2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Bende dış gebelik ameliyatı oldugum sag tüpüm çok sancıdı oydular sanki.solda agırlık var sanki.bugün crinone jel kullandım.sana verdi mi doktor.adet günün ne zaman ki.

canım bana jel vermedi adet günün 3 haziranda olmuştum bu ay da 30 haziranda olurum diye bekliyorum benim genelde böyle oluyo adetlerim bimiyorum ben ya kafam karışık biraz aşırı gaz var bende dünde sol gögsümün damarı gögüs ucuna kadar inmiş südyenimi çıkartırken bile acıdı 2 gündürde akşamları kusuyorum sanki çokkk yemek yemişimde mideme fazla baskı yapmısım gibi oluyorum egilip kalktıgım zaman sağ veya sol kasıkta batma oluyor şu an bile sanki sol kasıgıma sıcak birşey koymuşlar gibi içten yanıp acıyo taa bacagıma kadar ben geçen sefer bu kadar sancı çekmemiştim bu iğneler beni bi tuhaf etti ya devamlı wc ye gidip adet oldummu diye kontrol ediyorum hep bi ıslaklık hissediyorum acaba tutmadı erken mi adet olucam :26:

yaşasın sende başlıyosun demekki hadi hayırlısı o zaman :))

Canim ben zatwn 3 aydir tedavi goruyodum ilki klomen ve catlatici igneyle negatif 2 kerede asilama oldum malesef oda tutmadi doktorum rahim filmi cekmeden 2 asilama yapmisti bu sefer rahim filmi cekilcem ondan sonra tedaviye takrardan baslicam..allah hepimizin yardimcisi olsun..

merhaba kızlar aşılama olalı bugün 1 hafta oldu fakat sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var sıcak basıyo kasıklarım bacaklarım falan ağrıyo sanki içten içe adet oluyorum bide wc ye koşturup duruyorum adet oldum sanım ama krem şeklinde beyaz yapışkan olmayan bi akıntı nedir bu mikrop kapmış olabilir miyim kokusuz ve kaşıntısız bundan önceki şeffaf bi akıntıydı ilaçlardandır diyodum ama kıvamı ve rengi degişti :26:

Kızlar ''Aşılama Günü Yaşadığımız Olumlu ve Olumsuz Her Şey'' isminde bir konu açtım,paylaşmak isterseniz artık :/

yazışalım...

arkadaşım benim aşılamam cuma günü yani 21 haziran temmuzun 5inde de test tarihi hadi bakalım hayırlısı herkese

eklıyorum cnm..ıyı haberler verırsın ınş.

cnmm nerdesn sen ya :)) gelsene topiğinee :) ekle bnide 20 haziran aşılama tarihim :)) sabah yani :)) 11 de :)) 7.gün progestrna baktrcm :)) topiğine uğur getrsn dedn bni ekleseneee o zaman:)))

nazcımm laptopumun ekranı kırıldı gıremıyorum pek teldende listeyı duzenleyemıyorum şekerim..yaptırana kadar brnsız ıdare edın....listeye eklıyorum yavrum zaten eklemstım bılgılrını guncellıyorum:34:

kızlarr nasılsınızz..suecımm hicrancım çok üzüldüm tatlıom..rabbım yakın zamanda bebişlerimizi bize nasip eder inşallah..şimdi ne yapmayı dusunuyorunuz?

Nazım sende bu sabah aşılama oldun sanırım inşallahh hamiş olursunnn
:16:

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]22 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]13 haziran[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD]14 hziran[/TD]
[TD]​28 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn:nazar:[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242:nazar:[/TD]
[TD]​konya[/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD]​pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 hziran[/TD]
[TD]14 hziran[/TD]
[TD]​28 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sude_cisem:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]amh düşük + sperm hareket[/TD]
[TD]bagcılar devlet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyaayaz:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]29 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​tek tüp kapalı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

kızlarr nasılsınızz..suecımm hicrancım çok üzüldüm tatlıom..rabbım yakın zamanda bebişlerimizi bize nasip eder inşallah..şimdi ne yapmayı dusunuyorunuz?

