Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar selam. Sonucum 0.69, yani negatif. Doktorumu aradim aslinda negatif ama cok dusuk degil degerin, adetine kadar bekle gecikirse tekrar yaptir dedi. Kafam karisti ya. Boyle bisey yasayan var mi??
canım benim bi arkadaşımında böyle olmuştu 0.55 çıktı 2 gün sonra 450ydi inş artar bekle bakalım benimde aşılamanın 10.günü 12.gün kan testi yaptırcam senin kaçıncı günün
valla canım öle açılıomu ki ben bilmiodum öle bişey de demedi banakistin alındımı şimdi canım?tüpler kapalı diyosun ee doktor laparoskopi yaparken açmadımı:26:
valla canım öle açılıomu ki ben bilmiodum öle bişey de demedi bana
evet canım kistim alındı. bu gün kontrole gittim. tüplerim kapalı mı dedim kesin bir şey diyemem dedi bazen kapalı gbi görünebiliyor ufak tıkanıklık varsa onu ilaçda açmış olabilir veya açık da olabilir dedi yani bebek olur merak etme dedi valla öle dedi işte canım ben de anlamadım. ilaç falan da vermedi deneyin 2-3ay dedi kendiliğinden olur dedi olmasa tüp bebek yaparız dedi..allahım inşallah tez zamanda cümlemize veerir artıkkk olsunnnnn allahım lütfen
cok sevindim canm sanırım 3.asılamamda yani şimdi bende hamileyim yani inş.kesin sonuç 3gün içinde belli olurKızlaaaaaarrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm 2 aşılamadan sonra tedavisizz ilaçsız normal kalmışım![]()
![]()
ayın 16sında temizlik yapıyordum birçok ağır şey kaldırdım o gün akıntım renklendi adet oluyorum dedim dün geri beyaz akıntıya dönüştü.. doktora sorayım bi diye gittim. geride nasılsa test isteyecek diye doktora gitmeden test yaptırdım... bi baktım sonuç pozitif okadar mutluyumki anlatamam. Allahım sizlerede biran önce yaşatsın bu mutluluğu. hiç ihtimal vermemiştim çok büyük bi süpriz oldu Allahıma şükürler olsun.. sonucum 41,94 çıktı kesin gebelik var ama cuma günü tekrar test yaptır dedi.. Rabbim bugün yaşadığım mutluluğu tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhh (aminnn) .inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırızz
![]()
inşallah pozitif sonuç alırsın canım. çok dua ediyorum sizlere Rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallah. 3. aşılamayı ramazandan sonra yaptıracaktım. hatta tüp bebek araştırması bile yapıyordum ama Rabbim o zamana bırakmadı şükürler olsun.. ama gerçekten kafadan silmek gerekiyormuş kendimi okadar koyvermiştim ki çok büyük bi süpriz oldu bana.. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah (amin)cok sevindim canm sanırım 3.asılamamda yani şimdi bende hamileyim yani inş.kesin sonuç 3gün içinde belli olur