2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

P

Cnm guldurdun beni saolasin guzelmis yoknaz sue olursa koysammi adini varnaz die degisik walla
akliniza gelirsem dua edin artik gwlmesin o leke yerlesme kanamasi olsun.ALLAHİM yalvariyorum sen hepimize hayirli evlatlara sahip olmayi tez zamanda nasip eyle aminnnn

hele bi olsun da ne istersen onu koy arkadaşım. bak bence o da bu ismi istiyodu mesaj verdi sana. geliyorum adımı hazırla diye. :46:

P

Cnm guldurdun beni saolasin guzelmis yoknaz sue olursa koysammi adini varnaz die degisik walla
akliniza gelirsem dua edin artik gwlmesin o leke yerlesme kanamasi olsun.ALLAHİM yalvariyorum sen hepimize hayirli evlatlara sahip olmayi tez zamanda nasip eyle aminnnn

Amiiinnnn canım. İnşallah yerleşmiştir. Kırmızılar uzak dursuuuunnn bizlerdeeeennnn ;)

Mrb kızlar ben geldim 4 tane olgun 3 tane küçük yumurtam olusmus bu gece saat 2de cat ignesini yapip carsamba ikide asilamam varrrrrrr :16::16::16::16:

Hanımlar benim adetime bir hafta kala sivilcelenme oluyor yüzümde, bu ay gene başladı sivilceler. Hamilelikte de sivilce çoğalması olur mu acaba? yoksa tutmadı mı acaba bebeğim? :(:(

Hanımlar benim adetime bir hafta kala sivilcelenme oluyor yüzümde, bu ay gene başladı sivilceler. Hamilelikte de sivilce çoğalması olur mu acaba? yoksa tutmadı mı acaba bebeğim? :(:(

ağzına sürücem acı biberi. o nasıl laf öyle tutmadı mı falan??? tuttu de tutsun. söz dinlesin biraz:131:

ağzına sürücem acı biberi. o nasıl laf öyle tutmadı mı falan??? tuttu de tutsun. söz dinlesin biraz:131:

bu yeni nesil hiç anne sözü dinlemiyor anacım, kızacam ama artıkk aaa, tut bakalım, yapış anneye :) aferin benim akıllı bebeğim :) yanlız bu totem işi iyiymiş. bende farklı bir totem mi bulsam :)

Mrb kızlar ben geldim 4 tane olgun 3 tane küçük yumurtam olusmus bu gece saat 2de cat ignesini yapip carsamba ikide asilamam varrrrrrr :16::16::16::16:

Hayırlısı Allahtan canım. Ne güzel bir sürü yumurtacıkların var :) Allah nazarlardan esirgesin. çok sevindimm.

:53::53::53::53::53: şaşırdım valla. benim adam depoda sizinkiler otel odasında. oldu mu şimdi:9::9::9::9:

oldu tabee bak laleylee benım kociş vıdeolu odaya gırdı her ne kadar ızlemedık deselerde bılemıyoruz yanı..bı ıyı yanı dus olması abdestını alıp cıkmıs eşim..

kızlar bu arada sırf pozitifi görmek için test yaptım. çok silik çıktı. biliyorum çatlatma iğnesinin etkisi ama olsun. pozitifi görmek çok iyi geldi bana:9::9:

hahaha ayy test olsa bende yapardım..deli oluyorum o çift çizgiyi görmek için..ee sürekli tek çizgii tekk çizgii çildıriciiiiiiğiiimmm:19::9:

Aynen baya luks mus ama o videoyu izlerse sanki ne bilim degisik seyler dusunuyorum abdestli olmak varken

ewt cnm bız bugun saatı beklerken bı cıft geldı spermiogram için 110 tlymiş..yawrum öyle şeylere takma kafanı boşa stres yapma hoş eşinde keyfı gırmedı o odaya
:34:

hoşgeldinnn hicrancıkk ohhhh ıyı haberlerlede gelmişsinnn :16: maşallahh yumoşcuklarınaa canımbenım boyutlarını soyledımı doktorun..hadı bakalım çarşamba sorunsuz gecer ınş. sizin iiçinn:16:

ilkinde bana da tuhaf gelmişti ama alıştım artık. ben bana yapılanları anlatayım: önce bana hormon tahlili yapıldı. tüm hormonlarım normal çıkınca eşimden spermiyogram istediler. onda da bi sorun çıkmadı. sonra beni ymurta takibine aldı doktorum. adetimin 4. günü çağırıyodu. 2şer gün arayla 14. güne kadar hep çağırıyodu ilişki öneriyodu. olmadı. 4 ay böyle uğraştık. son ay 2 yumurtam oluşunca çatlatma iğnesi verdi koldan. ertesi gün de aşılamamı yaptı. eşim saat 2de sperm verdi 4te aşılamam oldu. tabi herkese göre tedavisi farklıdır ama sen içini ferah tut canım.

CNM BNM Cook TESEKUR ederim CVP için burdan CVP aldıkça kaygılarım gidiyor inan

Back
X