• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

abartıyorda olabilirim ama oğlum istemiyor kazanmasını nasılsa bakmamama gerek yok diye düşünce oluşmuştur kafasında ne diyeyim durduk yerde kendim ettim kendim buldum. eşim de çocuğu sen büyüt kimseye verme deyip duruyor zaten bende ev hanımı olayım diye okudumya zaten...

galiba eşim sıkıldı benim sınav muhabbetimden son dedim onada artık uğraşmayacağım ama bu son fırsatımda uçtu galiba kızlar bir akıl verin ne olur ...

Bugün çok ama çok tembelim biri beni gaza getirsin :14:
pembelicim öncelikle bu topikten çıkıyosun kk dan çıkıyosun bilgisayarını tamamen kapatıyosun, doooğğğğrruuu masanın başına
1 konu bitirmeden 50 soru çözmeden masanın başından kalkmıyosun
ondan sonra da gönül rahatlığıyla buraya gelip başarını anlatıyosun tamam mı :34:

merhaba kızlar bir ara yazmıştım size ama uzun zamandır yazamadım malum bebiş var fırsat olmuyor pek.

kızlar az önce çok fena bir pot kırdım içime oturdu.

kayınvalidem öğleden sonraları işi olmazsa oğlumu alıyor bende ders çalışıyordum. eşimde her gün gönderme akşam yorgun oluyorum gitmek istemiyorum oraya falan diyordu. neyse bugün anne dedim akşam gelmeyebiliriz oğlun yoruluyormuş deim eve gelmek istiyor oda alındı bizde neden yoruluyor ben ona söyleyeceğimi bilirim falan dedi. bende toparlamak isterken iyice batırdım sizle ilgisi yok bana hem bak hem hazırlan diyor uzağa giderim diye korkudan kazanmamı pek istemiyor zorla ders çalışıyorum falan dedim demez olaydım çok pişman oldum sonra. bi o alınca çalışabiliyordum şimdi alırmı artık şüpheli. ben senin için alıyorum dedi bende bilyorum anne biz çok memmnunuz oğlumla dedim sen almasan çalışamam falan dedim ama bilmiyorum artık alırmı.

of ya kızlar çocukla hazırlanmak çok zor helede benim gibi herkese alttan almak zorundaysanız eşimi idare ediyordum ne güzel kızsada gidiyordu neden anlattım ki kadına bunları. kimseyle konuşmaya konuşmaya salak gibi oldum konuşmayıda unuttum valla saçmalıyorum. şimdi götürdü bebeği ama bidaha alırmı bilmiyorum.

moralim çok bozuldu ders çalışcaktım ama kafam takıldı şimdi çalışamamda

ahh canım yaa çok üzüldüm. tahmin edebiliyorum çocukla çok zordur ya kolay mı, sürekli ona bakmak zorunda kalırsın. çocuk çok büyük sorumluluk zaten ki sen bunun yanında bi de ders çalışmaya çalışıyosun, azmin çok güzel. bence kayınvalidene git, yüzyüze anlat durumu ona. bak kadıncağız ne güzel yardımcı oluyomuş sana, peki eşin gerçekten de senin atanmanı istemediği için mi böyle yapıyor. onu da anlıyorum yorgun olabilir ama evlenirken iyi günde kötü günde diyerek imza atılıyor. sonuçta sen de sadece kendin için değil eşin ve çocuğuna da rahatlık sağlamak için bunca eziyeti çekiyosun. sen de bilirsin çocuğunla tüm gün evde vakit geçirmeyi, sanki sen hiç özlemiyosun onu, ama şurda kaldı 3-4 ay, eşin biraz daha fedakarlık yapsın lütfen. eskisi gibi devam et sen de çalışmalarına :34:

nilim hiç matematiği olmayan biri olarak sorularını çozdüm
sedef zaten çok güzel anlatmış
ama hiç matematiği olmayan biri olarak aldığım yolu
gorünce içim içime sığmadı
havalara uçuyorum sultanım bildiğin gibi değil :52:

Son düzenleme:
pembelicim öncelikle bu topikten çıkıyosun kk dan çıkıyosun bilgisayarını tamamen kapatıyosun, doooğğğğrruuu masanın başına
ondan sonra da gönül rahatlığıyla buraya gelip başarını anlatıyosun tamam mı :34:

