2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

benim dr kontrolüm vardı bu sabah ve sonuç: gonal f ile sağda 3 yumurta (13 cm, 11.5 cm, 9 cm) ve solda 2 yumurta (9 cm, 9.5 cm)...hiç bu kadar çok yumurtam olmamıştı sevindim önce :16:

ama hepsinin farklı boyda olması sonradan korkuttu; sizce kist ya da erken düşük felan oluşabilir mi ? :18:

bugün 75 ml vuruncam yine; bakalım çarşamba nolacak :18:

Allahım nolur bu sefer hepimizin yüzü gülsün, hikayelerimiz mutlu bir son bulsun...:13:

Son düzenleme:
problem olmaz kesinlikle, kafanı yorma gayet normal...benim de adetim bu ay beklediğimden erken geldi...

sanırım bi an önce aşılamaya başlamak istedim bilinçaltı :1:

evet canım ya dün çok dua ettim adet olayımda aşılamam bir an önce yapılsın diye :) ama bu kadarda çabuk beklemiyordum bilseydim bu kadar çabuk olacak dilek hakkımı inşallah hamişimdir diye kullanırdım :))))

Mrb arkadaslar hayirli haftalarimiz olsun insALLAH rapor isini medipol bagcilar verior kendisi hemen cikartior arastirma hast oldugu icin ve tedaviyede o gun basliosun 750ilaclar haric asilamq ucreti

evet canım ya dün çok dua ettim adet olayımda aşılamam bir an önce yapılsın diye :) ama bu kadarda çabuk beklemiyordum bilseydim bu kadar çabuk olacak dilek hakkımı inşallah hamişimdir diye kullanırdım :))))

inşallah o da olacak cnm :16: hem genelde dilek hakkı üç tane olmuyor mu yaa:34:

merhaba arkadaşlar bnde bu ay gonal f kullandım bugün doktora gttim akşam çatlatma iğnemi vurabileceğimi söledi çarşamba sabahta aşılama olucam dua edin banada inş Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

merhaba bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılama yaptırdım 15 haziran tahlil günüm çok merak ediyorum. gonalf iğne ile 8 yumurtam oluştu bakalım sonuç ne olacak. inşallah hepimiz hamile kalırız bebeklerimize kavuşuruz. zaman geçmiyoooo....

merhaba kızlarr haftasonu yoktum buralarda telden bı ara baktım ama cvb yazamadım..aşılammı oldum çok guzel geçti hiç bişey hıssetmedım..doktorda cok guzel geçtigini soyledı..tam aşılama yaparken akıntın var dedı yumoşıun çatlamış zamanlamamız cok ıyı dedı..yalnız cok sıkısık ol demıstı ıdrara bende sabah 9 dan berı su içtimdee içtimm ölüydum az daha asılama yaparken doktora işedimm:9::9:10 dk anca yatabıldım wc ye zor yetıştım hemsıreye sordum bı sakıncası olurmu erken kalktım dıe hıc bısey olmaz dedı bız zaten en ıyı en hareketlılerını yolladık onlar coktan yerlerıne ulaşmıştır dedı..şimdi yatıyorum 12 gun sonra kan testı verıcem..antıbıyotık vajınal jel ve folıkasıt verdı yarın onlara başlıycam hee bıde bu aksam ve çarşamba kocanla ılıskıye gır dedı yıne..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..doktor aşılmayı yaparken ıkı hemsıre ve asıstanıda yanındaydı doktor hadı ınş. tutar dedı hepımız bırden amın dedık cok guzel bı andı ben duygulandım agladım hatta..şu 10 gun yatıcam pek bı ıs yapmıycam kızlar dualarınızda benıde unutmayınn:16:

maradespinacımm maşallahh cok guzel olmuş yumoşlarınn canımm cok guzel tepki vermiş ilac..

