• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

uzmanın tarih öğreteni ve matematik öğreteni var hocam bende bitmek üzere çok çok beğendim... coğrafya ve anayasasınıda alcam nisanda.eb soru bankası var bide geçen yıl aldığım eski ama o da çok işime yaraıyor.konu anlatımlarını bilmiyorum ama soru bankaları harika bence:6:
teşekkür ederim cnm tavsiyen ile ben de coğrafya ve vatandaşlığı alcam.

günaydın canım arkadaşlarım nete bakıp hemmen dersin başına geçiyorummmm

Son düzenleme:
ben antremanlarla mat. ın17.gününü bitirdim siz daha uyuyomusunuz yoksa tembel kızlar :32:

canim hamileliği önünde engel olarak görme motivasyonunu bozmadan devam et her bebek kısmetiyle gelir eminimki size çok uğur getirecektir
darısı bebek isteyen herkese olsun :)
inşallahh uğur getirir de kontenjan verirler bize bol bol canım benim...çokk teşekkr ederimm

mesajının eşimde Allaha bırakmış kısmına çookk güldüm :60:ya bende 4 ay kullandım ve bıraktıgım ay 20 gün gecikti tabi ben tutuşmuştum ama çok şükür hamiş deildim.benim bi arkadaşım sınavdan 4 gün önce dogum yapıp sınava girmişti seninki daha karnında olaacak yani en akıllı durdukları yerde :27:
bırakınca gecikmesi normal bi durummuş benim de içim rahattı o yüzden konduramadım ama,herkesin durumu farklı oluyo demek ki allah böyle istemiş dedim napiyim:)

günaydın kızlar dün ile gittim ders kayıtı yapıp kitaplarımı aldım yağmurda ıslandım :2: çıkmışken işlerimi hallettim derken bütün gün gitti akşam mat yaptım sadece bugün telafi etmem lazım. Burası baya bir hareketlenmiş yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :3: herkese iyi çalışmalar verimli bir hafta sonu olur inşallah :16:

merhaba kızçelerimm :3:
uzun bi aradan sonra sizlerleyim ve artık sık sık giricem inş :16:
nerdeyse okul açıldığından beri ders çalışmıyorum doğruya doğru (1 ay olmuş abovvvv :30:)
ama bunu telafi edicem :15:
şöyle bi bakıyorum da kendime toparlanılmıcak bir şey yok, zaten kötü olan genel kültürüm, ona ağırlık vericem bu kadarcık :40:
bugün dershaneye gitmedim, ama gitmedim diye kızmayın çünküüüü ders çalışmak için gitmedim :1: bugün dershanede pek de iyi hocaların dersi yok onun yerine oturur evde kendim çalışırım dedim
tarihten milli mücadele dönemine kadar çalıştım ve 132 soru çözdüm. uzman kariyerin sistematik soru bankasından çözdüm, tavsiye ederim, sorular kolaydan zora ilerliyor ve en son karma testler var denemeler falan var, normal pekiştirme konu testleri de var. baya güzel
birazdan da coğrafya çalışıcam
bi de vatandaşlık videosu izlersem değmeyin keyfime :8:

ayrıcaaa hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim, siz benim yanımda oldunuz, ben de sizin yanınızda olucam inş sizleri seviyorum, bol çalışmalı bi gün diliyorum :16:

clementinemiz de gelmiş sanki o da uzun zamandır yoktu hoşgelmiş sefalar getirmiş :29:
bu arada bugum istediğin zaman özelden yazabilirsin bana :34:
hadi beni coğrafya bekler :10:

sormayı unuttum fingerim hepimizden daha düzenli giriyordu tıpiğe ondan haber alan var mı?

clementineeeeee kaderdaş meslektaş eşler meslektaş
ayyy canım benim unutmamış beni görüyormusunuz :1:
canım benim adım değişti artık buyum :54:
senin en son kayınvaliden yanındaymış, gönderdin mi nasılsın şimdi
baya yol almışsın derslerde maşallah
valla burda milleti gördükçe içimde bir ders çalışma aşkı doğuyor ki anlatamam size
o yüzden burayı çok seviyorum
sedefcim iyileştin inş. sevindim valla

sabah mat 17.gün bitti öğleden sonraya kadarda soru çözdüm 150 kadar karışık :31:akşama misafirlik var :34:çalışamam. şimdi romanımı okuyacam:68:elif şafağın" baba ve piç". kızın babaı kimmiş bulmalıyım meraktan ölüyorum :78:

