2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]21 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]

[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn:nazar:[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sude_cisem:nazar:[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]amh düşük + sperm hareket
[/TD]
[TD]bagcılar devlet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

arkadaşım benim aşılamam cuma günü yani 21 haziran temmuzun 5inde de test tarihi hadi bakalım hayırlısı herkese

Bende varım b8 Haziran aşılama son bat 29 Mayıs of ve suan 12 gün suan idrarda baktım tek çizgi içim çız etti inanamak istemiyorum kanda çıkar dimi sadece

10.gün iğnemi vurdum göbekten hiç bşe hisstmedm 11.gündeym yarın 12.gün ve saat 11 de aşılama olck 5 gün 1 adet klomen içdim..hakkımzda hyrlısı olsn 1 tane lider folikul vardı 17 idi umudum yok :(( nedn blmyrm neden böle oluyo hkkmzda hayrısı olsun hepimz için rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı müjdeli haberler vermyi nasip etsin..

kızlarr pazar günü berat kandilii bol bol dua edin bir yılın kaderi o gün yazılıyo ben hepimiz içn herzmn dua edyrm ognde edeceğim...

yarın bndn dualrnızı eksik etmyn...

cnmm nerdesn sen ya :)) gelsene topiğinee :) ekle bnide 20 haziran aşılama tarihim :)) sabah yani :)) 11 de :)) 7.gün progestrna baktrcm :)) topiğine uğur getrsn dedn bni ekleseneee o zaman:)))

10.gün iğnemi vurdum göbekten hiç bşe hisstmedm 11.gündeym yarın 12.gün ve saat 11 de aşılama olck 5 gün 1 adet klomen içdim..hakkımzda hyrlısı olsn 1 tane lider folikul vardı 17 idi umudum yok :(( nedn blmyrm neden böle oluyo hkkmzda hayrısı olsun hepimz için rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı müjdeli haberler vermyi nasip etsin..

kızlarr pazar günü berat kandilii bol bol dua edin bir yılın kaderi o gün yazılıyo ben hepimiz içn herzmn dua edyrm ognde edeceğim...

yarın bndn dualrnızı eksik etmyn...

bendede 18 lik ve 15 lik yumuşlar var lider varmı yokmu bilmiyom doktora sordum eh işte dedi düşün yani :D ee ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez alnımızın yazısı neyse o anacım hakkmızda hayırlısı

bendede 18 lik ve 15 lik yumuşlar var lider varmı yokmu bilmiyom doktora sordum eh işte dedi düşün yani :D ee ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez alnımızın yazısı neyse o anacım hakkmızda hayırlısı

cnmm büyük olan folikul lider oluyo öncelik ona verilio bnm çok fazla yumurtm vardı 10-12-11-13 felandı bitanesi 18 di iğnemi yaptm..36saat snrada aşılama işde hayrlısı sbhh 11 e :) aşılamamm

kızlar dr hamilelik olduğu taktirde düşük olmaması için ilaç verdi bu yüzden çağırmış :/

cnm bişiy sorcaktım, bu düşük olmaması için verilen ilacı ilk defa duydum, herkese veriliyo mu? Veya tutunma sorunu olanlara mı verıyolar?

canım benim aşılamam yapılalı 4 gün oldu bende gonal f kullandım 75 olarak yaptım 9 günün sonunda sağda 16 solda 18 ve 10 olarak yumurtalarım gelişmişti ama herkese farklı doz veriyor doktor senin doktorunda bildigi bişey vardır .

sağol canım. Normal dönemde kadınlar tek taraftan yumurtlamıyor mu? Şimdi ilaç aldıgımız için mi iki taraftan da yumurta oluşuyor. Ben bu olayı pek anlayamadım?

bende ganol f kullanıyorum bende 112.5 benimde 2inci aşılama benimde hayırlısı inş

Cnm benım ilk aşılamam, ama gonal f şansı artırıyor diyolar. Gerçi ilk oldugu için ben pek umıtlı degılım. Genelde 2. ve 3. de şans daha yuksek oluyomus. İnşallah tutar...

kızlar allahım yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin ben dün dr a gittim bebişlerim ikiz :) ve kalp atışlarını gördükk çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin

canım iyiyim valla daha bugün işe geldim ama şu 2 gündür ağrım var belim kasıklarım sanki adet olucam gögüslerim biryandan cız cız ediyo galiba hasta olucam ben yaaa :26: senin nasıl bi gelişme varmı ?

Bende dış gebelik ameliyatı oldugum sag tüpüm çok sancıdı oydular sanki.solda agırlık var sanki.bugün crinone jel kullandım.sana verdi mi doktor.adet günün ne zaman ki.

kızlar allahım yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin ben dün dr a gittim bebişlerim ikiz :) ve kalp atışlarını gördükk çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin

Melbes sende bu ay aşılama yaptırmıştın degil mi.tebrik ederim allah saglıklı dogumlar nasip etsin.belirtin nasıldı.birde kacıncı aşılama.

cnmm nerdesn sen ya :)) gelsene topiğinee :) ekle bnide 20 haziran aşılama tarihim :)) sabah yani :)) 11 de :)) 7.gün progestrna baktrcm :)) topiğine uğur getrsn dedn bni ekleseneee o zaman:)))

10.gün belli olmuyor muydu? aile hekimleri de bakabiliyor mu? dün doktorum böyle bir şey istemedi,bir gün de günün geçse gel test yapalım dedi.ayrıca porgestron testi kaç tl.kan testine 63 vermiştim geçen ay :/

cnm bişiy sorcaktım, bu düşük olmaması için verilen ilacı ilk defa duydum, herkese veriliyo mu? Veya tutunma sorunu olanlara mı verıyolar?

hayır benim hiç düşük gibi bir tecrübem olmadı.eczacı östrojen hormonu dedi.ek takviyeymiş yani.kullanıp kullanmamada kararsızdım yani :/ sonra vicdan azabı çekmemek için kullanmaya karar verdim.çok da yan etkili bir ilaç değil baktım.ben pek ilaç kullanmam da :/
bebeğin rahime düştüğü zaman onu tutmak için salgılanan şeye destek oluyormuş.
tabi ben de düşündüm madem böyle bir ilaç var niye her dr hastasına vermiyor da düşükler oluyor.sonuçta herkes zahmet çekiyor burada.
bilmiyorum ya çok düşününce kafam karışıyor :S

sağol canım. Normal dönemde kadınlar tek taraftan yumurtlamıyor mu? Şimdi ilaç aldıgımız için mi iki taraftan da yumurta oluşuyor. Ben bu olayı pek anlayamadım?

bazen sağ bazen sol.ilacın etkisiyle iki taraftan da oluyor ya da tek taraftan bile çoğul olabiliyor.bazen de ilaçsız iki taraftan :/

Back
X