Hicrancımm doktordan gelmedınmı senden de guzel haberler beklıyoruzz
:16:

GCnm hayirli olsun insallah tutunur bebisin dr un
ver yapti dimi asilamayi bide esinin degerleri ne verdikleri kagitta hazirlik sonrasi sperm analizi yaziyorya orada total fonk.sperm tpmms kac bide normal morfoloji

merhaba kızlarr haftasonu yoktum buralarda telden bı ara baktım ama cvb yazamadım..aşılammı oldum çok guzel geçti hiç bişey hıssetmedım..doktorda cok guzel geçtigini soyledı..tam aşılama yaparken akıntın var dedı yumoşıun çatlamış zamanlamamız cok ıyı dedı..yalnız cok sıkısık ol demıstı ıdrara bende sabah 9 dan berı su içtimdee içtimm ölüydum az daha asılama yaparken doktora işedimm:9::9:10 dk anca yatabıldım wc ye zor yetıştım hemsıreye sordum bı sakıncası olurmu erken kalktım dıe hıc bısey olmaz dedı bız zaten en ıyı en hareketlılerını yolladık onlar coktan yerlerıne ulaşmıştır dedı..şimdi yatıyorum 12 gun sonra kan testı verıcem..antıbıyotık vajınal jel ve folıkasıt verdı yarın onlara başlıycam hee bıde bu aksam ve çarşamba kocanla ılıskıye gır dedı yıne..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..doktor aşılmayı yaparken ıkı hemsıre ve asıstanıda yanındaydı doktor hadı ınş. tutar dedı hepımız bırden amın dedık cok guzel bı andı ben duygulandım agladım hatta..şu 10 gun yatıcam pek bı ıs yapmıycam kızlar dualarınızda benıde unutmayınn:16:

maradespinacımm maşallahh cok guzel olmuş yumoşlarınn canımm cok guzel tepki vermiş ilac..

Gözüm yollarda kaldı meraktan çatladımmm :52:

gzl geçtiğine çok sevindim hadi inş güzel geçtiği gibi de güzel haberler alırız senden canımmm :16:

aynen öyle yat dinlen keyfine bak :34:

biz de bi hayırlısıyla atlatsaydık hehe

GCnm hayirli olsun insallah tutunur bebisin dr un
ver yapti dimi asilamayi bide esinin degerleri ne verdikleri kagitta hazirlik sonrasi sperm analizi yaziyorya orada total fonk.sperm tpmms kac bide normal morfoloji

Lalecim sen anlıyo musun bu sperm değerlerinden ben baktım baktım hiççbi şey anlamadım. eğer anlıyorsan ben yazsam benimkilere de bi el atar mısın acaba??:17:

hayırlı olsun brsn. inşallah güzel haberlerini de okuruz burdan.:7:

arkadaşlar 1 haziranda aşılamam oldu ama 1 hazirandan beri sürekli uyuyorum bu normalmi acaba benim gibi uyku uyuyan varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

merhaba arkadaşlar bnde bu ay gonal f kullandım bugün doktora gttim akşam çatlatma iğnemi vurabileceğimi söledi çarşamba sabahta aşılama olucam dua edin banada inş Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

hoşgeldin aramıza...gonal f sen de kaç yumurta yaptı ? hangi boyuta geldiler doktor çat iğnesi yazdığında? sorununuz neydi merak ettim...hadi inş tutar:16:...sana da bize de hepimize aminnnn inş.

merhaba bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılama yaptırdım 15 haziran tahlil günüm çok merak ediyorum. gonalf iğne ile 8 yumurtam oluştu bakalım sonuç ne olacak. inşallah hepimiz hamile kalırız bebeklerimize kavuşuruz. zaman geçmiyoooo....

sen de hoşgeldin aramıza...aaa az kalmış bat güne ha gayret :34: 8 yumurta vavv maşallah:nazar:, inş tutmuştur:16:...hangi boyutlardaydı yumoşların, sizde sorun neydi peki?

meraklı melahat oldum ben de iyice yaaaa:1:

arkadaşlar 1 haziranda aşılamam oldu ama 1 hazirandan beri sürekli uyuyorum bu normalmi acaba benim gibi uyku uyuyan varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

slm moonn. benim de 30 haziranda oldu aşılamam. sadece o gün çok erken uyudum. sonra normale döndü uykum yine. ama onun nedeni de bende aşılama öncesi birkaç gece doğru düzgün uyuyamamış olmamdı.

Canim biz ayni yerde yaptirdigimiz icin birsen ile degerler o sekilde karsilastiricaktim ama sendede soyledigim total fonk sperm sayisi tutari yaziyorsa dr benimkine ii demisti ole karsilastirabiliriz ama hazirlik sonrasini soylemen lazim

Back
X