• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın Nil'im :16:
günaydın kızlar
Nil'im sen de gidersen bu cafe ayakta duramaz ama sen de haklısın kimse gelmeyince tadı olmuyor
benim bilgisayar masaüstü ve çalışırken iş makinası gibi ses çıkarıyor :9::9: telden girmeye çalışıyorum onda da cevap yazmak çok uğraştırıyor mesajı yazıyorum bir harfi sileyim derken ekran komple gidiyor :47:ama yine de çok sık olmasa da yazmaya çalışıyorum
bu aralar sabahları yataktan kalkamıyorum öyle yorgun hissediyorumki kendimi bahar havasından mı nedir kahvaltı yapmaya üşeniyorum :1:

günaydın kızlar :3:
nil nereye gidiyorsun:19: kızların sorunları ,sınavları.. var heral gelirler yakında

kızlar moralim çok bozuk, kafamı toplayıp ders çalışamıyorum.
nişanlımla tartıştık yine. ufak tefek saçma konular bile o kadar büyüyor ki iş çığrından çıkıyor.
bunca yıl tanıdığım sevdiğim, geleceğimi vereceğim adam sanki beni hiç anlamıyormuş, benim sözüme hiç inanmıyormuş gibi davranıyor. ters cevaplar veriyor sürekli.
haftaya onlara ziyarete gidecektik uçak biletleri alındı, hem yaz sonu için düğün günü kesinleşecekti falan ama görseniz öyle çok tüketiyoruz ki birbirimizi. benim tanıdığım sevdiğim adam değil sanki artık.

2 gün içinde işe başlıyor.açıktan atamalarla atandı.ama inanın tüm sevincim, hevesim gitti sanki. o böyle davrandıkça ben daha da bunalıyorum. bi süre görüşmeme kararı aldık. bilmiyorum nereye gidiyoruz neye gidiyoruz. ama çok boğuldum kızlar. duvarlar üstüme üstüme geliyo... benim canımı canına emanet ettiğim adam öyle değişti ki.. offffff :43::43::43:

svcnn senden birşey rica edeceğim ve bunu lütfen yap olur mu?
şimdi buraya sevgilinin ağzından kendini yazmanı istiyorum
son yaşadığınız olayları da mutlaka goz onune alarak
mesela konuyu o açmış ve seninle ilgili sıkıntıları varmış gibi
bakalım neler yazacaksın
bunun üstünden konuşalım seninle 8 yıllık evliliği 10 senelik beraberliği olan 29 una gelmiş birinin emin ol sana
faydası olacaktır hadi kolay gelsin..

Son düzenleme:
selam kızlar nabersiniz :38:bugün gündüz türkçe sorularımın kalanınıda çözüp soru bankasını bitirdim uzmanın:6:. sonra yemek vs ugraşttım :27:akşama eşim ve arkadaşı geldi kendisi gönüllü matematik ögretmenim saolsun ant mat 2 kitabını birlikte bitirecez ilk hafta ile başladık bu gün durumumu ölçtü ve ortalama 21 e çıkarsın çok bi eksiğin yok kolay ilerlicez dedi çokkkk mutlu oldum:16::16: matematiğin mantıgını kavratmaya çalışıyo adam ezberden gitmiyoruzz yani inşaalah dediği gibi olur benim için dua edin nolur kızlar :13:

canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun eğer problemlerle ilgili kısa yol tüyo falan verirse bizimlede paylaş olur mu bende 2.kitaba başladım çünkü ama problemler kısmından bende 21 yapsam dünya benim olur nilim ..

günaydın kızlar buranın iyice tadı kaçtı kimse gelmeyecekse artık bende yok olayım bari vakit kaybı oluyosa herkes için benim içinde olmasın madem

vayyy hemmende atar yaparmışım benim kuzum nilim
yok oyle sen şurdan şuraya gidemezsin
cesedimi çiğinemen lazım
hemde ağzınla (kabul ediyorum kotü bir espirydi)

canım benim sen ona buna ne bakıyorsun
işi olamayan canı isteyen gelir iş olan canı istemeyen yada vakit kaybı olarak değerlendiren gelmez
bitti gitti
onmeli olan senin ne istediğin
ben hafta sonu girmiyorum cünkü eşim evede ve genelde internet onda ya film izliyoruz yada o internete giriyor.
baş ağrılarım bir tarafdan vakit buldukça yatmaya çalışıyorum
olçme tekrarına başladım yediiklimin modüler setinden gidiyorum bir olçme defteri oluşturdum
güzel soruları kesip yapıştırıyorum
tamamlanınca bakacağım baştan
matematikde tam gaz problemler devam ediyor
hatırlarsan geçen hafta hep soru kestim üst koşumları onları analiz ediyoruz
tarih coğ gelişim bitti
gerisi duruyor nne çok soru kesmişim anla sen..
başka başka
protein diyetine başladım
sabah buraya kuafor gelmiş gidip saçlarımı kestiirdim kezban gibi uzamıştı
bide spor yaptım sonra ondan sonra direkt buraya geldim
kızları goreyim nilimide opeyim diye..

