2013 mart anneleri şafak sayiyor

hanımlar ben hazıran annesı olucam Allah nasıp ederse
kendı topigimde yazdım sizlede paylasmak istedim belki faydalanmak isteyen olur diye

biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak

bu arada uygulamanın adı hamilelik

saglıklı mutlu huzurlu gebelıkler

günler yaklaştıkça rüyamda hergün bebeğimi görüyorum, ya kucağımda ya uyutuyorum yada emziriyorum tabi sabahları kalkıncada rüyanın sevinciyle ağlıyorum , Allah Hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin, bol sütlü, bol uykulu, gazsız günler bizlerin olsun

ŞAFAK 2 AY 2 HAFTA 3 GÜN

Amin canım inşallahh..
Benim son 54 günüm kalmış..
Gün geçtikçe heyecan artıyor..
Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhh

kızlaaaarr bende 28+ dayım çantayı ne zaman hazırlayacaksınız ben çok heyecanlıyım bi an önce hazırlıkları tamamlayıp doğurmak istiorumm :))) çanta hazırlama zamanı ile ilgili bana fikir vrir miniz. kızım olacak ve kız bebeği tam 40 haftasını doldurmaz dio herkes erken gelirmiş prensesim bi fikri olan vr mı ????

bende 28.haftamdayım.daha çanta hazırlamadım.ama hastane çıkışını felan aldım:)öğretmneim 15 tatili bekliyorum.çok heycanlıyım bende.bu hafta kontrole gidicem inşş her şey yolundadır.

bende 28.haftamdayım.daha çanta hazırlamadım.ama hastane çıkışını felan aldım:)öğretmneim 15 tatili bekliyorum.çok heycanlıyım bende.bu hafta kontrole gidicem inşş her şey yolundadır.

ben 30. haftadayım ama bende hazırlamadım çanta :) haftaya yıllık izne çıkıcam o zamn yapıcam inşallah:)

herşeyimiz hazır bugü yıkadım hepsini bi güzel oda ayrı bi heyecan oluyo :) 30 u doldurunca hazırlamayı düşünüyorum. inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırızkucagımıza bıdıkları. bu arada alışan anneler için doğum izni 6 ay oldu gözünüz aydın kızlar sizler adına çok sevindim

kizlaar!bende cok heyecanliyim.benimde 59 gunum kaldi insallah.hepimiz hayirli ve saglikli ayni zamanda sorunsuz sekilde aliriz insallah miniklerimizi kucagimiza!!!

ben daha çanta hazırlamadım kızımın odasıda 28 inde gelicek bakalım boya oda değiştirme falan derken yorulcağa benziyorum :)

slm herkese bende 30. haftadayım. şafak 76 :) bende daha çanta hazırlamadım. zamanım olmuyo 15 tatilde inşallah

bizimde 52 günümüz kaldı dün yıkadık herşeyimizi bugun de ütüleyip yarın da bismillah deyip hazırlıyacaz inş cantamızı

şafak 72 yuppiii :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…