2013 mayıs annelerinin isim,bebek hazırlıkları,bebek gelişimleri ve bekleyiş heyecanı

sakarya09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
18
0
86
Sakarya
Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım siteye yabancı değilim ama hamile olarak yeni katıldım sayılır.Bugün itibariyle 20 haftalık hamileyim ve bu yolda ilerlerken konuşmak paylaşmak dertleşmek ..vs.çok iyi geliyor biliyorum ve diğer konulara şöyle bir göz attım hep ya eski tarihli o yüzden bende yeni konu açmak istedim gelin birlikte ilerliyelim buyrun paylaşalım ;):nazar::emir_bebek::49:

merhaba ilk mesaj benden olsun
bende siteyi ve özellikle mayıs anneleri konusunu takip ediyorum ama çok aktif sayılmam
bende 20.haftamdayım :)

slm kızlar bende yeni üyeyim 19+3 haftalık hamileyim bir oğlum olucak bu arada birde kızım var

merhaba cnm bende 19+ 4 haftalık hamıleyım benımde ılk bebegım olacak ıns oglumuz olacakmıs ıns bende yenı uye oldum takıpteyım bundan sonra ;) doppler olacagım bende 21. haftada yapılıyor dedı doktorum onu beklıyoruzz

merhaba arkadaslar
ne isim düşündünüz bebişlere biz çok kararsız kaldım
babamız kuzey ben kerem diyorum karar veremedim arayıştayız hala :)

merhaba arkadaslar
ne isim düşündünüz bebişlere biz çok kararsız kaldım
babamız kuzey ben kerem diyorum karar veremedim arayıştayız hala :)

biz karar verdik, KEREM koyacağız :16:
anlamı da çok güzel, kulağa da hoş geliyor, tavsiye ederim :16:

evet kerem isminin anlamı benimde hoşuma gidiyo
kuzey-kerem gidip geliyoruz ben bide özellikle k harfiyle başlasın istiyorum seçenek çok azalıyo bakalım daha zamanımız var

Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım siteye yabancı değilim ama hamile olarak yeni katıldım sayılır.Bugün itibariyle 20 haftalık hamileyim ve bu yolda ilerlerken konuşmak paylaşmak dertleşmek ..vs.çok iyi geliyor biliyorum ve diğer konulara şöyle bir göz attım hep ya eski tarihli o yüzden bende yeni konu açmak istedim gelin birlikte ilerliyelim buyrun paylaşalım ;):nazar::emir_bebek::49:

merhaba arkadaslar,allah ızın verırse ben de mayıs annesı olacagım:nazar::nazar:21.haftamızdayız.bebısımız erkek ve metehan ısmını koymayı dusunuyoruz.cok zor oldu karar vermek ama:16:

slm kızlar ; bende 21 haftalık hamileyim. Allah izin verirse mayıs annesi olacağım.haftaya detaylı ultrasonumuz var . bu arada benimkisi kız (zeynep ela).Allah bu güzel duyguyu olmayanlarada nasip etsin inş.

Slm kızlar bizde 23 haftalık oldk sızde hareketler nasıl benım oglusumun masallahi var elimi karnıma koyunca baslıo oynamaya annesinin kuzucuğu :-*

Merhaba mayıs anneleri bende yeni keşfettim mayıs anneleri forumunu.çok güzel bi düşünce olmuş
aynı dönemlerde belkide aynı günlerde yavrularımızı kucağımıza alıcaz.Allah nasip ederse.
benim 2.bebeğim olucak.bir oğlum var 5 yaşında.şimdide bir kızım olucak inşallah.çok heyecanlıyım.
sabırsızlanıyorum doğumu beklerken.

Bende yarın 22. haftaya giriyorum. İlk bebeğim...
Geçen hafta doğum günümün sabahında hareketlenmeleriyle uyandım. Neden bir şey olmuyor diye üzülüp duruyordum. Anlatıldığı kadar varmış, müthişmiş gerçekten:))

Oğluma Günce adını vermek istiyorum, benden başka beğenen yok:))

benimde allah nasip ederse kızım olucak adını da melisa düşünüyoruz.24 haftalık olduk.bu cuma detaylı ultrasyona giricez.umarım herşey yolunda gider.hazırlıklara başladınız mı ? neler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz??:nazar::emir_bebek:

Merhaba,

Ben de siteyi 1 hafta oldu keşfedeli...Kızım olacak ancakhenüz adında karar kılamadık...bakalım bir yandan da alınacakların hazırlıkları.......................hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah...

Merhaba,

Ben de siteyi 1 hafta oldu keşfedeli...Kızım olacak ancakhenüz adında karar kılamadık...bakalım bir yandan da alınacakların hazırlıkları.......................hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah...
Merhaba Günaydin hayirlisi olsun bende isim konusunda cok baktim ama nedense melisa isminde takılı kaldik :) daha hic birsey almadim birkac badi disinda allah nasip ederse mart sonu gibi alicam insallah saglikla ve hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip eder Rabbim ;)

Merhaba kızlar ben de 30 haftaligim kizim olucak ins. simdilik hersey yolunda hazirliklar neredeyse tamam ama ben hareketlerle kafayi yemek uzereyim biraz hissetmeyeyim hemen basliyorum kurmaya .. halbuki hareketli kizim ama endise hat safhada :( bu arafa biz de Göksu ismini düsünüyoruz sizce nasil ?Siz de durumlar nasil?

Back
X