2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Brsn61 seni merak ettim, yumoşların gelişmiştir inşallah. Bu arada arkadaşlar benim 1 yumurtam gelişmişti o da sağ tarafta adetin 3. Günü 5,5 mm di. Adetin 8. Günü 13mm di. Adetin 10. Günü 16 mm olmuş. Ve adetin 13. Günü aşılamam yapıldı. Ama o günkü boyutunu bilmiyorum doktor bakmadı. Sizce bu değerlerde tutma şansı ne kadardır? Eşinizin spermleri çok iyi dediler aşılamadan sonra. Ama bilmiyorum ne olacak?

Canim doktorlar anliyor benimde yumurtam gelismemisti en son 14 du doktorum iki gun sonra gel bakim demisti gittigimde buyumustu doktorum tahmin ettigim gibi dedi guzek gelismis dedi sen canini sikma doktorlar anliyor tatlim sen ozel hastanedemi oldun asilamayi...

Canim doktorlar anliyor benimde yumurtam gelismemisti en son 14 du doktorum iki gun sonra gel bakim demisti gittigimde buyumustu doktorum tahmin ettigim gibi dedi guzek gelismis dedi sen canini sikma doktorlar anliyor tatlim sen ozel hastanedemi oldun asilamayi...

Yok canım devlette benim ki. 20 dakika yattım sonra kalktım. Sağolasın canım.

Evet canim doktorum 10 gun sonra gel test yapalim dedi cok korkuyorum cok ediyorum bu ikinci asilamam yine hayal kirikligina ugracim diye cok korkuyorum:(
Anladim cnm 14gunu istedi benden de.benimde 2asilama daha rahatim sanki hayirlisi degilmis deriz elden bisi gelmiyor :31::21:

Anladim cnm 14gunu istedi benden de.benimde 2asilama daha rahatim sanki hayirlisi degilmis deriz elden bisi gelmiyor :31::21:

Oyle gerci olmazsada dunyanin sonu degil ama iste insan yinede kotu hissediyor kendini ben 10 yillik evliyim yas 30 oldu benimle ayni zamanda evlenenler 3. Cocugu yaptilar kendimi eksikmis gibi hissediyorum hastane disinda evden disari vikmiyorum kendimi eve kapadim asosyal biri oldum allahim ne olur bebegim olsun hepimiz anne olalim

İnşallah tutmuştur hepimizin ki. Sabretmek lazım, ama hiç şöyle tiyo gibi bir belirti olmaz mı :) bebişlerimiz şöyle anne ben buradayım dese ne süper olur :) biraz hayalden zarar gelmez dimi kızlaaaaarrr :) :):):)

ayyy keşke elim göbeğimde hergün konuşuyorum onunlu ne olur benimle kal bırakp gitmi diye insan hiç görmediği dokunmadığı kokusunu bile içine çekmedği bişeyi bu kadar çok özlermi :((( yalvarırmı yaaaaa

Oyle gerci olmazsada dunyanin sonu degil ama iste insan yinede kotu hissediyor kendini ben 10 yillik evliyim yas 30 oldu benimle ayni zamanda evlenenler 3. Cocugu yaptilar kendimi eksikmis gibi hissediyorum hastane disinda evden disari vikmiyorum kendimi eve kapadim asosyal biri oldum allahim ne olur bebegim olsun hepimiz anne olalim

canım üzme kendini bu kadar bende 9 yıllık evliyim kendine nasıl böyle davranıyorsun aksine daha çok dışarı çık daha çok gez hoşlandıgın ne varsa yapmaya çalış hem neden kendini eksik hissediyorsun allaha şükür elimiz ayagımız tutyor kendine bunu yapma hayata olumlu bak ben buna inanıyorum rabbimin bize verdigi canın kıymetini bilelim rabbim elbet bizimde vakti zamanı gelince kucaklarımızı doldurur hayata küsmek yerine dahada sıkı tutun derim ben :)))

Glshblnt brsn61 insallah hersey yolundadir iyi haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle...

