2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Kizlar benimde asilama yapali 7.gunum gunler yaklastikca korkularimda endiselerimde bir okadar artti doktor asilamadan 10 gun sonra gel demisti kararsizim adetimi beklicem galiba:(
..

hava güzel diye cam sildim yağmur yağdı üstüne her zamanki gibi:21: ben iyiyim ama çok yoruldum.

Titiz arkadasim surda 14gun yatcaz onuda yapamiyoruz yapma canim ya agir is cam silmek bisi olmaz okadar pis kalsin

cnm bnmde 1 haziran aşılamam oldu erzincan 15 haziranda kan testim ...araştırmada oldum

eklıyorum tatlım hoşgeldın aramıza..arada kaçırıyorum cnm konuşmaları..sizde sorun kimdeydı tatlım..,inşallah 15 hazıranda guzel haberler verrsın banada doktor 15 hazıranda kan testı verdi..

Birsencim cok sukur simdilik yok lekelenme jel kullanimida yapar kanama aslinda yan etkilerinde yaziuordu kullaniyorum cnm bende jeli hemen ertesi gun baslatti mide bulantisi bas donmesi cok yapior bende bide yapdiktan sonra kalkip dolasin biraz icerde birikiyor agri yapior birsencim sana 12 gunmu kanda baktir dedi dr bana 15 dedide.

ewt cnm o yuzden sordum bende sana..bende yan etkılerınde okudum lekelenme ve bır suru yan etkısı var banada uyku verdı yaptıgımdan berı gozlerım yarım acık uyudum uyuycam...ewt cnm hemsıre yaptıktan sonra 5 dk uzan sonr klk yuru dagılsın dedı bende kalktım ewı toparladım hmde yurumuş oldum..ewt cnm kagıt yazmış bana hem bana soyledı hem kagıtta 15 hazıran beta hcg yazıyor..hayırlısı bakalım..bıde sana doktorun asılamadan sonra cok guzel gectı dedımı aşılaman doktor bana cok ıyı geçti aşılaman çok guzel oldu dedı merak ettım herkesemı oyle soyluyorlar acaba
:9:

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD]5 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn:nazar:[/TD]
[TD]erzincan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran
[/TD]
[TD]15 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

eklıyorum tatlım hoşgeldın aramıza..arada kaçırıyorum cnm konuşmaları..sizde sorun kimdeydı tatlım..,inşallah 15 hazıranda guzel haberler verrsın banada doktor 15 hazıranda kan testı verdi..

ewt cnm o yuzden sordum bende sana..bende yan etkılerınde okudum lekelenme ve bır suru yan etkısı var banada uyku verdı yaptıgımdan berı gozlerım yarım acık uyudum uyuycam...ewt cnm hemsıre yaptıktan sonra 5 dk uzan sonr klk yuru dagılsın dedı bende kalktım ewı toparladım hmde yurumuş oldum..ewt cnm kagıt yazmış bana hem bana soyledı hem kagıtta 15 hazıran beta hcg yazıyor..hayırlısı bakalım..bıde sana doktorun asılamadan sonra cok guzel gectı dedımı aşılaman doktor bana cok ıyı geçti aşılaman çok guzel oldu dedı merak ettım herkesemı oyle soyluyorlar acaba
:9:
hb cnm bizde sorun eşimin sperm hareket bozukluğu idi ama aşılamam güzel gecti 3 yumurtam vardı 22mm di 2 si çatladı rahim duvarın acık dedi eşiminde ykandıkdan sonraki spermi 18 milyondu drumuz şimdilik herşey cok güzel bekleyeceğiz dedi inşallah tutmuştur cnm hepimizinki...Allah yardımcımız olsun ...

Bana oyle birsey demedi cnm dr farkliya bide ama esimin birinci asilamadaki degerler daha ii di morf haric bu daha dusuk ikisinede gayet iyi demisti artik sorgulamiyorum kismet bende 12 demi yaptirsam adt olmazsam

Göbekten iğneyle sanıyordum herkes öyle aşılama oluyor anlamadım ben yaaa :(
Cnm bende duydum ama nadir klomenle yapmalari dr sor bence neden igne ile olmuyor die
Ben hapla istedim ama dr igne verdi bana kisiye gorede hearlde pko varmi sende

hb cnm bizde sorun eşimin sperm hareket bozukluğu idi ama aşılamam güzel gecti 3 yumurtam vardı 22mm di 2 si çatladı rahim duvarın acık dedi eşiminde ykandıkdan sonraki spermi 18 milyondu drumuz şimdilik herşey cok güzel bekleyeceğiz dedi inşallah tutmuştur cnm hepimizinki...Allah yardımcımız olsun ...

canım hareket sorunu olanlarda aşılama genelde tutuyor inş. senin aşılamanda tutar..herşeyin güzel gelişmesine çok sewindim şimdi beklemekten baska elden gelen bırsey yok..sana vermısmıydı doktorun jel belkı senınde lekelenmen o yuzdendır..

