- Konu Sahibi FairyTale61
- #1.041
merhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı benim yumoşlar 5 günde 12 mm olmuşlar
dr 3 gün daha kullan iğneleri perşembe tekrar gel dedi
acaba benim yumoşlar yavaş mı büyüyo sizce ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben ilac kullandigimdan beri kabizlik yasiyorum ve oglen uyku nedir bilmeyen ben ilaci aldigimdan beri saat 4 gibi gozlerim kapaniyor demekki jelde hap da ayni yan etkileri ...
Canım ilacın etkisi geçmemiş herhalde. Ondan yanılttı bizicnm gecmiş olsun üzüldüm valla valla teste göre hamilesin sandım cnmm...ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ CNM...
merhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı benim yumoşlar 5 günde 12 mm olmuşlardr 3 gün daha kullan iğneleri perşembe tekrar gel dedi
acaba benim yumoşlar yavaş mı büyüyo sizce ?
cnm gecmiş olsun üzüldüm valla valla teste göre hamilesin sandım cnmm...ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ CNM...
Athena canım inşallah senin sonuç pozitif çıkar. Benimki negatif![]()
Birsencim canım benim sonuç negatif,listeye ekleyebilirsin canım. 1 ay ara dediler. Temmuz'da başlayacağız gene![]()
hoşbuldum cnm üzüldüm cnm aşılamanın tutmamasına ama herşeyde bir hayır vardır biliyorum çok klişe ama kendim içinde böyle düşünüyorum çünkü ben 7 senelik evliyim rahim röntgeni ve laparoskopi yapıldı sol tarafta hafif tıkanıklık olduğu görüldü en son kan testimde fsh 14 dü prolaktin biraz yüksekti doktorum amh yapılmasın rezervin iyi dedi ama kontrolde sol tarafta hiç yumurta yoktu sağda 1 tane bulundu aşılama yapıldı hayırlısı artık ama yazılanları okuyunca umutsuzluğa kapılıyorum korkuyorum 20 haziranı iple çekiyorum hayırlısı artık herşey gönlümüzce olsun umarım en kısa zaman da bizlerde o güzel duyguyu yaşarız..
Canim rahim filmi cekilmismiydin asilamadan once ben bir ve ikincisinde cekilmedim doktorum ara vermeden yapmisti asilamalari eger buda tutmazsa o zaman rahim filmi dedi
Canim benim de fsh 10 doktorum sinirds dedi..anladigim kadariyla esinde bir problen yok canim sen benden daha sanslisin cunku esimde problem var bende de stres yok dedi doktorum bana fsh hormonu stres yuzunden yukseliyomus nasil stres yapmicaksam cok zor bide gunler yaklastikca daha cok geriliyorum![]()
caım rahım filmi çekmeden doktorun nsl aşılama yapar..yaa tüplerin kaapalıysa onca hormonu bosuna yuklemıs oluyorsun vucüdüna..ben olsam derhal doktorumu değiştirir rahim filmi çektirir oyle devam ederdım tedavimee[/QUOTE
Hayatim ben tekirdagda oturuyorum ve aradtirmalarim sonucu en iyi doktor bu...ben ozel hastaneye gidiyorum normal burdaki hastanekerden en pahali olan hastane bu saglik ocagindaki hwmsirede bana bir doktor onerdi eger bu ayda olmazss ona gitcem sanirim...
Hayatim ben tekirdagda oturuyorum ve aradtirmalarim sonucu en iyi doktor bu...ben ozel hastaneye gidiyorum normal burdaki hastanekerden en pahali olan hastane bu saglik ocagindaki hwmsirede bana bir doktor onerdi eger bu ayda olmazss ona gitcem sanirim...
olabilir cnm hayırlısı cnm bidahakine tutar inşallah cnm...Canım ilacın etkisi geçmemiş herhalde. Ondan yanılttı bizi![]()
tsk ederim birsen cim sen nasılsın cnm bnmde 10. gün aşılamam ama hiç bi belirtim yok kasık ağrım vardı biliyorsun oda ilacdan gaz sancısı dedi dr ilacı bıraktım ağrım gecti şu an hiç bi belirtim yok ayaklarımın üşümesi ve göğüsümde cıkan damardan başka hayırlısı artık cnm sıtres olma cok takılma cnm olacağı varsa olur zaten...merhabalarr kızlarr nasılsınızzzzzzz bakıyımm bugünn
benim bugün itibariylee 1. haftam oldu aşılama yapılalı ve adetıme bı hafta kala gerçekleşen belirtilerim çıkmış durumda adet öncesi bacak agrısı ve yogun bel agrısı..yinee olmadı sanırım ztn pek umutluda değildimyaa![]()
yine olmadı yazmışsın bu 2. aşılamanmı cnm öleyse 1. aşılaman nasıldı belirtin varmıydı vss...yada şu anki gibi adet öncesi belirtilerinmi vardı?tsk ederim birsen cim sen nasılsın cnm bnmde 10. gün aşılamam ama hiç bi belirtim yok kasık ağrım vardı biliyorsun oda ilacdan gaz sancısı dedi dr ilacı bıraktım ağrım gecti şu an hiç bi belirtim yok ayaklarımın üşümesi ve göğüsümde cıkan damardan başka hayırlısı artık cnm sıtres olma cok takılma cnm olacağı varsa olur zaten...
Canım çekilmişti benim rahim filmi, açıktır tüpler bir sorun yoktu.Canim rahim filmi cekilmismiydin asilamadan once ben bir ve ikincisinde cekilmedim doktorum ara vermeden yapmisti asilamalari eger buda tutmazsa o zaman rahim filmi dedi
bende cektirmedim rahim filmi drmuz eşimin arkadaşı olduğu için vardır bi bildiği dedim sorma gereği bile görmedim ama aşılamam tutmazsa 2.de sorar cektiiririm bende...tatlım özel hastahanedekı doktorların ıyı olduguna daır bısey yok..hatta bzıları cok paragoz cıkıyor..oyuzden pargoz olmayan ısını ıyı yapan bı doktor olması gerekır...ben buzamana kadar 6 doktora gıttım karşılaştırdım ama her gıttıgım doktorda öncelik olarak rahım filmi + spermiogram istedı..o yuzden söyledım ve bence kesınlıkle ılk ıs asılamadan önce flmin cekılmesı gerekıyordu![]()