2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

hımm bendede öle cok belirti yok akıntım zaten vardı ama işde bugün müthiş ağrılarla uyandım göğsüm zaten şişerdi amann nebilim işde

hyırlısı tatlım aslında belırtıerede pek takılmak ıstemıyorum..öncesinde çok takıldım ama sonuç alamadım..ama yıne her ay adete 1 hafta kalan belırtılerım var tatlm :34:

ayyydedim bunların geleceği yok heralde herkes benim gibi kış uykusunda:9::9::9: yazan olmayınca ben de "söyle canım ne istersin??"diye sordum kendime. domatesli biberli poğaça istedi. kalktım bi de onu yaptım. kız ne çok şey istermiş benim canım. önceden kahvaltı yapmazdım öğle yemeği yemezdim de ta akşama acıkmaya başlardım. şimdi öğlene kadar bile dayanamıyom. inşallah bebiş içindir. yoksa bu yediklerim etkisini gösterirse yolda yürümiycem yumurta gibi tekerlenicem:1::1::1:

ayyydedim bunların geleceği yok heralde herkes benim gibi kış uykusunda:9::9::9: yazan olmayınca ben de "söyle canım ne istersin??"diye sordum kendime. domatesli biberli poğaça istedi. kalktım bi de onu yaptım. kız ne çok şey istermiş benim canım. önceden kahvaltı yapmazdım öğle yemeği yemezdim de ta akşama acıkmaya başlardım. şimdi öğlene kadar bile dayanamıyom. inşallah bebiş içindir. yoksa bu yediklerim etkisini gösterirse yolda yürümiycem yumurta gibi tekerlenicem:1::1::1:

Canim guldurdun beni allahda seni guldursun insallah..

​yok yaa bende her ay olan adet belirtileri var..farklı olarak ıkı gundur su gıbı akıntım oluyor..crinne jel kullananlar sızde de oluyormu jelden kaynaklımı ?

bnm de jel den dolayımı bilmiyorum ama 3 gündür bende de akıntı var daha öncesi akıntı hiç yoktu sinirler tırmandıkça tırmanıyor önüme gelene böğürüyorum göğüslerim inanılmaz açıyor şu test günü gelsede rahatlasam artık

bnm de jel den dolayımı bilmiyorum ama 3 gündür bende de akıntı var daha öncesi akıntı hiç yoktu sinirler tırmandıkça tırmanıyor önüme gelene böğürüyorum göğüslerim inanılmaz açıyor şu test günü gelsede rahatlasam artık

senin ne kadar kaldı testine pussycim?? inşallah kısa bir zamanın vardır.

:24::24::24::24::24::24::24::32::32::32::32::32::32::32: bak gelin buraya canım sıkıldı bugün evdeyim. şimdi bi yatarsam 3 gün uyurum görürsünüzz:1::1::1::1: topiğiniz de bensiz kalır. gelin artıııııııkkkk

ayy yawrumm benı anlatıyorsun sankıı :9:​bende aynı öyleyım böylee su gibi akıntım oluyor hastamı oldum dıyorum çamaşırıma bı bakııyorumm ıslanmış birazcık bende jele yordum tatliş..ne kadar kaldı sana ?

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]22 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]13 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn:nazar:[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242:nazar:[/TD]
[TD]​konya[/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sude_cisem:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]amh düşük + sperm hareket[/TD]
[TD]bagcılar devlet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

hıh şöle. çatladım sıkıntıdan yahuu. ayyy birsen valla iyi ki gitmemişsin konsere falan. maazallah yoknaza bişey olur bi de. sonra bi de çene çekerdin üzüntün yetmez gibi. gitme dedim de dinlemedin de:9::9::9:

ayy sormaa iyiki seni dinlemişimde gitmemişim yoksa bi sopa dayak yıyıp gerı gelıcektımm
:9:kızımm bu arada ben korktum senden habire cnın bişey istiyorr :53: korkarım böyle dewam edersen seni tırla getrcez doğumaa :1:

Back
X