2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Bilmiyorum birsencim takintilarim iste bu gidisle kurtulamicam o odalardan heralde lekelenme m bitti ama yarina bakalim

hoşgeldin aramıza...gonal f sen de kaç yumurta yaptı ? hangi boyuta geldiler doktor çat iğnesi yazdığında? sorununuz neydi merak ettim...hadi inş tutar:16:...sana da bize de hepimize aminnnn inş.

sen de hoşgeldin aramıza...aaa az kalmış bat güne ha gayret :34: 8 yumurta vavv maşallah:nazar:, inş tutmuştur:16:...hangi boyutlardaydı yumoşların, sizde sorun neydi peki?

meraklı melahat oldum ben de iyice yaaaa:1:

4 tane yumurtam oluştu canım 18 19 mm oldu bnde polikistikover var daha önce klomen kullandım büyüme olmamıştı

kızlar nasıl gıdıyor asılamalar tedavıler benım hazıran 7 test gunum ama cok korkuyorum regl gununumu beklesem dıyom 12-yada 13 hazıran ayyyyyyyy hıc umut yok ıcımde dua edın lutfen ne yapyım sızce catlıycam meraktan bugun asılama gunum ıle beraber 11 gun oluyo bıde goguslerım cok sıs tas gıbıler uzerlerıne yatamıyorum acaba hala ıgnenın etkısımı kasıklarımda pıtır pıtır hareketler var allahım cıldırcam yaaaaaaaaaaa cok zor ıns.mercımegım benımledır:((((

hanımlar bugün aşılamadan sonraki 9.günüm. size komik gelecek ama sabah banyo yaptım ve kasıklarımda ağrım arttı :( neden olabilir acaba?

hanımlar bugün aşılamadan sonraki 9.günüm. size komik gelecek ama sabah banyo yaptım ve kasıklarımda ağrım arttı :( neden olabilir acaba?

kuzum belki varnaz sıcağı pek sevmemiştir :52: benim aklıma sadece bu geldi:28: ben kalktım temizlik yapıyom. havayı güzel gördüm bugün boş günüm cam siliyorum, mutfak dolabı siliyorum deli gibi. oyalanmak ve onu düşünmemek için. tabi pozitif testim de benimle oda oda geziyo.:9::9:

suecim progestani iki kez yaptım iki uç cm ancak ileri koyuyorum ittiriyorum gitmiyo ya sen nasil yapion cok mu ileri birakion

merhaba canım. ben sana nasıl yaptığımı anlatayım ama bak sonra dalga geçmek yok. :17: gerekli malzemeler: 1 adet progestan, 1 adet kulak çubuğu, 1 adet ayna. önce yatıyorum. aynadan orayı görüyorum hapı biraz koyup kulak çubuğuyla itiyorum. ama sadece görünmez olana kadar. çok ileri itmiyorum canım. :1:

Hanımlar merhaba bende adet olunca aşılama yaptırmaya karar verdim fakat 1 haftadır falan sürekli akıntım var sanırım iltihap oldu sizce bu aşılama için engelmidir

lalecim nasılsın canım? merak ettim seni, Allahım esirgesin.

Canim sukur iyiyim lekelenmem yok bidefa oldu ilk asilamadada lekelenmeyle baslayip 4gun adet olmustum hep kontrol ediyorum ALLAHİM hepimizin yuzunu guldursun

Hanımlar merhaba bende adet olunca aşılama yaptırmaya karar verdim fakat 1 haftadır falan sürekli akıntım var sanırım iltihap oldu sizce bu aşılama için engelmidir
Hosgeldin cnm aramiza bence engel degil zaten asilama oncesi antibiyotik verecektir dr sana

hosgeldin cnm aramiza bence engel degil zaten asilama oncesi antibiyotik verecektir dr sana

hoşbulduk çok saol canım ya içimi rahatlattın bu ay olmasını çok istiyorum sonra araya ramazan bayram falan giricek ağustosa kalıcak yoksa sen ne durumdasın yaptırdın mı aşılama tecrübeli arkadaşlar bana biraz tavsiyede bulunurlarsa çok sevinirim

hoşbulduk çok saol canım ya içimi rahatlattın bu ay olmasını çok istiyorum sonra araya ramazan bayram falan giricek ağustosa kalıcak yoksa sen ne durumdasın yaptırdın mı aşılama tecrübeli arkadaşlar bana biraz tavsiyede bulunurlarsa çok sevinirim
Ben 2asilamami oldum 1hafta var test gunume cnm kac yillik evlisin yas kac istanbuldamisin

kuzum belki varnaz sıcağı pek sevmemiştir :52: benim aklıma sadece bu geldi:28: ben kalktım temizlik yapıyom. havayı güzel gördüm bugün boş günüm cam siliyorum, mutfak dolabı siliyorum deli gibi. oyalanmak ve onu düşünmemek için. tabi pozitif testim de benimle oda oda geziyo.:9::9:

kız Allah seni ne etsin :) yorma kendini fazla. öptüm canım

Back
X