- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
ama bnm adetime 12 gün var daha :)
olsun kızz kahve olcagına şeffaf olsun boşwerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bnm adetime 12 gün var daha :)
olsun kızz kahve olcagına şeffaf olsun boşwerr![]()
yani bizim total sperm 40 milyon hareketlilik %30 aşılama yaparlar mı bazı değerleri sıfır ileri hareket falan ...ya ondan bile korkar oldum acaba aşılama tüpe müsait mi değerlerimiz diye...bize de aşılama gözüküyor bu ay karar verecek doktor...şimdiden aşılama nasıl oluyor acaba diye araştırma yapıyorum...en çok merak ettiğim bizim gibi değerleri düşük olup ilk aşılaması tutan var mı varsa değerleri yazabilir mi umut olması açısından...hareket sorunumuz olduğu için sanki aşılama tüp bile demezler gibi geliyor bana:S canım senin ilk aşılaman mı?
Titiz arkadasim surda 14gun yatcaz onuda yapamiyoruz yapma canim ya agir is cam silmek bisi olmaz okadar pis kalsin
iğne değilmi bu dedim iğne daha sonra dedi anlamadımkı of ya ...pko yok CNm hgs cektı bıraz yüksek ilaçla yapacaz dedi KLOMEN yazdı
Lalecim çalıştığım için nerdeyse bütün kış silemedim zaten. şimdi havalar düzeldi ama bizim evden dışarı bakınca hep sisli görünüyoduutandım artık
erre canım sıkma canını. daha önce ben de sadece klomen ve cyclo progynova ile denemiştim çatlatma iğnesi falan olmadan. sadece dr ilişki için tarih veriyodu. benim aşılamam da klomenle oldu. dr'um bana klomenle yeterli sayıda ve boyutta yumurtam olduğu için onunla yapıldı aşılamam. sen sıkma bakiim canını.
olsun kızz kahve olcagına şeffaf olsun boşwerr![]()
Suecim isten ayrildinmi izindemisin yoksa
cnm listeye aşılama günümü eklermisin 6 haziran.bugün kontrolüm vardı 7-8 yumurtadan 2 si iyi büyümüş.biri 19 biri 22 mm ydi.2 menogon daha vurdu bugün 23-24 olsunlar bu akşam 12 de çatlatma iğneni vur perşembe aşılama dedi.inşallah yumurtalar fazla büyüyüp kist olmaz bugün yaptığı 2 iğneye gerek yoktu sanki kafama takıldı ama dr a güvenmek zorundayız malesef![]()
[SUP][SUP][/SUP][/SUP]yok canım bugün dersim yoktu. boş günüm yani.![]()
Mrb hanımlar yarın aşılamam var dua edin bana optummmm![]()
bugün ilk iğneme başlıyorum hayırlısıylaayyy çok sevinçliyim
![]()
Bence ignenin etkisi gecmistir canim...oyle olmasa doktorlar 10 gun sonra gel kanda bakalim gebelik varmi fiye derlermi...iyi haberler bekliyorum...benimde 8. GunumHanımlar günaydınnn,
Bugün aşılama sonrası 10. Günüm. Bugün evde test yapayım diyorum. İlacın etkisi bile olsa o ikinci çizgiyi görelim var. Ne dersiniz? Sizce doğru sonucu gösterir mi?
bugün ilk iğneme başlıyorum hayırlısıylaayyy çok sevinçliyim
![]()