ahh canım yaa çok üzüldüm. tahmin edebiliyorum çocukla çok zordur ya kolay mı, sürekli ona bakmak zorunda kalırsın. çocuk çok büyük sorumluluk zaten ki sen bunun yanında bi de ders çalışmaya çalışıyosun, azmin çok güzel. bence kayınvalidene git, yüzyüze anlat durumu ona. bak kadıncağız ne güzel yardımcı oluyomuş sana, peki eşin gerçekten de senin atanmanı istemediği için mi böyle yapıyor. onu da anlıyorum yorgun olabilir ama evlenirken iyi günde kötü günde diyerek imza atılıyor. sonuçta sen de sadece kendin için değil eşin ve çocuğuna da rahatlık sağlamak için bunca eziyeti çekiyosun. sen de bilirsin çocuğunla tüm gün evde vakit geçirmeyi, sanki sen hiç özlemiyosun onu, ama şurda kaldı 3-4 ay, eşin biraz daha fedakarlık yapsın lütfen. eskisi gibi devam et sen de çalışmalarına :34:

ne diyeyim ki şimdi kayınvalideme kırıldı kadıncağız keşke eşimi duymazdan gelip gitmeye devam etseydim anasını babasın iki gün görmese gidelim diye tutturur şimdi ben istiyorum ya ondan yapıyor. bıktım artık hepsinin tek tek gönlünü yapmaktan. kimseyi kırmamyayım diye kendimi bitirdim sedefcim sanada teşekkür ederim cevabın için ayrıca. inş. benim yaşadıklarımı yaşamadan atanırsınız böylesi çok zor.

nilim hiç matematiği olmayan biri olarak sorularını çozdüm
sedef zaten çok güzel anlatmış
ama hiç matematiği olmayan biri olarak aldığım yolu
gorünce içim içime sığmadı
havalara uçuyorum sultanım bildiğin gibi değil :)

clementinem tebrik ederimmm :46: matematik çok basittir, sakın kafanızda büyütmeyin, soruya bakınca karmaşık gelmesin. mantığını kavramaya çalışın nerden ne yapsam basit hale getirebilirim diye düşünün, daha sonra tak tak tak hepsini çözersiniz. bulmaca gibi de zevklidir. bi yerden bi mantık yürütürseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir. :34:

abartıyorda olabilirim ama oğlum istemiyor kazanmasını nasılsa bakmamama gerek yok diye düşünce oluşmuştur kafasında ne diyeyim durduk yerde kendim ettim kendim buldum. eşim de çocuğu sen büyüt kimseye verme deyip duruyor zaten bende ev hanımı olayım diye okudumya zaten...

galiba eşim sıkıldı benim sınav muhabbetimden son dedim onada artık uğraşmayacağım ama bu son fırsatımda uçtu galiba kızlar bir akıl verin ne olur ...

canım öncelikle eşinle konuş anlat durumu şurda kalmış 3 ay en önemli olan zamanda pes etme çok çalışırsan iyi bir puan alıp şehir dışına gitmek zorunda olmayacağından falan bahset eşinin desteğini aldıktan sonra gerisi kolay zaten

Tamam şu anda coğrafya çözüyorum zaten ama nete telden girdiğim için hep elimin altında kapatamıyorum :26:

ne diyeyim ki şimdi kayınvalideme kırıldı kadıncağız keşke eşimi duymazdan gelip gitmeye devam etseydim anasını babasın iki gün görmese gidelim diye tutturur şimdi ben istiyorum ya ondan yapıyor. bıktım artık hepsinin tek tek gönlünü yapmaktan. kimseyi kırmamyayım diye kendimi bitirdim sedefcim sanada teşekkür ederim cevabın için ayrıca. inş. benim yaşadıklarımı yaşamadan atanırsınız böylesi çok zor.

ahh canım ben anlıyorum hiç kızmıyorum atanmadan evlenenlere çocuk yapanlara.. çünkü kpss öyle bi illet ki bi yerden sonra bi bakmışsın hayat akıp gidiyor ve sen hala atanmaya çalışıyosun, yani sonuçta elbet bi gün aile kurucaksın elbet çocuk yapıcaksın.
önemli olan eşin anlayışlı olması. bu çok önemli bence. sen yine kayınvalidenle iletişim kur, senin hakkını ödiyemem, sen olmasan çalışamazdım sınava de. eşin anlamıcaksa da o kadın anlar bence. seni düşünmeseydi daha en başında çocuğunu bakmayı kabul etmezdi, yapmasaymış derdi bir sürü bahane bulurdu, belli ki düşünceliymiş ki almış, gene alır, umutsuzluğa düşme. konuş anlat içinde bulunduğun zor durumu. o da tanıyodur oğlunu zaten, bilir onun huyunu ve senin öyle dememek istediğini anlar bence. eşini de bi şekilde idare edersiniz birlikte. en azından sınava kadar idare etmeye çalışın. bişey dememekten iyidir bence, bi dene şansını canım. bence anlayışlı davranıcaktır. zaten eşine kızmış o sana bi kırgınlığı yok o yüzden anlıcaktır seni. eşin de işine gelince gitmeyi biliyomuş. kusura bakmasın da her gün gitsin alsın. bırak surat yaparsa da yapsın. hiç takma sen ne kadar çalışsam kardır diye düşün buna sevin gerisini düşünme

