2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

mrhb ben de bu ayın 5 inde aşılama oldum 20 sinde test verdi umarım pozitif çıkar .arkadaşlar yazılanları okudum yaşlarınız daha çok genç sizin benden daha fazla şansınız var ben ne yapayım yaş 37 ilk aşılama umarım tutar :)

mrhb ben de bu ayın 5 inde aşılama oldum 20 sinde test verdi umarım pozitif çıkar .arkadaşlar yazılanları okudum yaşlarınız daha çok genç sizin benden daha fazla şansınız var ben ne yapayım yaş 37 ilk aşılama umarım tutar :)
cnm hg aramıza hayırlı olsun aşılaman cnm inşallah tutar hepimizin de yüce Rabbim bebişlerimizi kucağımıza verir inşallh benimde ilk aşılamam ...

ben 4 senedir falan tedavi görüyorum ama ilk defa aşılama yapıldı doktorlara güvenemediğim için hep yarım bıraktım

Canim insallah son asilaman olur ilkinde cok heycanliyimdim simdi ise sadece korku ve endise icinde duygularim allahim ne olur bebeklerimize bir an once kavusalim kimseyi bebek ozleniyle yasatmasin allahim cok efiyorum hepimiz icin arkadaslar..

merhaba bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılama yaptırdım 15 haziran tahlil günüm çok merak ediyorum. gonalf iğne ile 8 yumurtam oluştu bakalım sonuç ne olacak. inşallah hepimiz hamile kalırız bebeklerimize kavuşuruz. zaman geçmiyoooo....

sonat86 arkadasım aynı durumdayız bende 1 hazıranda asılama oldum bi belirti varmı cok heycanlıyım durumunu benımle paylasırmısın allah yardımcımız olsun

Canim insallah son asilaman olur ilkinde cok heycanliyimdim simdi ise sadece korku ve endise icinde duygularim allahim ne olur bebeklerimize bir an once kavusalim kimseyi bebek ozleniyle yasatmasin allahim cok efiyorum hepimiz icin arkadaslar..

athena arkadaşım ilki olmadımı aşılamanın bende asılama oldum cok endıselıyım

Back
X