• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sedefcim sıkma canını ya öyle hocalarla illa ki herkes en az bir kez karşılaşmıştır.
Benim bir formasyon maceram var tek dersten bir senemin gitmesine ve atamalara başvuramamama sebep olmuştur kendisi.
Zaten o yüzden hala KPSS peşindeyim. Neyse..
Sen hiç olumsuz düşünme bildiğim kadarıyla epey ilerlemişsin maşallah bundan sonrasını da getirirsin Allah'ın izniyle. :nazar:
Rahat olmalısın ki olumsuz duygular seni ele geçirmesin.
Rabbim emeklerini, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Bugün program gelişmeyi bitirdim + 150 soru çözdüm çok şükür diyelim :25:

kız kusursuz delim ne güzel konuşmuşsun sen öyle takdir ediyorum seni
hepimiz atanıcaz sen ben ve burdaki herkes bi de senin minik cadı hep beraber çekicez halayımızı oh yandan dansıda yapalım tamam mı 4
sedefim bugusum clemantinem tusunadem fingerim,firarperestim veee tüm şuan aklıma adı gelmeyen arkadaşlarım

Benim cadı halaybaşı olur ablası mendili kimseye vermez :27: hergün her telden alıştırma yapıyoruz:66: :64:kız clemantine rakiiipppppp!!! buda :nazar: sana gelsin:16:
Çalışmaların iyi gidiyordur inşallah :34:

Hepimize Rabbim zihin açıklığı ve çalışma azmi versin:34:

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır
okula giderken hep sıkıntılı oluyorum, içim kararıyo, siz benim içimi nasıl ferahlattınız anlatamam
çok haklısınız, neden tınlıyayım ki onları, anca kendimi hırpalarım
ama şunu demek beni daha çok rahatlatıyo ''elimden geleni yapıcam, olmazsa Allahın takdiri, seneye yine denerim''
bu sene kesin olmalı gözüyle bakarsam daha çok stres oluyorum. amaann olmazsa olmaz modunda da değilim tabii ki, en büyük hayalim ağustosta burda hep birlikte atandık halayını çekmek
sizleri çok seviyorum, iyi ki bu topiği açmışım, iyi ki varsınız canlarım. Allah sizlere de yardımcı olsun. biliyorum herkesin derdi vardır kendine göre.. zaten binde bir vardır hiç işi olmadan kpssye çalışan, hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz ve umuyorum ki emeklerimiz boşa çıkmıcak

bugün 6 da etütüm vardı, hoca 7 de geldi, dolayısıyla ders uzadı yeni geldim eve
biraz dinlenip ders çalışıcam.
ve haklısınız uykudan fedakarlık etmem gerekiyo.

kusursuz delim
dersanede neden deneme çözmüyorum? dershane sabah 10 da başlayıp 4 te bitiyo, deneme 4.30 da başlıyo. fakat şöyle bi sorun var ki dersanede kantin yok. ben son saate kadar açlıktan geberiyorum, çok halsiz kalıyorum. ders bitimiyle sınav arası 30 dakika kalıyo ama dershanenin çevresinde hemen bişeyler yiyebileceğim bi büfe bile yok. açken deneme çözmeye mecalim kalmıyo. hafta içi de bi gün deneme saati yapıyolar o gün de okulum olmuş oluyo, hadi bi gün okulu ektim gittim, onda da bi fayda göremedim. dersanedeki teyze denemeleri dağıttı, istediğin zaman başlıyosun, başlangıç bitiş zili yok, herkes kendi halinde çözüyo, kimi yapamadığını hocaya götürüyo kimi arkadaşıyla çözüyo, bi sessizlik de yok. sınav anı modu yok. evde şükür ki kendime ait bi odam var. o yüzden ben de kendim evde saat kurup çözüyorum. sonra optiği dershaneye verip puanımı hesaplattırıyorum.

İşte benim Sedefim.:16::16::16:

Topiğin arızalısı geldi.:3::27::27:

Yargı deneme çözdüm hanımlar.:24::24::24:

Objektif yorum istiyorum,üzülmeyeyim diye gerçekleri söylememezlik yapmayın.:20::20:

TÜRKÇE : 28 DOĞRU 2 YANLIŞ

TARİH : 25 DOĞRU 5 YANLIŞ

MATEMATİK : 17 DOĞRU 3 YANLIŞ

COĞRAFYA-VATANDAŞLIK : 23 DOĞRU 5 YANLIŞ

EĞİTİM : 61 DOĞRU 15 YANLIŞ ( 80'LİK )

Bekliyorum.:6::6::6:

Topiğin arızalısı geldi.:3::27::27:

Yargı deneme çözdüm hanımlar.:24::24::24:

Objektif yorum istiyorum,üzülmeyeyim diye gerçekleri söylememezlik yapmayın.:20::20:

TÜRKÇE : 28 DOĞRU 2 YANLIŞ

TARİH : 25 DOĞRU 5 YANLIŞ

MATEMATİK : 17 DOĞRU 3 YANLIŞ

COĞRAFYA-VATANDAŞLIK : 23 DOĞRU 5 YANLIŞ

EĞİTİM : 61 DOĞRU 15 YANLIŞ ( 80'LİK )

Bekliyorum.:6::6::6:

canım eğitimden yanlışın fazla gibi biraz daha düşük olsa harika olur bence :34: :34:
gny-gnk için ise netler gayet iyi maşallah diyorum canım :46: :46: :46:
emin ol sen çok daha iyi netler çıkarırısın :65:

coğrafyadan 200 soru çözdüm kızlar :66: :66: :66:
akşam da tarih ve eğitim çalışssam tam süper olacak :32: :32:
ben kaçıyorum canlarım biraz dinlenip geri geleceğim :80:

canlarım,cananlarım nasılsınızzzzzzz
:21:
çok şükür artık evimde sakinim
gitti misafirlerim
yarın sabah 8 de bomba gibi geliyorum, arka arkaya sıralayacağım derslerimi inşallah
epeydir takip edemedim de burayı, bir sıkıntı zarar ziyan yoktur inşallah

günaydın kızlar günaydın fingercim hoşgeldin:3: dün hiç çalışmadım kızlar ya :31: sabah annemle işim çıktı 9da evden çıktım,öglen çarşıdaydım eşime dogum günü hediyesi aldım akşamada misafirlikteydik yani hiç bakmadım derse :30: neyse bugun yönteme başlıyorum ve çoookkk çalışıcagım

Son düzenleme:
Selam kizlar bende varim kafenizde hergun rapor vericem bende. :12: herkese iyi calismalar konularim bitti artik test cozme zamani :1:

yöntemden ilkeler,düşünme becerileri ve bilişsel basamaklar bitti bugünlük yöntem tamam:15: bu hafta boyunca ay bitene kadar mat.çözecegim inşaallah :10:

biraz dinlenip geçiyorum tekrar ders başına :6: bu haftam hiç verimli geçmedi içimdeki vicdanımı susturamıyorum

kızlar dün okuldan geldikten sonra başımın belası o çok korktuğum ne zamandır çalışmadığım tarihle yüzleşmeye karar verdim :47:
en başından 1. dünya savaşına kadar çalıştım. ve dağılmayı hiç anlamıyodum yazarak çalıştım baya vaktimi aldı ama çözdüğüm testlerde hiç yanlışım çıkmadı dağılmadan :46:
toplamda 176 soru çözmüşüm, sonrasında kg izledim ve yattım
bugün de stajım vardı fakat haftaya başlıcakmışız o yüzden evdeydim, ama çalışamadım, köyden dayım geldi, annemler de hastanedeydiler, o yüzden dayımla oturduk bu saate kadar. birazdan tarihle başlıcam yine bugüne. ve milli mücadele hazırlık dönemine kadar bitircem
firarperestim bu arada geçmiş olsun canım, annemde de migren var. baş ağrısı tuttuğunda migren bantları var eczanelerde. onlardan alnına yapıştırırdık, ağrısını bi nebze de olsa geçirirdi.
fingerim ohh çok şükür kurtulmuşsun geçmiş olsun kolay gelsin :31:
nilim nur tubam leylasım bugum kusursuzdelim meltembam hepinize kolay gelsin :16:
bugum vallahi objektif bakıyorum da bence harika :nazar: sadece eğitimden yanlışların var biraz. hani doğru sayın güzel de yanlışlar yerine boşların olsa daha iyi, bence bilmediğini işaretleme, bu kez net sayın da düşer boşuna. ve bilmediğin o konular üzerinde yoğunlaş, bir de matematikten bence sen 20 nin üstüne çıkarsın. buna inanıyorum. :34:

yöntemden sonra 105 matematik sorusu çözerek 6.günüde bitirmiş bulunmaktayım :32: :32: :32: şimdi kocacıma yemek yapma vakti akşama tekrar çalışacagım görüşürüz :54:

oh oh oh program bitttiii 2 kitabımı eksiltiyorum hemen kitaplığımdan :)
Biraz dinlenip gelişimi bitiricem ondan da az konum kalmıştıı;)
Kızlar bu arada tasarı tg denemsi olmuştuk branşımda butun puan turlerınde 1. olmuşum 54 kişi içinden ama :) 738 kişi içinde de 41. olmuşum p 10 puanında

Kızlar kitap siparişi vericm uzman tarih ogreten cografya ogreten artı bır de pegem ezberbozan alıcam sızın onerılerınızı de yazarmısınız

Back
X