2013 mart anneleri şafak sayiyor

son zamanlarda siteye fazla giremiyorum ya da hemen bakıp çıkıyorum... benim de 12 şubatta kontrolüm var, şimdilik bekliyoruz, bende de aynı şikayetler var canım, evden pek çıkmıyorum (mecbur kalmadıkça) çok sıkıntı oluyo, bacaklarım ve iç baldırlarım çok ağrıyo... rutin ev işleri dışında yatarak geçiriyorum vaktimi, sizler de aynı şeyleri yaşıyomusunuz merak ettim. bir an önce doğsalar da bu sıkıntılar bitse... bu arada benim normal doğum şimdilik, inşallah senin de istediğin gibi olur.

bende sizler gibi mart 2013 annesiyim inşallah. ilk gebeliğim benimde heyecan, korku, mutluluk hepsi bir arada.
benim bir sorum olacak sizlere , hangi yöntemle doğuma karar verdiniz? biz doktorumla spinal anestez,ye karar verdik. pendik bölge hastanesinde yapacağım dğumu inşallah doktorum ali rıza beyde çok ii bi doktor.spinalin genel anesteziden farkı, doğduğunda çocuğunu görebiliyorsun ve bu sürede hiç ağrı sızı hissetmiyorsun. ilk gören dokunan sen oluyorsun.spinal uyuşukluğu geçene kadarda ilk ameliyat ağrısını duymuyorsun.daha sonrada ağrı kesicilerle zaten hafifliyor.genel anestezide ise ağrı ile uyandığını söylüyorlar.ben bunları çok tecrübeli ve çok başarılı bir doktordan duyduğum için içim çok rahat. o yüzden spinal tgercih ettim.ama sizlerinde görüşünü almak isterim.martın ilk haftası inşallah kızıma kavuşacağım. size doğumdan sorada tecrübelerimi anlatırım.Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

Kontroller sonrası haberleşiriz tekrardan..
Ben hemen hemen hergün yürüyüşe çıkıyorum.
İlk başlarda zor geliyordu ama sonra alışmaya başladım.
Çıkmadığım zaman kendimi daha kötü hissediyorum.
Ayaklarım dizlerim belim falan kireçlenmiş gibi oluyor..
Hemde akşamları sanki biraz daha rahat uyuyormuşum gibi geliyor..
Benim de iç baldırlarım ağrıyorrr ufak ufak sızlıyor özellikle de geceleri
Doğuranlar da keşke hep hamile olarak kalsaydık diyorlar

ne güzel, ben de yürümek istiyorum ama çok zorlanıyorum, sonrasında sıkıntıyı kendim çekiyorum, iki çocuk, ev işleri, yemek vs. bunlara enerjim kalmıyor umarım bebişler gazsız ve uslu olurlar da, biz de - keşke hep hamile kalsaydık- demeyiz kontrolden sonra tekrar habarleşiriz, bakalım hangimizin miniği önce gelecek...:)

28 geçmiyo geçmiyooooo

muhtemel doğum tarihlerimiz aynı:) çarşamba kontrole gittik,kızımmm büyümüş kocaman olmuş yavrum:)
evet,geçmiyor sanki zaman ama bir yandan da doğumdan sonrasından biraz korkuyorum,ne bileyim
minicik ya bebişler nasıl bakarım, nasıl işe giderim onsuz diye..
kızımı çoooooook özledim.. canım o benim.

bebeklerin %88i 2 hafta erken doğuyormuş eşim okumuş bi yerde kızıma sürekli sen %12nin içine girmelisin diyoruz
hem sabırsızlanıyorum biran önce gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum

sezeryan tarihimiz belli oldu 21 şubat yani 13 gün sonra ALLAH ım nasip ederse kuzummmm canım oglummm kucagımda olacak

çok heycanlıyım 8 seneden sonra 4 tup denememde kızıma kavuşacam kısmetse acayıp buluşma heycanı vaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…