2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

mrb suecimmm canım dualarım seninle sevindim durumuna ins herşey güzel olur:16::16: hadi bismillah

sağol canım başka bi topikte de yazdım. bu zamana kadar hep sağdan yumurtladığım ay hamile kalacağımı düşündüm. bu ay bu yumurta nasıl oldu anlamadım. pazartesi günü görünen yumurtalarımdan biri yok olmuş. sağ taraftan yumurtlamışım ve boyutlar: 19,5x19,5 diğeri 21,1x20,3. öyle umutluyum ki. inşallah fos çıkmaz.

kızlar merhaba,ben ilk aşılamada hamile kaldım,şuan 24 haftalığız kızımla,kesinlikle stres yapmayın heep umutlu olun,sizin için dua edicem,rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese,sormak istediğiniz bişey olursa her zaman yanınızdayım
Allahim sıkıntisiz kucagina almayi nasip etsin cnm sorun neydi sizde birde nerde yaptjrdin asilamani

gobekten olanı kendim yapiomda totodan olan bildigimiz enjektör:52::52::52::52:

:52: neee bildiğimizz enjektörmüü neden öylee yafff hangı ıgneydı kız o oyleee:52:

Kızlar aşılama yaptım bu ay ve 14 gün oldu :) Test yapmadan adet oldum yarın yine doktora gıdıcem ama illaki bir test istiyor beta hcg yine isteniyor ama ben adet oldum eminim bundan. aşılama yaptım herseyi düzenli ve iiydi hep yattım ama sonuç yine negatif. Ben kürde yaptım bu ay keçiboynuzu zaten eşimin testinde öle çok bir sorun yok ben artık inanmıyorum yani kürlere aşılama olayına falan olmayınca olmuyo allah ol demedikçe.

cnm sıkma canını hayırlısı değilmiş...

kızlarrrr. pazartesi günü doktora gittiğimde solda 2 yumurtam vardı. ama rahim duvarım incelmişti ya bugün 11'de yine gittim. soldaki 1 yumurtam yok. sağdan 1 soldan 1 var. rahim de kalınlaşmış dedi doktorum. bu ay hiç olmadığım kadar umutluyum dedi. beni de umutlandırdı. çatlatma iğnemi oldum 11.30'da. yarın 16.00'da da aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum. çok heyecanlıyım:18:

​oo süpermişş cnm bak ne guzel bosuna stres yaptın bantıda bak rahmınde kalınlasmıs yumoşlarda süperr haydı hayırlısı bakalımmmm..neden sağdan olmasını ıstıyordun?

kızlar ilk aşılamam tuttu gebeyim :)))))))))) allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşl...

canımm çok sewındım bende bugunden berı senı merak edıyordum:52::52::52:..ilk hamişimiz sen oldun inş. ugur getırırsın bıze..rabbım kucagınada almayı nasıp eder inş.. bıraz anlatsana belırtılerın nelerdı tatlımmm :16:

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

canımm çok sewındım bende bugunden berı senı merak edıyordum:52::52::52:..ilk hamişimiz sen oldun inş. ugur getırırsın bıze..rabbım kucagınada almayı nasıp eder inş.. bıraz anlatsana belırtılerın nelerdı tatlımmm :16:

valla sağlık ocağında sonuçlar geç çıkıyo :)))))) 4 de haberim oldu zaten allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :)valla adet sancısı gibi bi sancı 5 gündür beni bırakmıyo bende gaz sanıp rahatlayayım diye ıkındım baya baktım geçmiyo ıkınmayla filan dün iş arkadaşlarıma dedim aşılamam tuttu nerden biliyosun töbest töbes dediler bende dedim ben adet olduğum gün kanamayla beraber şiddetli sancım olurdu ilk gün sonra geçerdi bakıyorum kırmızı gelmiyo 5 gündürde kasıkta sancım var dedim yarın bakalım dedik ve bugün kanda beta hcg yaptık 5 haftalık gebeyim :) ve çok heycanlıyımm bulutların üstündeyim sanki :10:

Back
X