ps: hiçbir yere gidemezsin.nokta

günaydın Nil'im :16:
günaydın kızlar
Nil'im sen de gidersen bu cafe ayakta duramaz ama sen de haklısın kimse gelmeyince tadı olmuyor
benim bilgisayar masaüstü ve çalışırken iş makinası gibi ses çıkarıyor :9::9: telden girmeye çalışıyorum onda da cevap yazmak çok uğraştırıyor mesajı yazıyorum bir harfi sileyim derken ekran komple gidiyor :47:ama yine de çok sık olmasa da yazmaya çalışıyorum
bu aralar sabahları yataktan kalkamıyorum öyle yorgun hissediyorumki kendimi bahar havasından mı nedir kahvaltı yapmaya üşeniyorum :1:

böylede ne zevki kaldıki nur tubacım ya kendi kendime takılıyorum sanki :5: sen en özenlilerdensin tatlım sana kızmadım

günaydın kızlar :3:
nil nereye gidiyorsun:19: kızların sorunları ,sınavları.. var heral gelirler yakında
gelmelerse ben toplarım onları kapı kapı :41::20:

canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun eğer problemlerle ilgili kısa yol tüyo falan verirse bizimlede paylaş olur mu bende 2.kitaba başladım çünkü ama problemler kısmından bende 21 yapsam dünya benim olur nilim ..
tamam canım paylaşırım sayılar bitti dün her salı gelecek inşaaallah hazirandada biraz daha sıklaştıracağız dediği gibi olur umarım sen aksatmadan günlük çalış çözümleri öğren yeter dedi:27:

vayyy hemmende atar yaparmışım benim kuzum nilim
yok oyle sen şurdan şuraya gidemezsin
cesedimi çiğinemen lazım
hemde ağzınla (kabul ediyorum kotü bir espirydi)

canım benim sen ona buna ne bakıyorsun
işi olamayan canı isteyen gelir iş olan canı istemeyen yada vakit kaybı olarak değerlendiren gelmez
bitti gitti
onmeli olan senin ne istediğin
ben hafta sonu girmiyorum cünkü eşim evede ve genelde internet onda ya film izliyoruz yada o internete giriyor.
baş ağrılarım bir tarafdan vakit buldukça yatmaya çalışıyorum
olçme tekrarına başladım yediiklimin modüler setinden gidiyorum bir olçme defteri oluşturdum
güzel soruları kesip yapıştırıyorum
tamamlanınca bakacağım baştan
matematikde tam gaz problemler devam ediyor
hatırlarsan geçen hafta hep soru kestim üst koşumları onları analiz ediyoruz
tarih coğ gelişim bitti
gerisi duruyor nne çok soru kesmişim anla sen..
başka başka
protein diyetine başladım
sabah buraya kuafor gelmiş gidip saçlarımı kestiirdim kezban gibi uzamıştı
bide spor yaptım sonra ondan sonra direkt buraya geldim
kızları goreyim nilimide opeyim diye..

ps: hiçbir yere gidemezsin.nokta
yaptırmayın lan sizde trip adam oluceksiniz uleyyynnn :41::41: her gün gelip mesaj yazılacak buraya :20: espirin cidden kötüydü vallahi

bu arada anlatım bozukluğu dolu cümlene kurban olsunlar :9:
ne kadar sinirlendim anlaki nerdeyse Türkçe cümle kurmakta zorlandım bu arada o kadar anlatım bozukluğu çöz gel sen böyle bi cümle kur olacak iş deil arkadaş :ssz::1::1::1::1:

işte bu kızlar kimse bir yere gitmiyor gidilecek bir yer varsa hep beraber gideriz :15:
vatandaşlıktan soru çözeyim dedim ömrümden ömür gitti kaç saattir 60 soru anca çözmüşum kızlar
:9:

