralamasında..
bu dönem ne ara çalışıcam kpssye bilmiyorum
ne diyim Allaha havale ediyorum hepsini![]()