eşim destek oluyordu aslında ama kendimi hırpalıyorum diye kızıyor ama başka yolu yokki bu işin bide benim gibi geç anlayıp çabuk unutuyorsan tamam yani. bi kayınvalide yardımcı oluyordu artık oda şüpheli... çenemi tutsaydım ahh bu kafam

piraye bence büyütüyorsun arkadaşım
kayınvaliden hazır almışken çocuğu takma ders çalış
bak senin annen götürse de eşin hergün gitmeye zorsunsa
haklısın evet, ama o kendi annesi istediği kadar yoruluyorum gitmeyelim dese de
haftada 3 kere gönder (eğer hafta sonu evdeyse eşin)
hem kayınvaliden de büyütmez eminim
sende lafını geri al ayrıca, atanmamı istemiyor deme
şurda 3 ay kaldı beni idare edin de
geçiştir olayı üzerinde durma
belliki kayınvalide bakmaya meraklı
sende bunu kullan işte
buarada gerçekten çalışmalarını bırakma
bu yıl seçimler başlıyor, gerçekten puanlar düşebilir
bu fırsatı değerlendirmemiz lazım
hadi allah yardımcın olsun

ahh canım ben anlıyorum hiç kızmıyorum atanmadan evlenenlere çocuk yapanlara.. çünkü kpss öyle bi illet ki bi yerden sonra bi bakmışsın hayat akıp gidiyor ve sen hala atanmaya çalışıyosun, yani sonuçta elbet bi gün aile kurucaksın elbet çocuk yapıcaksın.
önemli olan eşin anlayışlı olması. bu çok önemli bence. sen yine kayınvalidenle iletişim kur, senin hakkını ödiyemem, sen olmasan çalışamazdım sınava de. eşin anlamıcaksa da o kadın anlar bence. seni düşünmeseydi daha en başında çocuğunu bakmayı kabul etmezdi, yapmasaymış derdi bir sürü bahane bulurdu, belli ki düşünceliymiş ki almış, gene alır, umutsuzluğa düşme. konuş anlat içinde bulunduğun zor durumu. o da tanıyodur oğlunu zaten, bilir onun huyunu ve senin öyle dememek istediğini anlar bence. eşini de bi şekilde idare edersiniz birlikte. en azından sınava kadar idare etmeye çalışın. bişey dememekten iyidir bence, bi dene şansını canım. bence anlayışlı davranıcaktır. zaten eşine kızmış o sana bi kırgınlığı yok o yüzden anlıcaktır seni. eşin de işine gelince gitmeyi biliyomuş. kusura bakmasın da her gün gitsin alsın. bırak surat yaparsa da yapsın. hiç takma sen ne kadar çalışsam kardır diye düşün buna sevin gerisini düşünme
çok teşekkür ederim canım benim ya ağlıyorum şuan inan ayne gidip konuşcam o beni anlar inan annemden yakın zaten ben onu kırmayı hiç istemem niye saçmaladım bilmiyorum eşimide takmam artık pişman oldum söylediklerime 3 ay kaldı zaten çok mu şey istiyorum sadece biraz anlayış

piraye bence büyütüyorsun arkadaşım
kayınvaliden hazır almışken çocuğu takma ders çalış
bak senin annen götürse de eşin hergün gitmeye zorsunsa
haklısın evet, ama o kendi annesi istediği kadar yoruluyorum gitmeyelim dese de
haftada 3 kere gönder (eğer hafta sonu evdeyse eşin)
hem kayınvaliden de büyütmez eminim
sende lafını geri al ayrıca, atanmamı istemiyor deme
şurda 3 ay kaldı beni idare edin de
geçiştir olayı üzerinde durma
belliki kayınvalide bakmaya meraklı
sende bunu kullan işte
buarada gerçekten çalışmalarını bırakma
bu yıl seçimler başlıyor, gerçekten puanlar düşebilir
bu fırsatı değerlendirmemiz lazım
hadi allah yardımcın olsun

evet pek büyütmez o ama ama bilmiyorum ki demeseyim iyiydi neyse odu bir kere biraz çalışıyım şimdi akşama doğru giderim artık. sanırım artık az konuşup kimseyi takmadan devam etmeliyim. o kadar hassasımki zaten bu aralar eşim şehir dışına gitmemeyeyim diye kolejde iş ayarlamaya çalışıyor ama yemezler bu sene atancam inş. :))

