• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar :3: ben bugün geç kalktım ya :18: hemen derse geçiyorum sonra a101 gideceğim diyet ürünleri gelecekmiş ,plates seti ,adam sayar, egzersiz seti falan gelecekmiş :52: haberiniz olsun kızlar
Allah iyiliğini versin su adam sayar ne diye düşünüyorum bi saattir adım sayarmış :27:
:9::9:

Tarihten konuların en başından osmanlını duraklamasına kadar tekrar yaptım. Sonra beyaz kalemin eğitim bilimleri setinden gelişim testlerine başladım o bitmek üzere. Ondan sonra tarihe devam edip ondan soru çözmeyi düşünüyorum

Tarihten konuların en başından osmanlını duraklamasına kadar tekrar yaptım. Sonra beyaz kalemin eğitim bilimleri setinden gelişim testlerine başladım o bitmek üzere. Ondan sonra tarihe devam edip ondan soru çözmeyi düşünüyorum

canım konu tekrarını okuyarak mı yapıyosun .kızlar konu tekrarında nası bi yöntem önerirsiniz

a 101 e gittim kepekli makarma krakercik(diyet oldugu için böyle diyorum )lerle geri döndüm:56: şimdi misafirim için son hazırlıkları yapayım bari:37: bu arada 71 türkçe 26 cografya çözdüm akşamada 100 küsür tarihim kaldı onu çözecem

canım konu tekrarını okuyarak mı yapıyosun .kızlar konu tekrarında nası bi yöntem önerirsiniz

Ben şöyle yapıyorum canım. Dersanedeki hocanın bize verdiği kendi notları var hem onu açıyorum önüme hem de derste kendi tuttuğum notları önce birinden okuyorum aynı şeyi sonra diğerinden birinde eksik bi yer varsa yanına onu not alıyorum. Bi de bende lise inkılap tarihi ders kitabı var ordan da inkılap tarihi kısmına bakıyorum daha bi hikayeleştirilerek anlatılmış çünkü. Böyle işte :34:

Beyaz kalemin gelişim soru bankasını bitirdim 42 test 504 soru:46: sırada öğrenme soru bankası var ve artık şu alana çalışmaya başlasam iyi olacak:53:

ebon2010 naptın hallettinmi evrak işlerini:40:

yaptım canım valiliğe gönderdiler onay yazısı bekleniyor
yarın da bir okula gitcem öyle programı falan alayım
sanırım pazartesi başlatırlar
cumartesi edirnede katiplik sınavına gircem niloşcum ve diğer arkadaşlarım
dua edin hakkımda hayırlısı olsun

niye kimse buraya uğramıyor bakim bugün :20:

herkes ders çalışıyor da uğramıyorsa tamam ama ya kimse çalışmadığı için uğramıyorsa :19:

meraba kızlar nabersiniz benim misafirler ögleden sonra yerine akşam 6 da geldiler ve yeni kalktılar .bugünlük 71 türkçe,26 cografya 108 tarih çözdüm 44 vat. çözüp yatcam :10:
ben bu topikin demirbaşıyım arkadaş ben olmayınca olay yok msj yok :27:

slm kızlar :3:ben raporumu vereyim iki gelişim konusu ,coğrafya özet ve testi yaptım. Hızlanmam lazım stajıma az kaldı ,8 nisanda biri 15 nisanda diğer dersimin stajı başlıyor :43: ( Allah'ım sen aklımı koru)
hoş geldin kırmızıbisiklet

Uykum gelmesin diye çay üstüne çay içtim tarihten dağılma dönemine kadar tekrarımı bitirdim eşim yattı ben daha ders çalışıyorum:( biraz da alana çalışıp yatıcam ben de inşallah. Yarın görüşürüz kızlar :3:

Back
X