Kimse bir yere gitmesin durunnnnnnnnnnnnnnnn ben geldim 3 gün uğramadım diye bunalıma girilmiş ne çok seviliyorum yaf:32::9:

pc atlı ben yaya kovalıyorum elime geçmiyor ki alet:41:

uzun uzun döktürdüm bi kaç kere pc dondu sinir oldum kapattım gittim:51:

naptınm bu gün:17: coğrafya çalıştım 100 e yakın soru çözdüm
dolmuşum baya ağladım zırladım:25:
yemişim recimini bozdum bugünlük,kahvaltının evini yıktım ne varsa yedim:46:iki gün aç kalcam artık:9:

bu kadar şimdilik 300 soruya tamamlayım gelcem:10:

bugüne kadar uzatmamak için hep uğraştım zaten ama tek taraflı olmuyormuş nil.
bi yerden sonra boğulduğunu hissediyorsun.
herşeyde bi inat ters cevaplar, düğün öncesi birbirimizi bizim toplamamız gerekirken, en çok zararı yine biz veriyoruz birbirimize.
çok sevdim ama belkide hiç kimseyi hiç bi zman çok sevmemk gerekirmiş ..
bilmiyorum bilemiyorum
çok doluyum gerçekten kızlar.
sizide bunaltmak istemiyorum.
ama rabbim görüyor, hakkımda hayırlı olanı nasip etsin bana inş

canım Allah yardımcın olsun... evliler daha iyi anlar tabi süreci biliyorlar...

bir arkadaşım var 23 nisanda düğünleri olacak bir iki ay öncesine kadar çok kötülerdi,senin anlatığına yakın şeyler yaşadılar ailelerde pek yapıcı olmadı.ama hep görüştüler konuşa konuşa aştılar anlatmak ve dinlemek başka yolu yok dye düşünüyorum:26:zaman herkese iyi gelmez onlar ters teper soğukluk girer diye ara vermediler.buluşup normal bi gün geçirdiler tartışma konusunu hiç açmadılar öyle öyle kırgınlıkları geçti...sakin kafayla sorunu konuştular en son

dünde damatlık alındı işte:nazar:

İnşallah seninde gönlüne göre çözümlenir mesele

Kimse bir yere gitmesin durunnnnnnnnnnnnnnnn ben geldim 3 gün uğramadım diye bunalıma girilmiş ne çok seviliyorum yaf:32::9:

pc atlı ben yaya kovalıyorum elime geçmiyor ki alet:41:

uzun uzun döktürdüm bi kaç kere pc dondu sinir oldum kapattım gittim:51:

naptınm bu gün:17: coğrafya çalıştım 100 e yakın soru çözdüm
dolmuşum baya ağladım zırladım:25:
yemişim recimini bozdum bugünlük,kahvaltının evini yıktım ne varsa yedim:46:iki gün aç kalcam artık:9:

bu kadar şimdilik 300 soruya tamamlayım gelcem:10:

hoş geldin maaff:3: devamsızlık yapma :20: nil olay çıkartıyor bak :1:
bende dün başladığım diyeti bugün bozdum:39: yapamıyorum diyet :50:

Ohhhhhhhhhhhh :27: Ne ka güzel yapmışımda olay çıkarmışım :22:bak pıtır pıtır dökülmeye başladınız :21::21::21: Bi daha gelmeyin özelden msj atarak sapıklık yapcam size:57: öyle yada böyle bu cafe temmuza kadar açık kalcak arkadaşşşş :20::19::41:

Bu arada ilk çaga gittim gelemiyorum kızlarrrrr:10: Biraz daha çalışayımda matematiğe geçecem:6: Sonrada tarih soru çözümü birascık:8: .akşamada gezme faslı var :37:

merhaba kızlar çalışmalar iyi gidiyordur inşallah:nazar:ben bir şey öğrendim az öncede sizlerle de paylaşayım dedim, hakan dedeyi duymayan kalmamıştır herhalde:52:en son çalıştığı yerden ayrılmış ve sanırım kendisi bir şeyler yapıyor 10 günde tarih tekrarı,dersi anlatıcakmış ama bu ankarada olucak ben katılmayı düşünüyorum, çok fazla ayrıntısını bilmiyorum fiyat konusunu ve kaç saat olucağını ama sanırım 150 tlymiş ve balyoz soru bankasını hediye ediyormuş
ankarada olup katılmak isteyen varsa özel mesaj atın kızlar hem tanışmışta oluruz:)
ahh kuzum ben gidemem malesef, ankara bana uzak :ssz:
kızlar moralim çok bozuk, kafamı toplayıp ders çalışamıyorum.
nişanlımla tartıştık yine. ufak tefek saçma konular bile o kadar büyüyor ki iş çığrından çıkıyor.
bunca yıl tanıdığım sevdiğim, geleceğimi vereceğim adam sanki beni hiç anlamıyormuş, benim sözüme hiç inanmıyormuş gibi davranıyor. ters cevaplar veriyor sürekli.
haftaya onlara ziyarete gidecektik uçak biletleri alındı, hem yaz sonu için düğün günü kesinleşecekti falan ama görseniz öyle çok tüketiyoruz ki birbirimizi. benim tanıdığım sevdiğim adam değil sanki artık.

2 gün içinde işe başlıyor.açıktan atamalarla atandı.ama inanın tüm sevincim, hevesim gitti sanki. o böyle davrandıkça ben daha da bunalıyorum. bi süre görüşmeme kararı aldık. bilmiyorum nereye gidiyoruz neye gidiyoruz. ama çok boğuldum kızlar. duvarlar üstüme üstüme geliyo... benim canımı canına emanet ettiğim adam öyle değişti ki.. offffff :43::43::43:
tatlım bence al karşına konuş, ikiniz de birbirinize kırıldığınız davranışları anlatın ve ikiniz de bu yönde kendinizden biraz fedakarlık edin. hep senin alttan alman da her şeyi çözmez. çünkü bunun bi sonu olmaz. gerekirse o da özür dilemeyi bilcek, bilmiyosa dedirtiriz :1: şaka bi yana gerçekten sorununu burda ayrıntılarıyla anlatabilirsin. elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sıkma canını siz nişanlısınız, elele verir çözersiniz. tartışmak güzeldir, tartışmak demek çözüm aramak demektir. orta yolu bulmak demektir. susarsanız o zaman bişey çözülmez hem sen de burda kendi kendini yemiş olursun kuzum önce bi sakin ol daha sonra sakin sakin kırıldıklarını bir bir anlat ona. bu arada aileye anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum, ben evli değilim ama bugüne kadarki çevremde gördüklerimde şöyle bi şey yaşanıyo, kızla erkek kavgalı diyelim ve kız haklı diyelim. anlatıyolar ailelerine, sonra kız tarafı vay efendim damada bak ne biçim davranmış vs.. diyo, kız dolduraşa gelebiliyo, aynı şekilde erkek tarafı da oplum tabii ki sen haklısın bırak arama sorma gelini vs. diyebiliyo. yani sakın yanlış anlama ben sadece gördüğümü anlatıyorum. genelde aileler yapıcı olmaktansa yıkıcı olabiliyolar. haa tabii yapıcı olanlar da var. ben de annemle arkadaş gibiyim, sevgilimle yaşadığım çoğu şeyi annemle paylaşırım ve annem hep onuru haklı bulur, onurun annesi de beni haklı bulur öyle bi durum var bizde, ona rağmen çok şeyi anlatmayız ailelerimize, özellikle tartışmalarımızı, evet onlar büyüğümüz, onlar bize daha güzel akıl verebilir, fakat sevgililerimizle aramızda ne geçerse geçsin biz onları bugün yaşayıp yarın unutabiliriz, ama aileler unutmaz onlar hep derinde bi yerlere bunu koyarlar. sonrasında da damatlara ve gelinlere önyargılı bakabilirler.
selam kızlar nabersiniz :38:bugün gündüz türkçe sorularımın kalanınıda çözüp soru bankasını bitirdim uzmanın:6:. sonra yemek vs ugraşttım :27:akşama eşim ve arkadaşı geldi kendisi gönüllü matematik ögretmenim saolsun ant mat 2 kitabını birlikte bitirecez ilk hafta ile başladık bu gün durumumu ölçtü ve ortalama 21 e çıkarsın çok bi eksiğin yok kolay ilerlicez dedi çokkkk mutlu oldum:16::16: matematiğin mantıgını kavratmaya çalışıyo adam ezberden gitmiyoruzz yani inşaalah dediği gibi olur benim için dua edin nolur kızlar :13:
nilim mat ezberle olmaz zaten ama mantığını bi anla gerisi çorap söküğü gibi gelicek emin ol :34:
Ohhhhhhhhhhhh :27: Ne ka güzel yapmışımda olay çıkarmışım :22:bak pıtır pıtır dökülmeye başladınız :21::21::21: Bi daha gelmeyin özelden msj atarak sapıklık yapcam size:57: öyle yada böyle bu cafe temmuza kadar açık kalcak arkadaşşşş :20::19::41:

