2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Bende stres yapmistim gelismicek diye ama bosuna uzulmusum cok guzel gelismisti insallah seninde oyle olur

​aminn canımm inş. sen hiç olmazsa bu ay elınden gelenı yaptın şimdi sonucuu beklıyosun benım yumoşlar mınnak kaldı belkıde aşılamam iptal olur ne olacagım bellı degıl...bu duyguları yaşamak çok zor allahım bızlere bolcana sabır we bır an öncee bebişlerimizi versın...

Canim bisuna sikma canini yumurtan cok guzel gelismis olcak bak gorursun bende gelusmicek sanmistim ama gelisti benim fsh hormonum yuksek sinieda olmasina ragmen 2 gun sonra gayet iyi gelismisti bosuna uzme stres tapma hersey guzel olcak...

Canim bisuna sikma canini yumurtan cok guzel gelismis olcak bak gorursun bende gelusmicek sanmistim ama gelisti benim fsh hormonum yuksek sinieda olmasina ragmen 2 gun sonra gayet iyi gelismisti bosuna uzme stres tapma hersey guzel olcak...

sağol cnm bıraz içimi rahatlattın..yarın inş. bende ıyı haberler gelirimm :18:

hadi bakalım brsn61 yarın ikimizde iyi haberler verelim.hoşçakalın

benim daha olmadı aşılamam siz ne güzel atlattınız en azından aşılamanız yapıldı ben bugün 4.iğnemi olucam yarın kontrolüm var yumurtalara bakılcak bakalım ne durumda.sizin kaç yumurta oldu bide iğneylemi yapıldı

ben klomen kullandım. 2 yumurtam oluştu. adetimin 11. gününde çatlatma iğnem yapıldı, bugün de aşılamam oldu canım.

Canim ben gunde 3 tane klomen ictim 5 gun boyunca sonra yumurtam gelistikten sonra catlatici igne oldum bir gun sonrada asilamam yapildi..insallah senin yumurtalarin iyi gelismis olur benim bir yumurtam olusmu bu ay ilk once gelismemisti 14 mm di 2 gun sonra gittigimde gayet iyi gelismisti ayni gun catlatici ignemi oldum sonrada asilama...

yaaa günde 3 klomen mi?? bana sadece 1 tane veriyo.3-4 ay sadece klomenle denedim çatlatma yapılmadan. ama olmadı. bu sefer ilk çatlatmada aşılaama yaptırdım.

bugün iğnemi kendim vurdum, yaşasınnn başardımmm :32:

kızlar birşey soracağım:

bana ilaçla beraber tedavi boyunca nasıl davranmam gereken bir kağıt verildi

ve üzerinde folikül takip boyunca cinsel ilişkide bulunmayınız diyor

ne gibi sakıncası olabilir ki? anlamadım...aynısını yaşayan veya bilen var mı? :44:

ben eskişehirde teoman beye yaptırıyorum.rahim filmim felaketti cnm çok yandı aynı acıyı hissetmek istemiyorum inş sıkıntısız geçer..

bende esk teoman beye gidiyorum sonuçlarınız ii çıkar inş. ilk aşılamam olacak puregon ve ovitrelle ile yapacak sizden sonuçlar bekliyorum

ben klomen kullandım. 2 yumurtam oluştu. adetimin 11. gününde çatlatma iğnem yapıldı, bugün de aşılamam oldu canım.

yaaa günde 3 klomen mi?? bana sadece 1 tane veriyo.3-4 ay sadece klomenle denedim çatlatma yapılmadan. ama olmadı. bu sefer ilk çatlatmada aşılaama yaptırdım.

Canim benim fsh hormonunun yuksek yani yumurtalarim hap disinda kaliteli olmuyo gelismiyor o yuzden gunde 3 tane aliyorum demek senin yumurtalarinda bir problem yok bir tanede yetiyor demekki...ben ilk tedavimde gunde 2 tane icmistim ama yeterli gelmemisti sonraki 2 ay da 3 tane aldim ancak istenilen boyuta ulasti...asilaman hayirli olsun canim insallah tutar hepimizin gobusleri bebislerle dolar...

Son düzenleme:
Canim benim fsh hormonunun yuksek yani yumurtalarim hap disinda kaliteli olmuyo gelismiyor o yuzden gunde 3 tane aliyorum demek senin yumurtalarinda bir problem yok bir tanede yetiyor demekki...ben ilk tedavimde gunde 2 tane icmistim ama yeterli gelmemisti sonraki 2 ay da 3 tane aldim ancak istenilen boyuta ulasti...asilaman hayirli olsun canim insallah tutar hepimizin gobusleri bebislerle dolar...

anladım canım ama o hapın tadı çok kötüüüü:50:. ben normalde hiç hap yutamazdım geçmezdi boğazımdan. bebeğim için bunu bile yaptım. inşallah tutar da hepimizinki hep beraber seviniriz.

Günaydın canlaaaarrrr :) bugün nasılız? Ben her gün ilacın yeni yan etkilerini görüyorum, keşif güzeldir :)

Hanımlar bir sorum var. Bugün benim aşılama sonrası 5. Günüm. Ve beklemek gerçekten çok zor. Sizce bu kadar erken belli olur mu? 10 Haziran'a kadar nasıl bekleyeceğim :( :(

Hanımlar bir sorum var. Bugün benim aşılama sonrası 5. Günüm. Ve beklemek gerçekten çok zor. Sizce bu kadar erken belli olur mu? 10 Haziran'a kadar nasıl bekleyeceğim :( :(

ah bebem benimde 7günüm oldu günler hatta dk.lar geçmek bilmiyo çok zor rabbim emeğimizin bu kadar sıkıntımızın sabrımızın karşılığını bize evlat olarak geri versin inş.benm 7 haziran test günüm dayanabilrsem şayet regl günüme kadar beklekmek istiyorum tabi tutmuş ise :((

ah bebem benimde 7günüm oldu günler hatta dk.lar geçmek bilmiyo çok zor rabbim emeğimizin bu kadar sıkıntımızın sabrımızın karşılığını bize evlat olarak geri versin inş.benm 7 haziran test günüm dayanabilrsem şayet regl günüme kadar beklekmek istiyorum tabi tutmuş ise :((

Canim benimde 3. Gunum asilama olali haftaya kan testi vercem 7 gunum kaldi...insallah herkezin asilamasi tutar cok dua ediyorum kizlar hepimiz icin ....

İnşallah tutmuştur hepimizin ki. Sabretmek lazım, ama hiç şöyle tiyo gibi bir belirti olmaz mı :) bebişlerimiz şöyle anne ben buradayım dese ne süper olur :) biraz hayalden zarar gelmez dimi kızlaaaaarrr :) :):):)

canim.cat ignesinin icinde bthcg var misal şimdi test yapsan pozitif cikar ama bu gebelikten deil igneden ennnnnn az on gun sonra ignenin etkisi geçiyor

Bu zamana kadar çift çizgiyi hiç görmedim, onu görmek için mi yapsam test acaba :) :) sağol canım cevap için.

Brsn61 seni merak ettim, yumoşların gelişmiştir inşallah. Bu arada arkadaşlar benim 1 yumurtam gelişmişti o da sağ tarafta adetin 3. Günü 5,5 mm di. Adetin 8. Günü 13mm di. Adetin 10. Günü 16 mm olmuş. Ve adetin 13. Günü aşılamam yapıldı. Ama o günkü boyutunu bilmiyorum doktor bakmadı. Sizce bu değerlerde tutma şansı ne kadardır? Eşinizin spermleri çok iyi dediler aşılamadan sonra. Ama bilmiyorum ne olacak?

Back
X