2013 Mayıs Anneleri Birbirini Tanıyor

Merhaba Arkadaşlar ben 2011 mayıs annesiyim 14 mayıs boğa burcundan bir oğlum var. Hepinize rahat huzurlu bir hamilelik geçirmenizi diliyorum bebeğin anne karnında mutlu olabilmesi için bu çok önemli stresli hamilelik geçiren annelerimizin bebekleride doğduktan sonra huzursuz uykusuz oluyorlar dikkat edin. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorularınız varsa arkadaşlarımla yanıtlayabiliriz.

Merhaba:)
stresli geçirmemeniz dileğiyle demişsiniz ya, işte onu ben bi türlü beceremiyorum sanırım sürekli bi kaybetme korkusu var içimde bebeğimi ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim bu ikinci hamileleiğim:) şu ana kadar Allaha şükür bir sorun yok ama yine de daha önceden yaşadığım şey yüzünden bu korkuyu tam atamıyorum içimden...

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim 3 bebeğim canlanmadığı için hamileliğim kürtajla sonlandırıldı. Allahıma çok şükür 4.hamileliğimde oğlum dünyaya geldi. Aynı duyguları bende yaşadım gerildim ağladım bu hamileliğimde sonlanacak diye hep tedirgindim. O yüzden size öneride bulundum. Hiç hamileliğimden bişey anlamadım kaybetme korkusundan ama çok pişmanım. Rabbim isteyince oluyor. Oğlumda doğduğunda huzursuz uykusuz bi bebekti benim bütün yaşadıklarım ona yansımıştı. Rahat ol arkadaşım hamileliğinin tadını çıkart sana tavsiyem.

teşekkür ederim:) doğru söylüyosunuz yapmamam gerekiyor aslında bunu:) bebeğime zarar veriyorum binevi ama ben sürekli görmek, hep kalp atışlarını duymak istiyorum :) cumartesi günü gidicem doktora ama bu doktor kontorollerinin arası çok uzun oluyor ben de zaman uzadıkça tedirginleşiyorum :) ama görünce rahatlıyorum bi süre en azından:):)

kendime engel olucam söz :)

merhaba:)
arkadaşlar doktorum çatlak kremi kullanmaya başlamamı önerdi, kullanmaya başlayan var mı önerdiğiniz bir marka falan?
ben en başından beri bebe yğı kullanıyorum kuzenim vazelin kullanmıştı hiç çatlağı yok. doktorum da lieracla birlikte bi kaç marka daha önerdi ama bi bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili?

Merhaba,

normal doğum düşünen ya da daha önce yapan var mı acaba?

Merhaba,
ben de normal doğum düşünüyorum :) ve öyle anlattıkları kadar korkunç bişey olduğunu düşünmüyorum:) anlatılan korkunç hikayeleri dinlmeyin bence her annenin doğum sancısı da çektiği ağrı da farklı olur muş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…