rengina Allah senden razı olsun arkadaşım, hızır gibi yetiştin bana
kızlar 3 gündür çalışamıyorum tahmin etmişsinizdir, o kadar yoğundum ki buraya giremedim bile
perşembe stajdan çıkınca okula gitmek zorunda kaldım, cuma sunum yapıcaktık ona hazırlandık
cuma derse gittim ve hoca sunumu haftaya erteledi, gitti mi 1 günüm boşu boşuna
cuma okuldan çıkıp dershanenin yolunu tuttum, bu kez dershanede sınava girmek istedim, evde yapıyodum bildiğiniz üzre ve evde yapmakla dershanede yapmak arasında baya fark oluyomuş onu anladım, ekstra bide tg 6 ydı bu baya zordu sorular sınav berbat geçti, sınava girdim 3 te 8 de çıktım, gitti mi cuma günüm de böyle
bugün dershaneye gitmedim çalışayım diye, ama 12 ye kadar uyumuşum, çok yorgundum zaten, sonra sınavda yapamadıklarımın çözümlerine bakayım dedim. moralim bozuldu. eğitim hep iyi gelirdi, çok kötü geldi kızlar ve sonra dedim kendi kendime konu çalışmam lazım! çünkü eğitimden sadece 2 konum bitti, iyi de ne zaman konu çalışıcam. dershanede denemeye girmeseydim cuma öğleden sonram boştu, çalışırdım. ama dershanede de denemeye girmek evde deneme yapmaktan daha mantıklı. napsam bilemedim.. böyle kara kara düşünürken renginanın yazısına denk geldim. 6 bin küsür.. çok çok iyi bi rakam 324 kişiden sonra.. uykudan mı fedakarlık etsem bilmiyorum, yoksa okulla birlikte yetişemiyorum ama toparlanıp kendime ders çalışmak için fırsatlar yaratmam lazım. vizeler de geliyo gitti gene 2 haftam.. ooff off