2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

sarındım bi güzel ama dondurma yiyom :1::1::1::1::1::1:

napim canım istedi...:26:

ben bu sefer kendime söz verdim hamiş havasına girmicem

hatta pazar akşamı ütü de yapmayı düşünüyorum:27:

sarındım bi güzel ama dondurma yiyom :1::1::1::1::1::1:

napim canım istedi...:26:

ben bu sefer kendime söz verdim hamiş havasına girmicem

hatta pazar akşamı ütü de yapmayı düşünüyorum:27:

dondurma serbestt cnm onu bende yıyorumm ayaklar belden aşşası onemlı orayı koru tatlımhem cok sancında olmaz..bende bole yapıyorum ama kendım ıcın.. bende pek asılamamın tutuacagını sanmıyorum cnm..adet olunca daha az sancıyla atlatmak ve bıu umut bebişte vardır dıyee iştee :1:

ooo ben başladım 2 gün önce işlere yemek yapmaya dün ütü yaptım.. bugün toz aldım...bi evi süpürmüyorum annem süpürdü onun haricinde herşeye yapmaya başladım...

ooo ben başladım 2 gün önce işlere yemek yapmaya dün ütü yaptım.. bugün toz aldım...bi evi süpürmüyorum annem süpürdü onun haricinde herşeye yapmaya başladım...

​bende çamaşır yıkayıp asıyorum bı dıger işleri yapmıyorum ama baslıycam ewde yemek yapmaya yaa bune boylee..

aynen ben de öyle yapcam süpürge haric bir sakıncası olacağını düşünmüyorum...çok hırcın süpürüyorum çünkü hehe

suecim canim 3gun yat dedi dr yattim bugun ayaklandim isye hafif kasik agrim bel agrim var baska bisey yok sen nasılsın

aman dikkat et. benden de iyilik işte ne olsun bu ara karne telaşından pek giremedim. öle belirtim falan yok. ama çok üşüyorum. sürekli battaniye altındayım. bi de dün acayip uyku bastı ama ağrım sancım yok. tutmadı heralde

yarından itibaren serbest istediğin sıklıkta dedi

hmm bana aşılama oldugun gun ve 2 gun sonrasına vermeti her doktor farklı demekkı cnm..iyi madem yarından ıtıbaren ateşin sönerr :33::9:

cnm çamaşır üpün yüksekse asma çamaşır ben asmıyorum yüksek bnm çamaşır ipim

cnm çekas var balkonumda ona asıyorum ben hep..bı caamasır sepetını ıkı seferde tasıyorum tek seferde cok agır olmasın dıye:9:

aa kızlar gerçekten yemek falan da mı yapmıyosunuz???:53::53::53: ben cam bile sildim sakınılan göze çöp batarmış diyerek:21::21::21:

aa kızlar gerçekten yemek falan da mı yapmıyosunuz???:53::53::53: ben cam bile sildim sakınılan göze çöp batarmış diyerek:21::21::21:

cnm ben kayınvalıdemlerle aynı bınadayım ve cok pımpırıklı kaynanam bana kalsa bende herseyı yaparımda o yat bısey yapma dıyor..bende sonra onu dınlemektense yatıyorum sonra olmıycak kalktın ıs ettın olmadı dıycek bana:34:

cnm ben kayınvalıdemlerle aynı bınadayım ve cok pımpırıklı kaynanam bana kalsa bende herseyı yaparımda o yat bısey yapma dıyor..bende sonra onu dınlemektense yatıyorum sonra olmıycak kalktın ıs ettın olmadı dıycek bana:34:

hımmm anladım canım. dış güçler yapmanı engelliyor yani:1::1: haklısın valla. sonra dinlemek strese sokar adamı. stres de bizim baş düşmanımız. sen en iyisi yat valla:9::9::9:

valla hamile olacagın varsa halı silkelesen yerleri silsen bile birşey olmaz...

ben ilk aşılamada hep yattım da ne oldu :50:

ama insan yine de ya birşey olursa endişesiyle korkuyor bu kadar zor elde etmişken...

hımmm anladım canım. dış güçler yapmanı engelliyor yani:1::1: haklısın valla. sonra dinlemek strese sokar adamı. stres de bizim baş düşmanımız. sen en iyisi yat valla:9::9::9:

aynen oyle durduk yere hoc strese gıremem yeterınce stresım var zaten..hem boylede guzelmıs yemek getırıyor bana evımı sılıp süpürüyorr ohh ıyıymıss :9::9::9::9:

ay sen de mi aynı binadasın kv ile :1: biz de öyle

çok ortak yanımız var senle ya şaşırdım hehe

kv çok iyi ama ben kv ye anlatmadım eşime de söyleme dedim

hayal kırıklığına uğratmak istemem üzerimde gereksiz baskı oluşur diye

aynen oyle durduk yere hoc strese gıremem yeterınce stresım var zaten..hem boylede guzelmıs yemek getırıyor bana evımı sılıp süpürüyorr ohh ıyıymıss :9::9::9::9:

ayyyy özendim valla. biz maalesef uzaktayız ailemizden ve her iş bana bakıyo. kaynanamların haberi bile yok aşılama yaptırdığımdan. yoksa sorar durur diye hiç sölemedim. istediğimi bile bilmiolar.

Back
X