• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ebonum nabıyon kızzzz:27: çalıştınmı bugün ben yine az bişicik çalıştım ya şimdi oturuyorum tekrar çalışmaya
pirayecim sevindim sennin adına
pemleli vatandaşlıktan 100 ü geçme hatta tavsiyem 70-80 de kal fazlası kafa yoruyo ve yanlış sayın artıyor

Havaların kötüleşmesi lazım benim ders çalışmam için anladım:)
Bi oturuşta coğrafyadan 143 soru çözmüşüm çok mutlu oldum :21:
Darısı diğerlerinin başına :)
:46::46: harikasın canım. mesele başına oturmakta gerisi geliyo vallahi :34:
halletim canım şimdi kayınvalidemdeyim anlattım. anne dedim seni kırmak istemedim dedim. oğluma kırıldım zaten dedi. ben sana üzülüyorum sadece sen benim kızım oldun artık, kadın olmak zor ütü bulaşık sürekli uğraşıyorsun o ne anlar, seve seve bakıyorum istemesem gelmem zaten dedi. gönlünü aldım anne dedim üç ay daha idare et senden başka kimse yardım edemez bana dedim herkes bişeyler söylüyor ama bi senden yardım gördüm dedim oda ben kimseyi dinlemem benim evim beni ilgilendirir sen benim kızımsın sakın bırakma dersini çalış dedi içim bi ferahladıki. kayınvalidem gerçekten iyi kalplidir eşimde öyle ama eşim gerçekten sıkıldı sınav muhabbetinden bende sıkıldım ama yapcak bişey yok sınava kadar kimseye bişeycik demem. ben kavgaya gürültüye gelemiyorum kızlar kafam rahat olmalı ders çalışmam için çok şükür anlattım derdimi rahatladım şimdi dersimin başına oturabilirim.

yorum yazan herkese teşekkür ederim.

inş. daha sık uğrar rapor yazarım bende:))

pirayecim çok sevindim, böyle olucağını biliyodum :31: böyle kaynana herkesin başına valla :52:

ben de tarih çalıştım kızlar.. muharebeler dönemini bitirdim. dershanedekine kalsa 1 ayda bitircek ben de başladım bugün 2 saatte bitmiş bile
şimdi testlerini çözücem

kızçelerim 60 tarih sorusunu yuttum
şimdi annişle çay keyfi
ardından biraz gelişim çözücem
yarın da dershanedeki tarih derslerine gitmicem, bugün çalıştım o konuyu nasılsa, dersler de sabahın köründeydi, o yüzden uyuma şansım var.
onun için bi de bugün geç saat olsa da bi de mattan şu lanet konu olasılıkların videosunu izlemek istiyorum, ama kısmet, izler miyim bilmiyorum işte :37:

madem bizim kızlar roporu verdi bende verim bari :4:
36 cografya 34 vatandaşlık 77 türkçe sorusu çözüldü
ant.mat 23 gün yarım
70 gelişim ögrenme çözcem sonrada alanımdan osmanlı tarihi okucam inş. :54:

:nazar::nazar::nazar::nazar:süpersiniz kızlar durmak yok çalışmaya devam :6::6::8:
bende rehberlikten 105 soru çözdüm alana geçmedim coğrafyadan bir iki test çözüp öyle geçeceğim

Canlarım benim nasıl özlüyorum sizleri,sedefim,clementine,ebon,nurum tubam sayamadıklarım da var daha..Umarım iyisinizdir?Yeni arkadaşlar da gelmiş bir sürü ne güzel..
O kadar yogunum ki uykuya öyle hasret kaldım ki anlatamam,konularımı bitirdim,tarihi sürekli tekrar ediyorum sadece,vatandaşlıga bakıyorum bir de sürekli,onun dışında kotam 600 soru günlük 600 den aşagı çözmemeye çalışıyorum uyuyorum da programıma,aksattıgım nadiren oluyor.Alana başlayamadım daha o sıkıntı veriyor bana ne yapacagımı da bilmiyorum.
Sedefim sen nasılsın görüşemedik uzun zamandır nasıl gidiyor hayat dersaneyle aran nasıl?

kızlar matematiğin 23.günü bitti 87 soru gelişim ögrenmedende 75 soru çözdüm alan çalışıyorum
tubish maaşşallah sana sadece ders çalıştıgın için mi gelmiyosun yoksa okul ya iş ekstra engelin mi var bu arada branş neydi

