- 18 Haziran 2009
- 358
- 260
- 303
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr fikirlerinize ihtiyacım var
eğitim bilimleri modüler soru bankasında yargı mı beyaz kalem mi?
Eki Görüntüle 675712 Eki Görüntüle 675711
bir de tarih ve coğrafyadan önerebileceğiniz soru bankası istiyorummmm
Öyle canım ben sağlıklı beslenirim beyaz ekmek yemem ,çayıma kahveme şeker koymam ,kola gibi asitli içecekleri sevmem ,yağlı tuzlu yapmam yemekleri, egeli olduğum için sebzeye de aşığımama çikolataya cipse pastaya böreğe hayır diyemiyorum
Ama bugün markete gittim cipslerin yanından hızlıca geçtim
çikolata reyonunun önünde durdum; ben ona baktım o bana baktı
ama savaşı ben kazandım almadım.
sende mi eğitime yeni geçeceksin benim gibi
ne güzel işte 1 0 öndesinsıkıcz artık dişimizi
Eğitime yeni başladım sayılır canım prog bi ünitem kaldı biterse bu gün eğitimden bir dersim bitmiş olcak
![]()
hoşgeldin canım hoş geldin bebişsen üzülme diye bebişimle biz bile geldik çalışmsakta bak:):)
canım egitimden bunları çözmedim ama uzmanın sistematik çözümlü soru bankası var ona başladım bu ay bitecek bi bak yöntem hariç güzel bi de ne alırsan al çözümlü al çok faydalı oluyokızlarrrr fikirlerinize ihtiyacım var
eğitim bilimleri modüler soru bankasında yargı mı beyaz kalem mi?
Eki Görüntüle 675712 Eki Görüntüle 675711
bir de tarih ve coğrafyadan önerebileceğiniz soru bankası istiyorummmm
yargı tarih alma bence data ve irem diyorum tavsiye ederim cografyalarınıda çok begendimkızlar tarihte ve coğrafyada
şunlardan hangisi?
Eki Görüntüle 675714 Eki Görüntüle 675713 Eki Görüntüle 675715
erkek milletinin en güzel günleri mahvetmek gibi bi becerisi vardır canım dogumgünü düğün günü vs. benim eşimdede var ancak tehdit edip bi de yemin edersem duruyo çünkü o zaman yaparım .umarım bu küslüğü en kısa zamanda bitirirşuan en çok üzüldüğüm şey ise yarın işe başlıyor ilk günü.
öyle çok beklemiştik ki bugünleri. sevincimizi bile yaşayamadık,, özelde çalışırken bile sabah ayrı arar konuşurduk onu hayır dualarıyla yolculardım gece gelirken tekrar konuşurduk. hep birlikte paylaşırdık tüm duygularımızı.
oysa şimdi iki yabancıdan bile uzağız..
allah kimseyi sevdiğinden yüreğinden ayrı koymasın...
hepinize kolay gelsin kızlar. çok yorgunum ben yatıp uyurum herhalde...
görüşmek üzere
sedefcim data tarih soru bankasını çok övüyorlar bende merak ediyorum ve almak istiyorum , eğitimde beyaz kalemde saçma sorular olduğunu duydum , kızlar ne der bilmiyorum çözenler daha iyi bilir tabi
bende biraz ihmal ettim hep yalnız bıraktım ya dün konuşuncada haklı buldum cumartesi başbaşa piknik işine tamam diyorum da aşkısı tek kafa dinlemeyi ya da kafasına göre bi arkadaşla dogada gezmeyi çok sever onu napcaz bilemiyorum.doktorada gitti tahlil vs yapıldı ama psikolojik ya da mevsimsel geçiş demiş o da neyse hayırlısı bakalım düzeltirim ben onunilcim bence eşinin baharın gelişi etkilemiş olabilir.
balık falan olmasada hafa sonu bir gün yada yarım gün piknik falan yapın bence iyi gelebilir![]()
günaydın kızlar, bugün yine elimin ağrısına dayanamayıp kalktım.3 ,4 gündür geceleri sağ elim ağrıyor sabaha karşı dayanılmaz şekilde kasılıyor ağrısına dayanamıyorum artık , bugün arkadaşım gelecek hazırlık yapmam lazım olmadı yarın hastaneye giderim.
