Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık 2013 Mart Ayı Yay Burcu Nuray Sayarı Yorumu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Yay Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Mart Ayı Yay Burcu Yorumları

Yay Burcunu Mart 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Mart 2013 Yay Burcu Yorumu

Uranüs gezegeninin 4. evinizden 5. evinize geçiş yapmasıyla “Mart ayında aile içi problemler yatışacak ve evde yapmakta olduğunuz bakım onarım işleri sona erecek. Bu dönemde çocuklar biraz asi davranabilirler. Onları otoritenizi kullanmak yerine aklınızı kullanarak yola getirmelisiniz. Çocukların öğrenmeleri için neden cezalandırıldıklarından haberleri olması gerekmektedir. Onlara kurallarınız arkasındaki mantığı anlatmalı ve yeterince özgürlük vermelisiniz.

Gezegen topluluğunun tamamen batıya geçmesiyle özgürlük düzleminiz ortadan kalkarak sosyal düzenlimizi genişleteceksiniz. Bu noktada özgürken yaptıklarınız ve başardıklarınızın meyvelerini toplayabilirsiniz.
20 Mart tarihine kadar 4. eviniz gücünü devam ettirecek dolayısı ile aileniz sizin için önemli olmaya devam edecek. Aile yaşamınızı geliştirecek ve güzelleştirecek şeylerle uğraşacaksınız. Sağlıklı bir aile yaşamı insanın her alanında kendisine destek olur bu nedenle ailenize harcadığınız zaman sizin kariyerinize de olumlu etkide bulunacaktır.

Mart ayı Yayların geçmişlerini analiz ettikleri, hata ve suçlarını düşündükleri ve çözülmemiş problemleri çözdüğü bir dönem olacak. Geçmişte çözülmemiş olan problemlerin çözülmesi Yaylara enerji ve deneyim katacak. Bu noktadan sonra geçmişte çektikleri acıları yaşamda aldıkları ders olarak görmeye başlayacaklar.

Geçmişle yüzleşmeniz sayesinde yarattığınız eneıji sizi daha yaratıcı ve mutlu yapacak. Artık bu yılın kişisel zevk zirvesine ulaşmaya hazır olacaksınız. 20 Mart sonrası ulaşacağınız bu zirve duygusal uyum ve eski problemleri çözmenizin doğal bir sonucu olacak.

İlişkisi olan veya evli Yaylar için bu ay balayı havasında geçecek. İlişkilerinde problem yaşayan Yaylar için yaşayacakları balayı sorunları çözmek için iyi bir fırsat olacak. Evli Yaylar ise evliliklerine yeni heyecanlar katacaklar. 12 18 Mart tarihleri arası bekâr veya ilişkisi olmayan Yaylar romantik bir ilişki fırsatı yakalayacaklar. 30 Mart itibarı ile çekilmeye başlayacak olan aşk gezegeniniz nedeni ile bulduğunuz romantik ilişkide sabırlı olmalısınız.

Şanslı Günler: Mart 6, 7, 8, 16,17, 24, 25
 
X