Maşallah kızlar çok güzel gidiyorsunuz :nazar::nazar::nazar:
Yazacak çok şeyim var ama zamanım yok malesef, öğleden sonra yazabilirim inşallah...
Öz olarak söyleyeyim pirayee geçmiş olsun krizi aynı gün aşabilmişsin...
Benimki 1 gün baktı gidiş o gidiş ahahahah:27:
Nur_tuba sedefcimm üzülmeyin nolurr bunların alayı kütük, eder eyler özür dilerler :52:

Menüler süper kızlar çıkastes mi neymiş onu bende merak ettim clementineeeeeeee:27:

Hepinize maşallah öğleden sonra kafanızı şişirmeye gelicemmmm :27:

vee permütasyon kombinasyon olasılık biter :ssz:
çok da basitmiş yaa.. küçük bi not defterine kalıp soruları yazdım, yarın ordan tekrar edip soru çözerim

tubişimmm seni çok özledim :70: canım benim maşallah çok iyi gidiyosun o zaman Allah güç kuvvet versin :nazar: nasılsın iyi misin? sağlık durumları nasıl? ben biraz zor günler geçiriyorum, ama adı üstünde geçiriyorum, geçicek ve biticek inş, güzel günler yakında inanıyorum. bugün uzun zamandan beri ilk kez böyle verimli çalıştım :nazar: inş hep böyle olur. konularını bitirmen süper olmuş artık bol bol tekrar edersin, aman haa tarihi bırakma. ben de tarihte baya ilerledim bi en başa dönüp tekrar yapma vakti geldi de geçiyor bile. ölçmenin istatistiklerine de bak, onların da çabuk unutulduğunu fark ettim, denemeler sağolsun.. dinlenme molası verdiğinde uğramaya çalış bi merhaba desen yeter kuzum seni burda görmek istiyorum

kusursuz deliiiiiii :52: seni de çok özledim canımmmm tamam o zaman yorma şimdi kendini yarın özletme ama mutlaka gel. doğru söylüyosun valla hepsi öküz :47: ben de onu dedim pirayeye maşallah çok şanslı :nazar: başından atmak isteyen çok vardır, gene iyi kadıncağız düşünceliymiş

1. soru 1ve 5 mi?
2. soru yalnız 1 mi? arapça ve farsça derslerinin çıkarılması türkçeye önem verilmesiyle ilgili değil de pozitif bilimlerin artması dini derslerin kaldrılmasıyla ilgili sanki?

canım 1.sorun 5 gibi geldi çünkü beşeri faktör,2.sorun 1,2 ve 3 tarihten sabahki sorularınıda yarın açıklayacam tatlım

[

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için 1.soru aşırı otlama yani 5.sadece.
ikinci soru:1 ve 3 oluyor. okul programlarından arapça ve farsça derslerinin de çıkarılması bana türkçeye verilen önemle ilgili gibi gelmşti.nursem cim bu açıdan düşünmemştim ii oldu . arkadaşlar teşekkürler.
nilkon aşırı otlatma heyelanla mı ilgi acaba?

[

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için 1.soru aşırı otlama yani 5.sadece.
ikinci soru:1 ve 3 oluyor. okul programlarından arapça ve farsça derslerinin de çıkarılması bana türkçeye verilen önemle ilgili gibi gelmşti.nursem cim bu açıdan düşünmemştim ii oldu . arkadaşlar teşekkürler.
nilkon aşırı otlatma heyelanla mı ilgi acaba?

canım sana o soruda beşeri faktörü soruyodu insanlar otlattıgı için sadece 5 dedim .aşırı otlatma erezyonla ilgili canım heyalanda toprak kütle halinde kayıyo ve görüntüsünü gördüysen agaçlarla falan söküp götürüyo otlatmayla pek alakası yok tatlım

günaydın kızlar ben geldim :24: cografyadan 33 soru çözdümde geldim .öglene kadar 200 ü bulmam lazım gezmeye gitme ihtimalim var haydi ben kaçtım dostlar :27:

kuzursuz deli ben muhtemelen olmam öglen ama bol bol yaz sohbetini çok özledim rahatlat ayol bizi o kadar rehberlik yapmışın bizide faydalandır :38:

kızanlar maşallah sizlere
ben dün de çalışamadım bugün de
az sonrada gezmelere gidiyorum
akşama da misafirim gelecek
öptüm hepinizi baaaaayyyyyyyyy

günaydın kızlar :16:bugün sadece alana çalışacağım özet çıkararak ilerlemek istiyorum
kusursuzdeli bizimki kütüklükte zirveye tırmandı özür dileyim derken herşeyi daha da berbat etti :105:

selam kızçeler
bizim rehberlik hocası rahatsızlanmış o yüzden bugün dershaneye gitmedim
daha yeni kahvaltı ettim, şimdi çarşıya gidicem, bi işim var. onu halledip gelicem :10:

Back
X