- Konu Sahibi FairyTale61
Mrb kızlar günaydın bu sabah kırmızıları gördüm aşılama için bismillah dedik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm en ıyısını yapıyorsun ben ewde durmaktan hepten kafayı yedım..ne işinde çalışıyorsunn perikız
selam canımm hoşgeldin aramıza
sen nezamandır ugrasıyorsun tatlım bebek yolunda...adetın nezaman inşallah gelmezdee hamiş olursunn![]()
merhaba canımm hoşgeldin aramıza..inşallaahh hepimiz güzel haberler veririz....
yawrucumm senlee durumlarımız aynı nedır bu tüplerden çektiğimizz benımde sol tüpüm kapalısağ taraf acık ama yumurta tembellıgı yok sanırım...ben ılk kez aşılama oluyorum ve bugun 3 iğnemi vurdum
sen hangi şehirdesin ve nerede yaptırıcaksın aşılamanı tatlım..ayy inşallah kırmızılar gelmezdee aşılamaya gerek kalmadann hamişşşşolursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinnn tatlımmmmmm
yaa önce doktorun rahım filmi ve spermiogram istemesi lazımdı senden..keşke doktorunu değişseysin eger tüpler kapalıysa boşu boşuna onca ilaç yüklemesi yapıyorlar sana...bbenimde ptesi olabılır aşılamam aynı gün aşılanabılırız tatLişş![]()
rahim filmi çektirmeden aşılama yapılması bana da çok saçma geldi...
bu aşılama denemeden sonra mutlaka rahim filmi iste...
gerek yok denirse doktor değiştir bence
olur canım beklerim herzaman![]()
her marka araba mevcut bizde kiralık ama sigorta var vede oto bakım onarım
selam kızlar...
dün bütün gün uğraştım hastanede şükür iğnelere bismillah diyuip başladık....
bakalım aşılama hangi gün olcak..fustomon verdiler 37,5 vurunucam... sizlerin nasıldı
Mrb kızlar günaydın bu sabah kırmızıları gördüm aşılama için bismillah dedik![]()
hoşbuldum canım..
11 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ama ben 5 aydır dr gidiyorum.. stresten geçen ay adetim çok gecikti. normalde 28-30 günü geçmezdi geçen ay 42. günde oldum. hamile olduğum düşüncesine iyice alışmıştım.. geçen ay 21. inde olmuştum bakalım bu ay neler olacak.. inşallah hepimiz hamiş oluruz =))
Sperm miogram testi yaptirdik esimin sperm saysi az ve hareketliligi dusuk cikti bende fsh hormonu yuksek ciktiiyice bunaldim cok zor beklemek bu cuma kontrole gitcem ilaclarim dun bitti bakalim ne dicek doktor ..
merhaba kızlr dün sabah doktor kont. vardı benım gittim muayene ettı rahım durumu cok ıyı kalınlaşmaya başlamış dedi..3 tane yumoş olmuş iki saolda 1 sağda..hepsi 10.5 mm düne kadar 75 mm iğne vuruyodum dunden ıtıbaren 50 mm e düşürdü..ctesı tekrar kont. var..ctesı ıtıbarıyle eşin cinsel perhize girsin dedi bakalım neler olucak..bu arada bacak ağrımı sormayı unuttum yaa offffffff
AşıLama YapacakLarr Listesi
Kullanıcı ad===>bat===>iğne trh.===>AşıLama===>Sonuç===>Sorun
1)brsn61===>16mayıs===>18mayıs===>
2)
kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler![]()
3-7.günler serophene 8-12 günler menegon kullancam canim
Canim bide ozel hastanede oldum asilamayi bulundugumuz ilde en iyi doktor bu inanilmaz hastasi var ben asilamam tutmayinca dedim rahim filmi cektirsem daha iyi degilmi dedim doktords gecen labaratuarda hazirlanmisti bu sefer ben hazirlicam dedi her halde bildigi bir sey vardir
benim dr da hsg istemeden asilama yapacak benimde bu kafamı çok karistirdi asilamam tutmazsa bende hsg cektircem:26:
canım bi başka topikte yine beraberiz benimde yarın sabah aşılamam var çok heycanlıyım ve çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin
tatlım benide ekle elmase aşılama tarihim 24 mayıs
3-7.günler serophene 8-12 günler menegon kullancam canim
ben doktoruma rahim filmi çekilecek mi diye sormuştum aşılamadan önce, o da bana daha önceden ağrılı ateşli ağır bir hastalık geçirip geçirmediğimi sordu bende olmadığını söyledim.. ilk aşılamayı yapalım tutmassa rahim filmi çekeriz dedi,öylelikle ilk aşılamamı oldum..
canim hem hap hem igne kulllancam ben takipteyimm
merhaba bende bugün öğlen ilk aşılamamı oldum,benimde doktorum rahim filmi ismeden aşılamaya geçti,eğer bu ilk aşılama tutmassa rahim filmi çekeriz dedi..umarım bu sefer senin aşılama tutar da filme gerek kalmaz canım..
canim hem hap hem igne kulllancam ben takipteyimm
kızlar merhaba çarşamba günü gittim bütün evraklarımı verdim heyet salı günü gel dedi ilaçların yazılır dediler şimdi ben hemen ilaçlarımı kullanacakmıyım 1 hafta iğneleri kullansam aşılama yapılsa 6 gün sonra falan regl günüm yoksa regl günüm geçincemi başlıcam bileniniz varmı ?
merhaba pericim nasılsın bakalım..
işlerini halletmene sewındım..doktor gozetımınde olmadanmı başlıycaksın cnm..adetın 3. gunu doktoruna git muayene ol ve o uygun gorurse aşılamaya başlamanı sana uygun ılaçları verıcektır..zaten adetın 3. gunu başlanıor ılaclara kafana göre kullanma sakın![]()