Bu arada ilk çaga gittim gelemiyorum kızlarrrrr:10: Biraz daha çalışayımda matematiğe geçecem:6: Sonrada tarih soru çözümü birascık:8: .akşamada gezme faslı var :37:

kimse bi yere gitmiyooooooo :47: ahh benim okul olmasaydı var ya her sabah yoklama alırdım burda o zaman görürdünüz siz :20:
kızlar özellikle evde olanlar (yani dışarda işi olup nete girmeye fırsat bulamayanlar dışında) tamam buraya girmek zorunlu değil, vaktinizi alıyosa gelmeyin ki zaten eğer bu topik vaktinizi alırsa ben çok üzülürüm. çünkü bu topiği vakit alsın diye değil tam tersi ders çalışmak için nasıl vakit ayarlayabiliriz, nasıl sistemli olabiliriz diye açtım. benim tek dileğim, burda günde 5 dk da olsa girilsin, o gün neler çalışılacağı veya neler çalışıldığı yazılsın. bunlar birbirimizi güdüler çünkü. ve nerede olduğumuzu bilir ona göre devam ederiz çalışmalarımıza.
benim sabahtan dersim vardı ve hoca son 5 dk da geldi 2 cümle söyleyip gitti, o kadar sinir oldum ki günümüz yarısı onu beklemekle geçti hem de boşu boşuna. daha sonra köye gittik. ahh kızlar köy öyle güzeldi ki, okulda sadece 1 öğretmen var, bayan öğretmen hamile bi de, öyle tatlı ki, çocuklarla öyle güzel ilgileniyodu ki.. okulda toplam 9 öğrenci var, bunların 2 si 1. sınıf, 2 si 2.sınıf, 3 ü 3. sınıf, 2 si 4. sınıf. hepsi aynı sınıfta. çok zor, biri orda harfleri öğrenirken diğeri sıkılıyo falan ama yine de harika bi uyum içindeydiler. bir an orda hayal ettim kendimi, o sobayı yaktığımı falan.. ahh keşke, sonra düşler aleminden çıktım bi an ve eve geldim şimdi. biraz dinlenip çalışıcam canlar

hoş geldin maaff:3: devamsızlık yapma :20: nil olay çıkartıyor bak :1:
bende dün başladığım diyeti bugün bozdum:39: yapamıyorum diyet :50:

bırakma sakın ders çalışıyoruz diyede tatalıya düşme sabah bozduysan öğlen dikkat ... kaldığın yerden başla ertesi günü bekleme
dyet diye düşünme vucudunun ihtiyacı olduğu kadar beslen canım midene aldırış etme:36:

hem atanacağaız hem de daş gibi olacağız inşallah:41:

ara verdim akşam yemek falan dinlenim tarih tekrarımı yapıp eğitime geçecem:10:

kızlarrrr fikirlerinize ihtiyacım var
eğitim bilimleri modüler soru bankasında yargı mı beyaz kalem mi?

$Resim_1352992370.webp $Resim_1354290904.webp
bir de tarih ve coğrafyadan önerebileceğiniz soru bankası istiyorummmm

yorumlarınızı okdum kızlar öncelikle teşekkür ederim ilginize.
bugün erkenden çıktım babamı hastanede randavusu vardı öğleden sonraya kadar onlarla uğraştık eve de yeni geldim sayılır. ve gün içerisinde nişanlımdan hiç haber almadım.konuşmadık yani.

konuyu çok detaylı yazamıyorum ama çok boş bi konu yüzünden tartıştık.
bana bi konu hakkkında düğünle ilgili acaba şöyle olur mu dedi.
bende olmaz burası küçük bi yer ama bi soralım dedim
sen bi kere olmaz dediysen onun olacağı varsa da olmaz artık dedi
ne bu şimdi inanmıyorsan numarasını verim sen sor, hemde öğrenmiş olurum dedim
niye ben soruyor muşum dedi.
benim lafıma inanmıyorsun ya ondan dedim dedim.
tartıştık...
ve devamı geldi birbirimizin canını yaktık. sözlerimizle....

