2013 Mayıs anneleri detaylı ultrosana girdinizmi?

Sevda_miss

Papatya
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
26
0
86
İstanbul
Biz dün girdik çok şükür hersey yolundaymis saglıgı da yerinde maşallah birde renkli gördüm bebeğimi harikaydi sizlerin nasıl gecti

Son düzenleme:
Haftaya gireceğim canım bende acayipp merak ediyorum acaba bende renkli görecekmiyim :26: sana renkli resim falan verdilermi canım nasıldı bildiğimiz bebek gibimiydi çok saçma oldu ama :nazar:

biz de geçen cumt yaptık, ama yüzünü filan göremedim
direk detaya girdiler, damarlar organlar kemikler, allaha çok şükür sağlıklı, en önemlisi o zaten
ama yüzünü de görmek isterdim :49: annesinin kuzusu merak ediyorum :49:

Evet kizlar bebek ten renginde gibi gozukuyor yuzu donuktu bize bir adetresim verdi renkli birde cd verdi bu 4 boyutlu ultrason zaten bakarken oyle renklide bakmiyo surekli bir kere renkli acti o ani gosterdi organlarina bakarken siyahbeyaz bakiyo hatta bir kere daha renkli gorebilirmizdedim elini yuzune getirmis suan dedi acmadi cok guzeldi ama kisada gorsem

29 aralıkta girdim bende renkli ultrasona girdim kızımızı gördük babası ile herşey yolunda çok şükür Allah hepimize hayırlısı ile kuçağımıza almayı nasip etsin. 30 Ocakta Şeker yüklemesi yapacaklar kızımızı görücem tekrar zaman geçmiyor sanki

ben 21+1 ken girdim çok heycanlıydı ve cok guzeldı yuzunu de gördüm cd sininde aldım cogunlukla siyah beyaz ama renklıde gordum ten rengınde yani gülüşünü filan gördüm çok tatlıydı bakalım kontrolde tekrar giricem cok merak ediyorum onuuuuuu hemde nasıll :)

Ben de girdim detaylı ultrasona .üniversitede bir hoca takip ediyor gebeliğimi. Sağolsun epey ilgilendi adamcağız.3 boyutlu ile de baktık.Ancak bu haftalarda yüz görüntüsünü ii alamayız dedi.İlerleyen haftalarda tekrar bakacakmışız 3 boyutlu ile. Hatta cebinden bir ultrason resmi çıkardı biraz önce 34 haftalık bir gebeye bakmış.Bebeğin gözlerinin beyazı bile farkediliyordu.
sonra bana bebeğin kalbinde leke gördüğünü söyledi.Önemli bişeye benzemiyormuş ama emin olmak için bir çocuk kardiyoloğuna gösterelim dedi.Ertesi gün için çocuk kardiyoloğundan randevu aldık fetal eko yapılması için. Arkadaşlar anlatamam ertesi günü nasıl beklediğimi.Bütün gece içimde sıkıntı ,zaten uyku filan hakgetire.Neyse detaylı bir incelem sonucu çocuk kardiyoloğu bebişimin kalbinin sapasağlam olduğunu söyledi de bi rahat nefes aldım.Umarım sağlıkla kucaklayacağız yavrularımızı..

Ben de girdim detaylı ultrasona .üniversitede bir hoca takip ediyor gebeliğimi. Sağolsun epey ilgilendi adamcağız.3 boyutlu ile de baktık.Ancak bu haftalarda yüz görüntüsünü ii alamayız dedi.İlerleyen haftalarda tekrar bakacakmışız 3 boyutlu ile. Hatta cebinden bir ultrason resmi çıkardı biraz önce 34 haftalık bir gebeye bakmış.Bebeğin gözlerinin beyazı bile farkediliyordu.
sonra bana bebeğin kalbinde leke gördüğünü söyledi.Önemli bişeye benzemiyormuş ama emin olmak için bir çocuk kardiyoloğuna gösterelim dedi.Ertesi gün için çocuk kardiyoloğundan randevu aldık fetal eko yapılması için. Arkadaşlar anlatamam ertesi günü nasıl beklediğimi.Bütün gece içimde sıkıntı ,zaten uyku filan hakgetire.Neyse detaylı bir incelem sonucu çocuk kardiyoloğu bebişimin kalbinin sapasağlam olduğunu söyledi de bi rahat nefes aldım.Umarım sağlıkla kucaklayacağız yavrularımızı..

böyle önemli bir gecede umarım Allah ım dualarımızı kabul eder. benimde 22. haftada doktorum bebeğimin kalbinde beyaz leke gördü ama tek başına bi anlam ifade etmediğini söyledi. (bu arada doktorum peritanalog) bende güvendim ve sürekli dua ediyorum inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.

bende ayrıntılı ultrasona 30 ocakta nisa hastanesınde reyhan hanımda gırecegım. daha once yaptıran bılen varmı orada kımı ıyı kımı kotu dıyor ?

bende ayrıntılı ultrasona 30 ocakta nisa hastanesınde reyhan hanımda gırecegım. daha once yaptıran bılen varmı orada kımı ıyı kımı kotu dıyor ?

bende geçen hafta gittim Reyhan hanıma,çokta memnun kaldım hem kadın doğumcu hemde perinatalog uzun uzun bakıp baya ilgilendi aklına kötü 1 şe gelmesin gidince görüceksin sende memnun kalırsın eminim...

bende pazartesi girdim detaylı ultrasona
bebeğimin idrar yolunda böbrek pelvisi dene idrarın biriktiği yerde çok hafif genişleme varmış :(
genelde zamanla düzeliyo dedi riski varmı dedim kontrollerinde bakılsın düzelmezse böbreğe zararı olur dedi

böyle bişey duyan varmı...
kendi doktoruma da göstericem sonuçları ama daha zamanım var randevuma

21. Haftamda gitmiştim detaylı ultrasona, Dr. Fehmi Yazıcıoğlu idi doktor. İstanbul / Mecidiyeköy'de muayenehanesi var, çok güzel ilgilendi doktor, oğlumu daha net göreceğim için çok heyecanlanmıştım :) Bütün kemiklerini boyunu kilosunu vs ölçtü, saydı. Çok şükür bir sorun yokmuş. 2 tane de resmini verdi bize, yatarken öpüyorum onu :)

Back
X