2013 mayıs anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi azd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
138
1
66
İstanbul
Şeker yüklemesi yaptıran oldumu arkdaşlar benim 30 Ocak'ta yapılacak mide bulandırıcı olduğunu söylüyorlar.

merhaba,
ben de yarın yaptırıcam şeker yüklemesini, ama gebelikten öncede yaptırmıştım. düşündüğünüz gibi mide bulandırıcı değil merak etmeyin :) çok kolay bi işlem...

Sagol canım herkez bir şey söyleyince insanın kafası karışıyor :)
Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 98
Sagol canım herkez bir şey söyleyince insanın kafası karışıyor :)
Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

inşallah:)
bence hamilelik insanları dinlemek için çok kötü bir dönem:) kafanı karıştıran ve seni korkutan hiçbişeyi dinleme:) güzel olan şeyleri dinle:) herşey insana göre değişiyor sonuçta kendin tecrübe et en iyisi:) korkutma bebeği:)

4 şubatta yaptıracam kısmet olursa da mide bulantısını falan geçtim ben aç karnına nasıl gidecem onu düşünüyorum hiç dayanamam açlığıma yavv :1:

4 şubatta yaptıracam kısmet olursa da mide bulantısını falan geçtim ben aç karnına nasıl gidecem onu düşünüyorum hiç dayanamam açlığıma yavv :1:

aynen bende dayanamıyorum açlığa doktordan randevu alırken ilk hasta ben olmayım dedim kız şaşırdı dedim aç karnına gelicem dayanamam :)

inşallah:)
bence hamilelik insanları dinlemek için çok kötü bir dönem:) kafanı karıştıran ve seni korkutan hiçbişeyi dinleme:) güzel olan şeyleri dinle:) herşey insana göre değişiyor sonuçta kendin tecrübe et en iyisi:) korkutma bebeği:)

oy oy korkmasın bebeğim kıyamam ben ona :)
valla canım dediğin doğru kimseyi dinlememek lazım ama bazen olmuyor herkez başlıyor hamilelik maceralarını anlatmaya :)

aynen bende dayanamıyorum açlığa doktordan randevu alırken ilk hasta ben olmayım dedim kız şaşırdı dedim aç karnına gelicem dayanamam :)

bnde haftaya yaptırıcamm suanda 23 haftalık hamileyimmm iki kere kan alıcaklarmıss ac karnına gitmem gerekiyomus bnde hiç aclıga dayanamıyorummm :(((((

bende sırf açlığı göze alamadığım içn yaptırmamayı bile düşünüyorum:((

ben çarşamba günü gidiyorum kızlar doktora şeker yüklemesi yaptırmaya size bilgi veririm

bende sırf açlığı göze alamadığım içn yaptırmamayı bile düşünüyorum:((

valla canım mecbur yaptıracaz artık, eğer Allah göstermesin öyle bi durum varsa diyet ilaç falan diyecek doktorumuz.... benim bulantılarım geçmiş değil,bide iki göğsümün arasında sanki alev topu varmış gibi cayır cayır yanıyor, bu durumlar yüzünden hastaneye gidene kadar 3-5 kere yolda duruyoruz ama banamısın demiyor tabi bulantılarım falan. cidden nasıl gidecez aç karnına bilmiyorum Allah yardımcımız olsun....

:1: iyi demişsin gir yaptır sonrada kendini pastaneye at, ben öle yapıcam valla sabahın köründe gidip yaptıracam, sonrada kendimi pastaneye atıcam tabi yiyecek dermanım kalırsa :1: çünkü önce aç karnına kan alacaklarmış beni zaten kan tutar o yüzden ben bakamıyorum artı kansızlık var kan aldıkları an herhalde herzaman olduğu gibi önce bir gözlerimin önü kararacak sonra da başım dönecek..

Back
X