svcnn senden birşey rica edeceğim ve bunu lütfen yap olur mu?
şimdi buraya sevgilinin ağzından kendini yazmanı istiyorum
son yaşadığınız olayları da mutlaka goz onune alarak
mesela konuyu o açmış ve seninle ilgili sıkıntıları varmış gibi
bakalım neler yazacaksın
bunun üstünden konuşalım seninle 8 yıllık evliliği 10 senelik beraberliği olan 29 una gelmiş birinin emin ol sana
faydası olacaktır hadi kolay gelsin..

clementine herhalde onun düşüncesi şu şekilde; onun ağzından yazıyorum
''beni çok seven, bana çok düşkün olan bi nişanlım var fakat bazen öyle anlar oluyor ki sevgisinden bunalıyorum.
ve çoğu zaman ikimizde inatlaşıyoruz. tabi önce o başlatıyor.''
oysaki her zaman inatlaşmayı başlatan o oluyo....

canım Allah yardımcın olsun... evliler daha iyi anlar tabi süreci biliyorlar...

bir arkadaşım var 23 nisanda düğünleri olacak bir iki ay öncesine kadar çok kötülerdi,senin anlatığına yakın şeyler yaşadılar ailelerde pek yapıcı olmadı.ama hep görüştüler konuşa konuşa aştılar anlatmak ve dinlemek başka yolu yok dye düşünüyorum:26:zaman herkese iyi gelmez onlar ters teper soğukluk girer diye ara vermediler.buluşup normal bi gün geçirdiler tartışma konusunu hiç açmadılar öyle öyle kırgınlıkları geçti...sakin kafayla sorunu konuştular en son

dünde damatlık alındı işte:nazar:

İnşallah seninde gönlüne göre çözümlenir mesele

maafff canım, biz konuşmayı beceremiyorz galiba. yani telde olmuyor. bu gün süren küskünlüklerimiz oldu ama ben aradım ben alttan aldım günden fazla küs kalmamak için.... şebeklik yaptım, alttan aldım, hiçbişi olmamış gibi davrandım....

belki yüzyüze oturup konuşmamız gerekecek ama ayrı illerdeyiz.

@sedefonur

ailem herzaman destek oldu yapıcı oldu. başka da konuşabileceğim kimsem yok çünkü.
ne bi kardeş ne bi arkadaş.boğulacak gibi oluyorum dayanamadım zaten babam gördü ağlarken sanırım telefonda konuştuklarımızı da duymuş.bende anlatmak zorunda kaldım.
daha tartışmadan bir gün önce konuştuk. birbirimize en yakın olan biziz. birbirimizden başka bizi anlayacak destek olacak kimse yok. her daim birbirimizi anlayarak üzmeden üzülmeden bu evlilik sürecini de atlatalım ve sonrada evimizde bi ömür yaşayalım diye konuşuyorduk oysa....

bırakma sakın ders çalışıyoruz diyede tatalıya düşme sabah bozduysan öğlen dikkat ... kaldığın yerden başla ertesi günü bekleme
dyet diye düşünme vucudunun ihtiyacı olduğu kadar beslen canım midene aldırış etme:36:

hem atanacağaız hem de daş gibi olacağız inşallah:41:

ara verdim akşam yemek falan dinlenim tarih tekrarımı yapıp eğitime geçecem:10:

[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Öyle canım ben sağlıklı beslenirim beyaz ekmek yemem ,çayıma kahveme şeker koymam ,kola gibi asitli içecekleri sevmem ,yağlı tuzlu yapmam yemekleri, egeli olduğum için sebzeye de aşığım :9: ama çikolataya cipse pastaya böreğe hayır diyemiyorum:56: Ama bugün markete gittim cipslerin yanından hızlıca geçtim :10: çikolata reyonunun önünde durdum; ben ona baktım o bana baktı :52: ama savaşı ben kazandım almadım.
sende mi eğitime yeni geçeceksin benim gibi

şuan en çok üzüldüğüm şey ise yarın işe başlıyor ilk günü.
öyle çok beklemiştik ki bugünleri. sevincimizi bile yaşayamadık,, özelde çalışırken bile sabah ayrı arar konuşurduk onu hayır dualarıyla yolculardım gece gelirken tekrar konuşurduk. hep birlikte paylaşırdık tüm duygularımızı.
oysa şimdi iki yabancıdan bile uzağız..
allah kimseyi sevdiğinden yüreğinden ayrı koymasın...
hepinize kolay gelsin kızlar. çok yorgunum ben yatıp uyurum herhalde...
görüşmek üzere

Back
X