yorumlarınızı okdum kızlar öncelikle teşekkür ederim ilginize.
bugün erkenden çıktım babamı hastanede randavusu vardı öğleden sonraya kadar onlarla uğraştık eve de yeni geldim sayılır. ve gün içerisinde nişanlımdan hiç haber almadım.konuşmadık yani.
konuyu çok detaylı yazamıyorum ama çok boş bi konu yüzünden tartıştık.
bana bi konu hakkkında düğünle ilgili acaba şöyle olur mu dedi.
bende olmaz burası küçük bi yer ama bi soralım dedim
sen bi kere olmaz dediysen onun olacağı varsa da olmaz artık dedi
ne bu şimdi inanmıyorsan numarasını verim sen sor, hemde öğrenmiş olurum dedim
niye ben soruyor muşum dedi.
benim lafıma inanmıyorsun ya ondan dedim dedim.
tartıştık...
ve devamı geldi birbirimizin canını yaktık. sözlerimizle....
svcnn senden birşey rica edeceğim ve bunu lütfen yap olur mu?
şimdi buraya sevgilinin ağzından kendini yazmanı istiyorum
son yaşadığınız olayları da mutlaka goz onune alarak
mesela konuyu o açmış ve seninle ilgili sıkıntıları varmış gibi
bakalım neler yazacaksın
bunun üstünden konuşalım seninle 8 yıllık evliliği 10 senelik beraberliği olan 29 una gelmiş birinin emin ol sana
faydası olacaktır hadi kolay gelsin..
clementine herhalde onun düşüncesi şu şekilde; onun ağzından yazıyorum
''beni çok seven, bana çok düşkün olan bi nişanlım var fakat bazen öyle anlar oluyor ki sevgisinden bunalıyorum.
ve çoğu zaman ikimizde inatlaşıyoruz. tabi önce o başlatıyor.''
oysaki her zaman inatlaşmayı başlatan o oluyo....
canım Allah yardımcın olsun... evliler daha iyi anlar tabi süreci biliyorlar...
bir arkadaşım var 23 nisanda düğünleri olacak bir iki ay öncesine kadar çok kötülerdi,senin anlatığına yakın şeyler yaşadılar ailelerde pek yapıcı olmadı.ama hep görüştüler konuşa konuşa aştılar anlatmak ve dinlemek başka yolu yok dye düşünüyorum:26:zaman herkese iyi gelmez onlar ters teper soğukluk girer diye ara vermediler.buluşup normal bi gün geçirdiler tartışma konusunu hiç açmadılar öyle öyle kırgınlıkları geçti...sakin kafayla sorunu konuştular en son
dünde damatlık alındı işte
İnşallah seninde gönlüne göre çözümlenir mesele
maafff canım, biz konuşmayı beceremiyorz galiba. yani telde olmuyor. bu gün süren küskünlüklerimiz oldu ama ben aradım ben alttan aldım günden fazla küs kalmamak için.... şebeklik yaptım, alttan aldım, hiçbişi olmamış gibi davrandım....
belki yüzyüze oturup konuşmamız gerekecek ama ayrı illerdeyiz.
@sedefonur
ailem herzaman destek oldu yapıcı oldu. başka da konuşabileceğim kimsem yok çünkü.
ne bi kardeş ne bi arkadaş.boğulacak gibi oluyorum dayanamadım zaten babam gördü ağlarken sanırım telefonda konuştuklarımızı da duymuş.bende anlatmak zorunda kaldım.
daha tartışmadan bir gün önce konuştuk. birbirimize en yakın olan biziz. birbirimizden başka bizi anlayacak destek olacak kimse yok. her daim birbirimizi anlayarak üzmeden üzülmeden bu evlilik sürecini de atlatalım ve sonrada evimizde bi ömür yaşayalım diye konuşuyorduk oysa....