Brsn61 seni merak ettim, yumoşların gelişmiştir inşallah. Bu arada arkadaşlar benim 1 yumurtam gelişmişti o da sağ tarafta adetin 3. Günü 5,5 mm di. Adetin 8. Günü 13mm di. Adetin 10. Günü 16 mm olmuş. Ve adetin 13. Günü aşılamam yapıldı. Ama o günkü boyutunu bilmiyorum doktor bakmadı. Sizce bu değerlerde tutma şansı ne kadardır? Eşinizin spermleri çok iyi dediler aşılamadan sonra. Ama bilmiyorum ne olacak?

Kızlar medipol hastanesi yazmışsınız bu medipol hangi hastane ve doktorunuzun ismini alabilir miyim?

birsen nerdesin bacım bugun kontrolun vardı ne yaptın merak ettim seni

merhabaa kızlarrr ben geldımm randövum 3deydı anca gelebıldımm :16:
çok şükür moralim yerınde cok stres yapmıştım yumoşlar sağdakı 16 soldakıler 15.5 olmuş..rahım kalınlıgıda 8.1 mi 8.5 m dedi bilmiyorum çok ıyı dedı..bugunde 75 ml vur yarın gece 12 de çatlatma iğnesi ptesı yarımdada aşılama dedı ayy cok heycanlandım kızlr sızce yarın geceye kadar 18 e ulaşırmı yumoşlar..ben ıkı kutu almıştım gonalf ıkı kutudanda son 50 şer ml kalmıştı ve bugun 100 ml iğne yaptım kendıme doktor 75 demişti inş. bişey olmaz...hala soru işaretlerı ıcerısındeyım yarın geceeye kadar 18 mm olucaklarmı bilemiyorumm offf dun gece sıkıntıdan uyuyamadım hıc...

almedacım bende medipol mega bagcılara gıdıyorum benım doktorum hande akbaş güleç ben cok memnunun çok ilgili artık sonuc ne olur bılemıyorum..

çok şükür moralim yerınde cok stres yapmıştım yumoşlar sağdakı 16 soldakıler 15.5 olmuş..rahım kalınlıgıda 8.1 mi 8.5 m dedi bilmiyorum çok ıyı dedı..bugunde 75 ml vur yarın gece 12 de çatlatma iğnesi ptesı yarımdada aşılama dedı ayy cok heycanlandım kızlr sızce yarın geceye kadar 18 e ulaşırmı yumoşlar..ben ıkı kutu almıştım gonalf ıkı kutudanda son 50 şer ml kalmıştı ve bugun 100 ml iğne yaptım kendıme doktor 75 demişti inş. bişey olmaz...hala soru işaretlerı ıcerısındeyım yarın geceeye kadar 18 mm olucaklarmı bilemiyorumm offf dun gece sıkıntıdan uyuyamadım hıc...

almedacım bende medipol mega bagcılara gıdıyorum benım doktorum hande akbaş güleç ben cok memnunun çok ilgili artık sonuc ne olur bılemıyorum..

hadi hayırlısı güzel haberlerinin devamını bekliyoruz :))))

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

caanımmm çok sevindim adına, doktor öyle dediyse muhakkak bir bildiği vardır
genelde günde 2 mm büyür tahmini ile yola çıkıyorlar,
bir de 100 ml iğne vurduysan bence kesin büyürler...
benim de pzt kontrolum var...
bakalım benimkiler ne kadar büyümüş olacak :)

olacak canım olacak. sen içini ferah tut. bak nası büyüyo yumoşlar. sen uykuna da dikkat et bakiiim. öle sıkıntıdan uyuyamadım falan yok:20: bu arada benim aşılama tarihimle bat'ımı düzenler misin canım?? aşılama 30 mayıs. bat 18 haziran

Son düzenleme:
AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

beni de eklermisiniz.24 mayısta yapıldı aşılamam

Back
X