coğrafya çalıştım 80 soru çözdüm
kızlar sizinle son denememin sonucunu paylaşmak istiyorum. ihtiyaç tg5 bu
sonucu güzel olduğundan değil, sadece hani çalışmaya ara verdim ya bu toparlanabilir mi toparlanamaz mı bana fikir verin istiyorum.
puanım 78, sınıfta 2. genelde 120 kişiden 12.yim, sözde tg ama nedense tg sonucumuzu çıkarmamışlar.
türkçe: 28 d, 2 y
mat: 24 d, 1 y
tarih: 19 d, 5 y
coğ: 12 d, 6 y
vat: 1 d, 3 y :30:
pg: 7 d, 1 y
öyt: 14 d, 4 y
ölçme: 7 d, 4 y
gelişim: 7 d, 1 y
öğrenme: 16 d, 3 y
rehberlik: 11 d, 1 y
tabii biraz polyannacılık olucak ama gelişim öğrenme öyt ve rehberliğe yeni başladık. ama rehberliği ben geçen dönem okul finaline çalışmaktan biliyorum. coğrafyayı bitircez nerdeyse benim salaklığım, vatandaşlık ohoo çok oldu dershanede başlayalı ama ona hiç çalışmadım işte, şimdi açıyorum artık vat videosunu ve çalışmaya başlıyorum. haa tarih özürlüsü olarak evet tarih de çok kötü, onda da milli mücadeleye geldik. pg ve ölçme bitti, ölçmenin hali rezil farkındayım. :40:
objektif yorum bekliyorum sizden

kızlar bu arada bitirdiğiniz konulardan tabloya eklenmesi gerekenleri yazın ekliyeyim

hoş geldin canım :3: derslerinde rahatladın heralde ,staj nasıl gidiyor? Benim dersleri ekler misin canım zahmet olmazsa:16: tarih coğrafya bitti, eğitim bilimlerine geçeceğim ama kitaplarım gelmedi.Bende antrenmanlarla mat 21. güne geçeceğim şimdi 1. kitabı bitireyim eğitim bilimleri kitaplarım gelesiye kadar.Bu kitapta konular karışık bizim tabloya göre bitirince ayarlayalım matematiği canım ...

hoş geldin canım :3: derslerinde rahatladın heralde ,staj nasıl gidiyor? Benim dersleri ekler misin canım zahmet olmazsa:16: tarih coğrafya bitti, eğitim bilimlerine geçeceğim ama kitaplarım gelmedi.Bende antrenmanlarla mat 21. güne geçeceğim şimdi 1. kitabı bitireyim eğitim bilimleri kitaplarım gelesiye kadar.Bu kitapta konular karışık bizim tabloya göre bitirince ayarlayalım matematiği canım ...

hoşbulduk canım :29: okul canımı okuyo ama takmıyorum. staj çok yorucu ama çok güzelll.. ahh öyle masumlar ki, bayılıyorum onlara bayılıyorum, sürekli öpüp kokluyorum, hep yarım gün olsun isterdim, artık yarım güne aldık stajı ama doyamıyorum çocuklarıma, neyse en azından perşembe öğleden sonram boş rahat rahat çalışabilirim artık =)
tamam tatlım hemen ekliyorum tabloya, sen de tabii bu arada boş durmamak için iyi düşünmüşsün, onlar gelene kadar matta baya ilerlemiş olursun :34:

Merhaba kızlar ben de cafeyi sürekli takip ediyorum gerçekten de buraya gelince içimde ders çalışma isteği uyanıyor düzenli soru çözmediğim için rapor veremiyorum konularımı bitirmeye çalışıyorum şu an eğitimden ölçme program gelişim bitti ama tabi unutuyorum sürekli dönmem gerekiyor tekrar öyt öğrenme ye daha başlamadım rehberlik de yarıda kursa göre gidiyorum gk gy de eğitimden önde gitmem gerek aslında coğrafyayı şimdiye kadar bitirmem gerekiyordu ama yetişemiyorum çoğu mat ten hiç yapamıyorum denemelerde 4-5 tane anca işaretliyebiiliyorum antrenmanlarla matematik kitabı nasıl hangi yayınların alsam daha sistemli gider miyim matematikte sizce burda bi kaç kişi o kitaptan çözüyor sanırım

bugün coğrafyadan iklim konusuna bakıyorum sabahtan beri sadece konuyu çalışıp 30 soru çözebildim zamanımı ayarlayamıyorum bi türlü videodan izledim bugün acaba ondan mı çok vakit aldı bilemedim zaman konusunda tavsiyeniz var mı

bir kaç gündür cafe hareketlenince cafe dayanamadım yazıyim bari dedim :) herkese kolay gelsin

Back
X