merhaba,
ben de yarın yaptırıcam şeker yüklemesini, ama gebelikten öncede yaptırmıştım. düşündüğünüz gibi mide bulandırıcı değil merak etmeyin :) çok kolay bi işlem...
inşallah:)
bence hamilelik insanları dinlemek için çok kötü bir dönem:) kafanı karıştıran ve seni korkutan hiçbişeyi dinleme:) güzel olan şeyleri dinle:) herşey insana göre değişiyor sonuçta kendin tecrübe et en iyisi:) korkutma bebeği:)
inşallah:)
bence hamilelik insanları dinlemek için çok kötü bir dönem:) kafanı karıştıran ve seni korkutan hiçbişeyi dinleme:) güzel olan şeyleri dinle:) herşey insana göre değişiyor sonuçta kendin tecrübe et en iyisi:) korkutma bebeği:)
oy oy korkmasın bebeğim kıyamam ben ona :)
valla canım dediğin doğru kimseyi dinlememek lazım ama bazen olmuyor herkez başlıyor hamilelik maceralarını anlatmaya :)
valla canım mecbur yaptıracaz artık, eğer Allah göstermesin öyle bi durum varsa diyet ilaç falan diyecek doktorumuz.... benim bulantılarım geçmiş değil,bide iki göğsümün arasında sanki alev topu varmış gibi cayır cayır yanıyor, bu durumlar yüzünden hastaneye gidene kadar 3-5 kere yolda duruyoruz ama banamısın demiyor tabi bulantılarım falan. cidden nasıl gidecez aç karnına bilmiyorum Allah yardımcımız olsun....
iyi demişsin gir yaptır sonrada kendini pastaneye at, ben öle yapıcam valla sabahın köründe gidip yaptıracam, sonrada kendimi pastaneye atıcam tabi yiyecek dermanım kalırsa çünkü önce aç karnına kan alacaklarmış beni zaten kan tutar o yüzden ben bakamıyorum artı kansızlık var kan aldıkları an herhalde herzaman olduğu gibi önce bir gözlerimin önü kararacak sonra da başım dönecek..