Havaların kötüleşmesi lazım benim ders çalışmam için anladım:)
Bi oturuşta coğrafyadan 143 soru çözmüşüm çok mutlu oldum :21:
Darısı diğerlerinin başına :)

ahhh pirayecim ahhh okudukça içim darlandı şu kocanı bi ara buraya getirdi çenemizle dövelim onu bi güzell:47::41:

sen daha öncede yazmıştın atanmamı istemiyo diye kocan öncelikle istese çocuga bakıcı bile bulurdu şehir dışı bahane evde çocuk yapan yemek yapan alttan alan bi eş şahane :ssz:
bende evliyim çocuk işini sırf kpss için istemedim eşimde karşı çıkmadı adam evde yemek istemiyo çogunlukla annemlerdeyiz ders çalışıyorum diye annem kaynanam hepsi elinden geleni yapıyo bransın ne bilmiyorum ama çok bölünerek çalışınca olmuyo canım benim eşini karşına al ciddi ciddi konuş çocuk annene gitcek sende alacaksın bu kadar fedakarlıgı yapmak zorundasın bunu istiyorum ve eger yapmazsan hakkım varsa üzerinde haram olsun de bak gör nası yapıyo aladıgım kadarıyla sen baya sakin sakin rica ediyosun ve bu durumda beylere şımarmaktan başka yol bırakmıyo

kayınvalideninde alındıgını sanmam git yüz yüze yanlış anlaşılma varsa düzelt ve 3 ay benim için de seve seve bakar annemde yiğenime bakıyo ondan biliyorum.bundan sonra kk ya girip yazıyosun hergün pirayecim tamam mı

halletim canım şimdi kayınvalidemdeyim anlattım. anne dedim seni kırmak istemedim dedim. oğluma kırıldım zaten dedi. ben sana üzülüyorum sadece sen benim kızım oldun artık, kadın olmak zor ütü bulaşık sürekli uğraşıyorsun o ne anlar, seve seve bakıyorum istemesem gelmem zaten dedi. gönlünü aldım anne dedim üç ay daha idare et senden başka kimse yardım edemez bana dedim herkes bişeyler söylüyor ama bi senden yardım gördüm dedim oda ben kimseyi dinlemem benim evim beni ilgilendirir sen benim kızımsın sakın bırakma dersini çalış dedi içim bi ferahladıki. kayınvalidem gerçekten iyi kalplidir eşimde öyle ama eşim gerçekten sıkıldı sınav muhabbetinden bende sıkıldım ama yapcak bişey yok sınava kadar kimseye bişeycik demem. ben kavgaya gürültüye gelemiyorum kızlar kafam rahat olmalı ders çalışmam için çok şükür anlattım derdimi rahatladım şimdi dersimin başına oturabilirim.

yorum yazan herkese teşekkür ederim.

inş. daha sık uğrar rapor yazarım bende:))

Yaa bu vatandaşlık bana kafayı yedirecek :14:
Şimdi vatandaşlık testi çözdüm bikaç tane 2 şık arasında kalıp gidip yanlışı seçiyorum offf sınavda bu vatandaşlık batırır beni batırırsa :5:
Bugün şu ana kadar 123 vatandaşlık ve 200 coğrafya çözdüm.
Akşam çok çözemiycem çünkü kayınvalidemlere gidicez. 1 saat daha ne çözersem çözerim bugünlük. Yarin da dersanem var zaten..

halletim canım şimdi kayınvalidemdeyim anlattım. anne dedim seni kırmak istemedim dedim. oğluma kırıldım zaten dedi. ben sana üzülüyorum sadece sen benim kızım oldun artık, kadın olmak zor ütü bulaşık sürekli uğraşıyorsun o ne anlar, seve seve bakıyorum istemesem gelmem zaten dedi. gönlünü aldım anne dedim üç ay daha idare et senden başka kimse yardım edemez bana dedim herkes bişeyler söylüyor ama bi senden yardım gördüm dedim oda ben kimseyi dinlemem benim evim beni ilgilendirir sen benim kızımsın sakın bırakma dersini çalış dedi içim bi ferahladıki. kayınvalidem gerçekten iyi kalplidir eşimde öyle ama eşim gerçekten sıkıldı sınav muhabbetinden bende sıkıldım ama yapcak bişey yok sınava kadar kimseye bişeycik demem. ben kavgaya gürültüye gelemiyorum kızlar kafam rahat olmalı ders çalışmam için çok şükür anlattım derdimi rahatladım şimdi dersimin başına oturabilirim.

yorum yazan herkese teşekkür ederim.

inş. daha sık uğrar rapor yazarım bende:))

iyi hadi sevindik canım
bu sınav muhabbeti evet herkesi sıktı eşin de haklı
ama artık son dedik çoğumuz
siz de son gayret sabredin

Back
X