Bana oyle birsey demedi cnm dr farkliya bide ama esimin birinci asilamadaki degerler daha ii di morf haric bu daha dusuk ikisinede gayet iyi demisti artik sorgulamiyorum kismet bende 12 demi yaptirsam adt olmazsam

canım doktorlar daha ıyı bılırler bızde kagıtta yazana gore yorumluyoruz işte..sen içini ferah tut peş peşe 2. yapıyosun ve tutma olasılıgı senınde cok yuksek ..walla bılmıyorumkı cnm bana 12. gün dedi her doktorun farklı bı taktıgı var işte..

Kizlar benimde asilama yapali 7.gunum gunler yaklastikca korkularimda endiselerimde bir okadar artti doktor asilamadan 10 gun sonra gel demisti kararsizim adetimi beklicem galiba:(
..

canım baksana strese girmeye başlamışsın şimdiden..bence doktorunu dınle çagırdıgı zaman git..diğer türlü beklemek daha kötü inan hem sana hemdee varsaa bebiişee zarar strs
:34:

canım hareket sorunu olanlarda aşılama genelde tutuyor inş. senin aşılamanda tutar..herşeyin güzel gelişmesine çok sewindim şimdi beklemekten baska elden gelen bırsey yok..sana vermısmıydı doktorun jel belkı senınde lekelenmen o yuzdendır..

canım doktorlar daha ıyı bılırler bızde kagıtta yazana gore yorumluyoruz işte..sen içini ferah tut peş peşe 2. yapıyosun ve tutma olasılıgı senınde cok yuksek ..walla bılmıyorumkı cnm bana 12. gün dedi her doktorun farklı bı taktıgı var işte..

cnm bana jel vermedi dr um ama şeker ilacını kullanıyorum ben klomenle birlikde vermişdi aşılamadan sonrada kullanmamı söyledi vucuuttaki insilüni ve yumurtanın büyümesini sağlıyormuş ve hala kullanıyorum günde 1 tane...

cnm bana jel vermedi dr um ama şeker ilacını kullanıyorum ben klomenle birlikde vermişdi aşılamadan sonrada kullanmamı söyledi vucuuttaki insilüni ve yumurtanın büyümesini sağlıyormuş ve hala kullanıyorum günde 1 tane...

artı bende lekelenme yok sadece sabah kahverengi bi akıntı geldi gecti ama şimdi yoğun şekilde akıntım var saydam seffaf ...hayırlısı artık dediğin gibi beklemekden başka yapacağımız bişi yok şimdilik cnm...

artı bende lekelenme yok sadece sabah kahverengi bi akıntı geldi gecti ama şimdi yoğun şekilde akıntım var saydam seffaf ...hayırlısı artık dediğin gibi beklemekden başka yapacağımız bişi yok şimdilik cnm...

hmm olabılır canım aşılamadan kaynaklıda olabılır kahve akıntın...hadi bakalım canım şeffaf akıntı olması çok ıyı inş. bebişin seninledir....

hmm olabılır canım aşılamadan kaynaklıda olabılır kahve akıntın...hadi bakalım canım şeffaf akıntı olması çok ıyı inş. bebişin seninledir....

oyyyy ağzından bal damlıyor cnm inşllah beişlerimiz bizimledir şeffaf akıntı olması iyi anlamına geliyor ozmn :) cok bilgim yok bnm cnm böyle sizlerden bilgilenmek cok güzel teşekkür ederim cnm...

Cnm bende duydum ama nadir klomenle yapmalari dr sor bence neden igne ile olmuyor die
Ben hapla istedim ama dr igne verdi bana kisiye gorede hearlde pko varmi sende
iğne değilmi bu dedim iğne daha sonra dedi anlamadımkı of ya ...pko yok CNm hgs cektı bıraz yüksek ilaçla yapacaz dedi KLOMEN yazdı

oyyyy ağzından bal damlıyor cnm inşllah beişlerimiz bizimledir şeffaf akıntı olması iyi anlamına geliyor ozmn :) cok bilgim yok bnm cnm böyle sizlerden bilgilenmek cok güzel teşekkür ederim cnm...

ewt cnm şeffaf akıntı cok ıyı ozellıkle adete bı kac gun kala olunca genelde hamiş belirtisi oluyor...inş. tatliş:16:

jonguil benim bildiğim okuduğum 1milyonun üstünde olanlar aşılamaya müsait diye biliyorum bnm eşimdede hareket bozukluluğu vardı ama yıkandıkdan sonra 18milyondu dr gayet iyi olduğunu sölyledi bize...

yani bizim total sperm 40 milyon hareketlilik %30 aşılama yaparlar mı bazı değerleri sıfır ileri hareket falan ...ya ondan bile korkar oldum acaba aşılama tüpe müsait mi değerlerimiz diye...bize de aşılama gözüküyor bu ay karar verecek doktor...şimdiden aşılama nasıl oluyor acaba diye araştırma yapıyorum...en çok merak ettiğim bizim gibi değerleri düşük olup ilk aşılaması tutan var mı varsa değerleri yazabilir mi umut olması açısından...hareket sorunumuz olduğu için sanki aşılama tüp bile demezler gibi geliyor bana:S canım senin ilk aşılaman mı?

Back
X