2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

kızz doktor neye dayanarak öylee söylemiş hadi inşallah tatlımm :52:
söylemişdin daha önce eşimin arkadaşı drumuz eşimin işyerine gelmiş konu konuyu acınca eşimde kasıkları cok ağrıyor ilacı bırakdı ama genede batmaları ve ağrısı cok ve göğüsleride şişdi demiş dr da tahminim yüzde 80 gebe eşin demiş.... inşallah dediği gibiyimdirr....

söylemişdin daha önce eşimin arkadaşı drumuz eşimin işyerine gelmiş konu konuyu acınca eşimde kasıkları cok ağrıyor ilacı bırakdı ama genede batmaları ve ağrısı cok ve göğüsleride şişdi demiş dr da tahminim yüzde 80 gebe eşin demiş.... inşallah dediği gibiyimdirr....
bide göğüslerimde renk değişmesi ve rengi büyyor etrafı ve dmarlarım belirginleşmeye başladı bende ondan biraz ümitlendim ama genede belli olmaz işde ayyyy 2 gün nasıl sabredecem ben yaaaaaaaaaaaaaa.....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

​hmm ewt soylemıstın tatlım..senın kacuncı gunun oluyor ctesı..benım 12

Kizlar bugun hastane 15 yasindaki bir kiz karni burnundaydi son ayi bebeginin konrole gelmis tabi ister istemez dikkatimi cekti baktim kan verme odasindada yine karsilastik ve hemsire dediki kac yasindasin yavrum dedi 15 yasindayim hemsire ya cok kucujsun dedi kezke acele etmeseydin dedi ...kizda ay kocam 4 senedir istiyodu bebek ben daha yeni yaptimdedi ...hemsirede nedesin aferim akillilik yapmissin o zaman dedi..gerci o kadar cokki cocuk yasta anne olanlar allah kimseyi sasirtmasin...

ya ben de torununun nene nene dediği kadına şahit oldum,genç bir kadın çocuğu bir de yaşı epey büyük bir kadın vardı.çocuk nene neneee diyordu.kadın boydan elbise giymişti ve yusyuvarlak karnı vardı.herhalde göbek değildir demi :SSS

Mrb arkadaşlar..
Bende 10 Haziran pzts günü ilk aşılamamı yaptırdım..Beklemek çok zor.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bebişlerimiz tutunabilir ...
Birde kızlar aşılamadan sonra normal hayatınıza devam ettiniz mi yoksa sürekli evde yattınız mı?
Herkes farklı şeyler söylüyor. Ben 4 gündür evden çıkmadım dinlendim ama çalışıyorum işe dönmem gerekti..

Ben tüp bebekte bir hafta tam yataktan çıkmadım dıyebilirim tuvalet yemek biraz balkon dışında ve tutmadı cumartesı aşılama oldum ve pazar tum güz gezmekteyim tabiki dikat etmek gerek ama Allah'ın işi bu ol derse olucak kısmet benimde 6 günüm bekliyorum

Mrb arkadaşlar..
Bende 10 Haziran pzts günü ilk aşılamamı yaptırdım..Beklemek çok zor.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bebişlerimiz tutunabilir ...
Birde kızlar aşılamadan sonra normal hayatınıza devam ettiniz mi yoksa sürekli evde yattınız mı?
Herkes farklı şeyler söylüyor. Ben 4 gündür evden çıkmadım dinlendim ama çalışıyorum işe dönmem gerekti..

canım bende çalışıyorum 3 gün dinledimve sonru işe başladım normal hayatıma geri döhdüm ama dikkat ettimde kendime işyerindekile durumu anlattım bazı şeylerde beni idare ettiler ama ne yazıkki benim tutmadı inş seninki tututur

burdayımmm yawriii senn nirdesinnn :52:

hee wayy ateşlii gacı senii :9:

​nbr tatlım bende benzer karmaşık ruyalar goruyorum sanırım bılınc altı tatlım cok kafa yorma..gögüs belırtısınede takılma hıc belırtısı olmayıp hamıle klan kısı cok..hayırlısı olsun..

Severim kız seni :) herkesin ateşi başınaaa inşallahhhhh :) :) :)

Kızlar bende rüyamda bulgur tenceresi taşıdı. Gördüm süper hazırlanmış yemek masası yağmurda yeşil ekin. Tarlasında keman çalan arkadasımı yanında kocamı ve cocuk odasına 2 yatak sıgarmı diye hesap yapıyorum ay bu ne ya köpekler fare görüyoom popom açıkmı kalkmış herseyi bebeğe yoruom

Mrb arkadaşlar..

doktora göre tutarsa 10-15dk da tutar. evde yemek bulaşık işi yapılabilir,yolculuk edilebilir deniyor.onun dışında ağır işlerden kaçınılmalı hamilelik ihtimaline karşı da dikkat etmek gerekiyor tabi.

hayırlı cumalar kızlarr nasılsınız:16:

yarın benım ıcın dananın kuyrugu kopacakk :18::18::18:

Ben ayniyim canim test yapamiyorum hala cok korkuyorum ya ..sabah testimi aldim girdin banyiya ama yapamadim en azindan kirmizilari gorene kadar azda olsa bir umut var icimde.. bugun 17. Gunum adet olmadım.

slm kızlar....athena nasıl dayanıyosun kan testine gitmiyosun valla helal olsun gerçi hergeçen gün bi umut oluyo anlıyorum seni ama ben çok merak ediyorum.benim bugün 8.günüm ptesi kan testine gitmeyi düşünüyorum ki benm dr um 9.gün yapabilirsin demişti haftasonuna geliyo diye ptesiye bıraktım.bide benm göğüslerim çok acıyo o biraz umut veriyo bana inşallah hüsrana uğramam.özellikle geceleri uçlarına doğru çok fazla sancı oluyo uykumdan uyanıyorum.mübarek cuma günü Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin.

Back
X