2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

datlumm , kaymaklımm nirdesinn yimekleri anca homili gırtlak götürr :9:
yarınn test günün ay ben çok heycanlandımm :52::52::52::18:

ayy inat ettınn yapmadın bi test atenacıgım..çok merak edıyorum senı..yarın suede test yaıcak sende yarın yap barı çifte kutlama yapalımm :64:

aman allah ıııyılık versın tatlımm :16: nerdekii kocann kızz ? :44:

Canim guldurdun beni demek inat ettim:)kiz korkuyorum vallahi cok korkuyorum hemde bildigin gibi degil gerci korkunun ecele faydasi yok hakkimizda hsyirlisi artik yarin kayinvaldemi hastaneye goturcem sabah 10 aldim randevusunu yarinda test yapamam tek cizgi cikarsa ksynanamlada ilgilenemem moral bozuklugundan...simdi dicen hazir hastaneye gidiyorsun kan ver test yaptir ama oda olmaz ccunku kaynanamin haberi yok..

Canim guldurdun beni demek inat ettim:)kiz korkuyorum vallahi cok korkuyorum hemde bildigin gibi degil gerci korkunun ecele faydasi yok hakkimizda hsyirlisi artik yarin kayinvaldemi hastaneye goturcem sabah 10 aldim randevusunu yarinda test yapamam tek cizgi cikarsa ksynanamlada ilgilenemem moral bozuklugundan...simdi dicen hazir hastaneye gidiyorsun kan ver test yaptir ama oda olmaz ccunku kaynanamin haberi yok..
athena gectimi test günün senin ne zamandı?

Bugundu canım ama ben cesaret edip yapamiyorum gerci icimde bir umut yok ama yine de yapamiyorum iste..senin ne zamandidi test gunun....
bnm ayın 15inde cnm cmtsi ye denk geldiği için pazartesi gideyim diyrm 17 sine denk geliyor ama eşim benden telaşlı beklemek istemiyor acile gider yaptırırız diyor... ama sen niee gitmedin yaw hafta ortasındasın kız merak etmiyormusun nasıl duruyrsun cnmm öle:44::44::44::44::44::44::44:

Kizlar gerci ben gecen ay asilamanin 16.gunu adet olmustum...yarinda olmazsam test yaparim soz artik biktim cunku negatif görmekten ...

datlumm , kaymaklımm nirdesinn yimekleri anca homili gırtlak götürr :9:
yarınn test günün ay ben çok heycanlandımm :52::52::52::18:

kıslaaar anca yolcu ettim misafirleri de bi bakayım dedim. göğüslerim kaya gibiler. sert ve afedersiniz ama kafam kadar:9::9::9::9: acıyolar da. inşallah yalandan değildir. dua edin bana. yarın test günüm. çok heyecanlıyımmmm:52::52::52::52:

bnm ayın 15inde cnm cmtsi ye denk geldiği için pazartesi gideyim diyrm 17 sine denk geliyor ama eşim benden telaşlı beklemek istemiyor acile gider yaptırırız diyor... ama sen niee gitmedin yaw hafta ortasındasım kız merak etmiyormusun nasıl duruyrsun cnmm öle:44::44::44::44::44::44::44:

Gecen asilamadao okadar umutluydumki asilamamin 10. Gunu test yaptirdim ve doktorum gebelik olusmamis dedi canim cok kotu olmustum ya anlaramam duygularimi ben cunku asilama olursam hamile kalabilecegime cok inanmistim o yuzdeb esim israr etmiyor bana birakti seb bilirsin diyor ...10 yillik evliligimiz boyunca hic sebi boyle kotu gormemistim dedi..gercektende hic kendimi bu kadar caresiz hissetmemistim :(

Gecen asilamadao okadar umutluydumki asilamamin 10. Gunu test yaptirdim ve doktorum gebelik olusmamis dedi canim cok kotu olmustum ya anlaramam duygularimi ben cunku asilama olursam hamile kalabilecegime cok inanmistim o yuzdeb esim israr etmiyor bana birakti seb bilirsin diyor ...10 yillik evliligimiz boyunca hic sebi boyle kotu gormemistim dedi..gercektende hic kendimi bu kadar caresiz hissetmemistim :(

inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarsın canım. bi daha aynı şeyleri yaşamayız hiçbirimiz. zaten 1.yi bi tuttursam 2, 3,4 sıralıycam. futbol takımı kurcam:1::1::1::1:

cnm negatif şeyleri cıkar aklından hayırlısıyla olur inşallh Allah dan ümit kesilmez cnmm üzme kendini ve doğruuuuuuuuuuu testeee hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm....

e hade bakalım:1: yarın bekliyoruz hayırlı haberlerini sue cim hamiş hamiş gel emiiiiiii:49::49::49::49::49:

amiiiin. inşallah hepimiz paylaşırız burdan hamişlik haberlerimizi sırasıyla. :14::14: ama bi yandan da şunu düşünüyorum. şimdi ben evde test yapıcam. hemen çıkar mı ki??? yoksa beklemeli miyim bikaç gün daha???

Son düzenleme:
Back
X