- Konu Sahibi Sevda_miss
Biz dün girdik çok şükür hersey yolundaymis saglıgı da yerinde maşallah birde renkli gördüm bebeğimi harikaydi sizlerin nasıl gecti
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz dün girdik çok şükür hersey yolundaymis saglıgı da yerinde maşallah birde renkli gördüm bebeğimi harikaydi sizlerin nasıl gecti
Ben de girdim detaylı ultrasona .üniversitede bir hoca takip ediyor gebeliğimi. Sağolsun epey ilgilendi adamcağız.3 boyutlu ile de baktık.Ancak bu haftalarda yüz görüntüsünü ii alamayız dedi.İlerleyen haftalarda tekrar bakacakmışız 3 boyutlu ile. Hatta cebinden bir ultrason resmi çıkardı biraz önce 34 haftalık bir gebeye bakmış.Bebeğin gözlerinin beyazı bile farkediliyordu.
sonra bana bebeğin kalbinde leke gördüğünü söyledi.Önemli bişeye benzemiyormuş ama emin olmak için bir çocuk kardiyoloğuna gösterelim dedi.Ertesi gün için çocuk kardiyoloğundan randevu aldık fetal eko yapılması için. Arkadaşlar anlatamam ertesi günü nasıl beklediğimi.Bütün gece içimde sıkıntı ,zaten uyku filan hakgetire.Neyse detaylı bir incelem sonucu çocuk kardiyoloğu bebişimin kalbinin sapasağlam olduğunu söyledi de bi rahat nefes aldım.Umarım sağlıkla kucaklayacağız yavrularımızı..
bende ayrıntılı ultrasona 30 ocakta nisa hastanesınde reyhan hanımda gırecegım. daha once yaptıran bılen varmı orada kımı ıyı kımı kotu dıyor ?