Begüm
1987
İstanbul/maltepe
Psikolog
Merhaba Arkadaşlar ben 2011 mayıs annesiyim 14 mayıs boğa burcundan bir oğlum var. Hepinize rahat huzurlu bir hamilelik geçirmenizi diliyorum bebeğin anne karnında mutlu olabilmesi için bu çok önemli stresli hamilelik geçiren annelerimizin bebekleride doğduktan sonra huzursuz uykusuz oluyorlar dikkat edin. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorularınız varsa arkadaşlarımla yanıtlayabiliriz.
Merhaba:)
stresli geçirmemeniz dileğiyle demişsiniz ya, işte onu ben bi türlü beceremiyorum sanırımsürekli bi kaybetme korkusu var içimde bebeğimi ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim bu ikinci hamileleiğim:) şu ana kadar Allaha şükür bir sorun yok ama yine de daha önceden yaşadığım şey yüzünden bu korkuyu tam atamıyorum içimden...
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim 3 bebeğim canlanmadığı için hamileliğim kürtajla sonlandırıldı. Allahıma çok şükür 4.hamileliğimde oğlum dünyaya geldi. Aynı duyguları bende yaşadım gerildim ağladım bu hamileliğimde sonlanacak diye hep tedirgindim. O yüzden size öneride bulundum. Hiç hamileliğimden bişey anlamadım kaybetme korkusundan ama çok pişmanım. Rabbim isteyince oluyor. Oğlumda doğduğunda huzursuz uykusuz bi bebekti benim bütün yaşadıklarım ona yansımıştı. Rahat ol arkadaşım hamileliğinin tadını çıkart sana tavsiyem.
Merhaba,
normal doğum düşünen ya da daha önce yapan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?