svcnn nişanlınla sorunlarını çözmenize sevindim ,oluyor arada böyle kavgalar, uzaklıklarda insanın canını sıkıyor özlemden de kaynaklanabiliyor, kavgalar büyüyor.Önemli olan hatasını anlayıp affettirmekinşallah en kısa zamanda kavuşursunuz birbirinize...
nil svcnn dediği gibi bahardandır piknik olabilir ,akşamları birlikte yürüyüş yapabilirsiniz.Mutlu olacağı sevdiği seyleri yap.
sevcancım bende sorunu halletmenize sevindim yenisi yaşanmaz inş.
Annemde çok mutsuzdu bu hafta, evi temizledim , mercimek köftesini tatlıları çok sever onları yaptım.Aynasına 'hayata gülümseyerek bak:) :)'yazdım.Eve gelince çok sevindi. Sarıldım 'mutsuz olman için sebeplerin olabilir ama mutlu olman içinde biz varız, bizi düşün' dedim.
Çevremdeki insanların mutsuz olmasına çok üzülüyorum hele bu annemse dayanamam elimden gelen her şeyi yaparım. Allahım herkese sağlık ,huzur , mutluluk versin
kızlar sabah az mat çözdüm annem aradı gel kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkalım diye çıkış o çıkış çarşıyı bulduk onu al bunu al derken bu saati buldum durun durun kızmayın hemmen başlıyorum![]()
tatlım susmayın konuşun, keşke aynı ilde olsaydınız ama olsun telefon msn bi şekilde konuşun dökün içinizi kırıldıklarnı da kesinlikle söyle içine atarsan başka yerde mutlaka bi patlak yaşanır. tamamen çözdüğünüze inanana kadar konuşunşuan en çok üzüldüğüm şey ise yarın işe başlıyor ilk günü.
öyle çok beklemiştik ki bugünleri. sevincimizi bile yaşayamadık,, özelde çalışırken bile sabah ayrı arar konuşurduk onu hayır dualarıyla yolculardım gece gelirken tekrar konuşurduk. hep birlikte paylaşırdık tüm duygularımızı.
oysa şimdi iki yabancıdan bile uzağız..
allah kimseyi sevdiğinden yüreğinden ayrı koymasın...
hepinize kolay gelsin kızlar. çok yorgunum ben yatıp uyurum herhalde...
görüşmek üzere
tamam tatlım beyaz kalemden vazgeçtim yargı alırım, ama şimdi almaktan vazgeçtim, vizelerim başlıyo elimdeki 7 iklim daha bitmedi, dershanenin verdiği ihtiyaçlar var ama ihtiyaca güvenmiyorum nedense, şimdilik askıya aldım bakalım..sedefcim data tarih soru bankasını çok övüyorlar bende merak ediyorum ve almak istiyorum , eğitimde beyaz kalemde saçma sorular olduğunu duydum , kızlar ne der bilmiyorum çözenler daha iyi bilir tabi
kuzum yediiklim kesinlikle harika tek geçerim bende var. onun dışında bi tane daha alayım dedimcanım ben kullandıklarımı söyleyim.eb yediklim çözümlü soru bankası aldım çok güzel.tarih için data diyorum
ne güzel işte 1 0 öndesinsıkıcz artık dişimizi
Eğitime yeni başladım sayılır canım prog bi ünitem kaldı biterse bu gün eğitimden bir dersim bitmiş olcak
![]()
ahh kuzum seni çok iyi anlıyorum, bugün stajım vardı acayip yorgunum bi de ordan çarşıya gittim fotokopi çektirmeye, biraz dinlemeden bişey yapamıcam sanırımBende gelişimi bitirdim sadecedevam edemeyeceğim staj başlıyor haftaya, aöf derslerime geçtim onları bu hafta toparlıyayım sağlam kafayla
sonra staj stresi, raporlar, yorgunlukla yapamam derslerimi
sağol kuzum önerin için onu bi düşüneyim o zaman. canım bence piknik yapabilirsiniz, bi boş günü olursa. hepimiz baharın gelişinden dolayı biraz böyleyiz. insan sıkılıyo, ama yapıcak bişey de yok temmuza kadar. ama arada böyle piknik olabilirgünaydın kızlar hepinize mutlu huzurlu ve bol verimli bi gün olr inş.
