2013 Mayis Anneleri Paylaşim Alani

selam hanııımlaaar. ben de buradayım. ama çoook stressliyim. bir şey yolunda gitmeyecek diye korkuyorum. daha önce 2 düşük olduğundan sevinemedim tam anlamıyla. inşallah bu sefer 9 ay her şey yolunda gider

selam hanııımlaaar. ben de buradayım. ama çoook stressliyim. bir şey yolunda gitmeyecek diye korkuyorum. daha önce 2 düşük olduğundan sevinemedim tam anlamıyla. inşallah bu sefer 9 ay her şey yolunda gider

aynen canım bende cok korkuyorummm benımde 2 kaybım varr sımdı kısmet olursaa mayıs annesı olucamm:18::18: kımse yok burdaa mayıs annesı az sanırımmm

2012 mayıs annelerini okurken heyecanlandım,
ben de dün öğrendim bebeğimi, 2013 mayıs annesi olacağım galiba :)

Son düzenleme:
Çok şükür bende yeniden hamileyim ve mayıs 2013 annesi olucam inşallah :)..İlk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu Allahım hepimiz için hayırlısıla tamamına erdirsin.

Merhaba kızlar,

Kısmetse ben de 2013 Mayıs annesi olacağım, geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Cumartesi günü de doktor kontrolüne gideceğim. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Çok sakinim, kendime de inanamıyorum. Ultrasonda görünce biraz daha sindireceğim sanırım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah...

mrb 15 aylık bir oğlum var ve az önce yaptıgım testte çift çizgi gördüm.yarın doktora gitcem hala inanamıyorum,sat 13 agustostu kese görünür sanırım... testte bir yanlışlık yoksa süpriz bi bebek geliyor ... 2011 temmuz anneleri olarak çok gzl dostluklar kurmuştuk inş burda da herşey çok gzel olur...

merhaba, bende mayıs annesi olacağım bnm mücize bi gebelik tamamlanırsa inş mücize bebeğim mayıs ta geliyor
allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inş

merhaba sevgili arkadaşlar:) allah nasip ederse ben de 2013 mayıs annesi olacağım. ben de neredeyse hiç değişiklik yok peki siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz

merhaba sevgili arkadaşlar:) allah nasip ederse ben de 2013 mayıs annesi olacağım. ben de neredeyse hiç değişiklik yok peki siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz

sağlıklı olsn inşallah bebeklermiz geceleri uyuyamıyorum ben bel ağrısından ve karnım şişti kiloda aldm

Kızlar,ben de hamileyim henüz 7 haftalık,mayısta doğucak Allahın izniyle bizim ufaklık:)mide bulantım var benim,doktorum zofran verdi ama içemiyorum korkudan meleğime bişi olcak diye,bir de hergün düzenli olarak solgar folik asit ve elevit içiyorum,iştahım pek yok,işyerinde bol bol uykum gelio ama güsel işte yine de güsel:)allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

7 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim miğde bulantım çok oluyor başım dönüyor sarı akıntım oluyor ara ara karnım ağrıyor bu arada hepinizin hamileliği hayırlı olsun inş hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız

sağlıklı olsn inşallah bebeklermiz geceleri uyuyamıyorum ben bel ağrısından ve karnım şişti kiloda aldm

Bende devamlı bişey olacak korkusu var bunu atamıyorum. Bende ne bulantı, ne bel ağrısı, ne uyku hali, ne yorgunluk, kilo vs hiç bişey yok. Lekelenme oluyor yalnız o da ürkütücü.. Ben mayısa dek nasıl sabredicem bilmiyorum.(((

merhaba arkadaslar,hepinizin hamileliyi hayirli ugurlu olsun,sag salim dogurmayi nasip etsin RABBIM.
ben de hamileyim.16 aylik kizim var.8 haftalik hamileyim.kizima hamile kalmam icin cok ugrasdim,cok acilar cektim,evliliyimizn 5 ci yilinda kucagima aldimm cok sukur,RABBIM bu sefer cektimedi cok sukur.ALLAH tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…