hoşgeldin canım hoş geldin bebişartık kendini toparlada gel yaaaa
hamilelik çok mu etkiliyo çaluışmanı bende düşünüyorum ama bi yandanda korkuyorum
canım egitimden bunları çözmedim ama uzmanın sistematik çözümlü soru bankası var ona başladım bu ay bitecek bi bak yöntem hariç güzel bi de ne alırsan al çözümlü al çok faydalı oluyo
yargı tarih alma bence data ve irem diyorum tavsiye ederim cografyalarınıda çok begendim
erkek milletinin en güzel günleri mahvetmek gibi bi becerisi vardır canım dogumgünü düğün günü vs. benim eşimdede var ancak tehdit edip bi de yemin edersem duruyo çünkü o zaman yaparım .umarım bu küslüğü en kısa zamanda bitirir
bu arada kızlar benim koca depresyona girmiş yaaa günlerdir adamın yüzünden düşen bin parça dün misafirlikte küsüştük eve gelince konuştum hayatın monotonlugundan okulun yorgunlugundan sıkıldıgını söylüyor dogayı ve balık tutmayı sever ama burda ne vakit ne de iimkan var napcam bu adama ya toparla kendini bu senebenim trip atma senem dedim ama dur bakalım![]()
Detaydır,ayrıntıdır ama candır.Çok şey öğrenirsin.
günaydın kızlar, bugün yine elimin ağrısına dayanamayıp kalktım.3 ,4 gündür geceleri sağ elim ağrıyor sabaha karşı dayanılmaz şekilde kasılıyor ağrısına dayanamıyorum artık , bugün arkadaşım gelecek hazırlık yapmam lazım olmadı yarın hastaneye giderim.
svcnn nişanlınla sorunlarını çözmenize sevindim ,oluyor arada böyle kavgalar, uzaklıklarda insanın canını sıkıyor özlemden de kaynaklanabiliyor, kavgalar büyüyor.Önemli olan hatasını anlayıp affettirmekinşallah en kısa zamanda kavuşursunuz birbirinize...
nil svcnn dediği gibi bahardandır piknik olabilir ,akşamları birlikte yürüyüş yapabilirsiniz.Mutlu olacağı sevdiği seyleri yap.
Annemde çok mutsuzdu bu hafta, evi temizledim , mercimek köftesini tatlıları çok sever onları yaptım.Aynasına 'hayata gülümseyerek bak:) :)'yazdım.Eve gelince çok sevindi. Sarıldım 'mutsuz olman için sebeplerin olabilir ama mutlu olman içinde biz varız, bizi düşün' dedim.
Çevremdeki insanların mutsuz olmasına çok üzülüyorum hele bu annemse dayanamam elimden gelen her şeyi yaparım. Allahım herkese sağlık ,huzur , mutluluk versin![]()
Sedefim merhabaTopiğine işim düştü =) Bişey sorcam öğretmen adaylarına
'Kızlar Ankarada oturan var mı?.. Çankaya/Kızılayda'da Özel Eğitim Denge Dershanesi hakkında bilgisi olan, beni aydınlatıcak biri var mı?.. Şimdiden çoook teşekkürler, Sedefim sana da teşekkürler
![]()
kızlar tarih soruma bir el atın size zahmet. hep yanlış yapıyorum bu soruları
1.beş yıllık kalkınma planı uygulanması,
2.teşviki sanayi kanunu çıkarılması
3.kamu iktisadi teşebbüslerinn kurulması
hangileri devletçilikle ilgilidir?
cnm ankara dym ama hç bilgim yok![]()
sucum sen anlamadan bileğini burkmuş olabilirsin, ya da daha önceden burktuysan bile yıllar sonra ters yattığında ya da elinin üstüne anlamadan yattığında bile ağrı yapabiliyor. benim sol kolum çatlamıştı yıllar önce, şimdi ne zaman o kolum çok az bi zorlansa ya da gece anlamadan kolumun üstüne yattıysam ağrı yapıyor, 1 hafta kadar da sürüyor ağrısı. bi dr a görün, ağrı kesici kremler spreyler fln işe yarıyo tatlım. bi de badajla sar çok zorlama o elini