canım mesajını görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin. ben de olmadı diye umutsuzluğa kapıldı ve bizden uzaklaştı diye düşünmeye başlamıştım. benim yarın yine dr randevum var. bakalım ne diyecek. bi sıkıntı çıkmazsa bu ay da yaptırmayı düşünüyorum aşılama. hele yarın doktorla bi görüşeyim de gelişmelerden haberdar ederim sizleri. yarın görüşürüz:54:

canım mesajını görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin. ben de olmadı diye umutsuzluğa kapıldı ve bizden uzaklaştı diye düşünmeye başlamıştım. benim yarın yine dr randevum var. bakalım ne diyecek. bi sıkıntı çıkmazsa bu ay da yaptırmayı düşünüyorum aşılama. hele yarın doktorla bi görüşeyim de gelişmelerden haberdar ederim sizleri. yarın görüşürüz:54:

suecikk aşk olsu n yanı ben sızden uzaklasırmıyım hıc...leptopum kırık sıkıntıdan patlamak uzereyım..dıyorum sımdı bızım kızlarla ne guzel geyık dondurucektık bende kedımı ew ısıne verdım :)))

tmm cnm haberlerını beklıyorum..inşlallah senın ıcın hayırlı ne ıse o olur..

Kızlar yarın asılamamın 14 gunü dün idrarda baktım negatif yarın kanda baktırsammı kafayı yicem be olur yardım edin :(

Kızlar yarın asılamamın 14 gunü dün idrarda baktım negatif yarın kanda baktırsammı kafayı yicem be olur yardım edin :(

gününüz geçti mi? Allah ım lutfet Ya Rabbim :(

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne.yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri.mede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi.zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al.lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara.tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in.sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu ol.mayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü.tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla.rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.

Evet, çocuk istemeli, bunun yol.larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin) (alıntı)

biz yine de duayı elden brakmayalım.Allah ım bu zor imtihanı üzerimizden alsın,kolaylaştırsın zorlaştırmasın... :(

bunu nette buldum:
Çocuk İsteyenlerin Duası

Cinsi münasebetten evvel avret yerini açmadan Enbiya Suresi'nin 87. ve 88. ayet-i kerimeleri üç kere okunur.

kızlar allahım yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin ben dün dr a gittim bebişlerim ikiz :) ve kalp atışlarını gördükk çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin

cnm hayırlı uğurlu olsn bnde bugun aşılama yaptrdm..aşılamada kullandğn ilaç neydi??belirtilrn nasldı...birz bizide bilgindrrmsn..çok merak edyrm..

10.gün belli olmuyor muydu? aile hekimleri de bakabiliyor mu? dün doktorum böyle bir şey istemedi,bir gün de günün geçse gel test yapalım dedi.ayrıca porgestron testi kaç tl.kan testine 63 vermiştim geçen ay :/

cnm özel labarotuarlar özel hastnelerdn daha uygn fiyatta oluyo..bn 30 tlye yptryrm özel bi laborutarda çatlatma iğnesndn snra 7.gn bakılıyo yumuta çatlamşmı diye ve o değer yüksek olursa gebe olma şansnn yüksklğini gösteryr..bndn öncki çatlatma iğnmde öle öğrnmşdm ama trfk kazası sncu düşdü gebelk çok küçkdü :((

merhaba kızlar aşılama olalı bugün 1 hafta oldu fakat sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var sıcak basıyo kasıklarım bacaklarım falan ağrıyo sanki içten içe adet oluyorum bide wc ye koşturup duruyorum adet oldum sanım ama krem şeklinde beyaz yapışkan olmayan bi akıntı nedir bu mikrop kapmış olabilir miyim kokusuz ve kaşıntısız bundan önceki şeffaf bi akıntıydı ilaçlardandır diyodum ama kıvamı ve rengi degişti :26:

iğnede gebelk belirtisi veryr fkt progsrtrna baktrsn belki dr n yorumlayablr çk merk edrsn dlerm güzl hberler verrsn cnmm

cnmm aşılamam oldu öncesnde dr ultrsn baktı 18.5 folikl haaala çatlamamşş snrm bnde bu ay hiç umut yok .(( aşılamamn ilk gnnden umutszm..ptesi tkrr gdcm çatlamş mı olcck? yada kist mi olck hayrlısı olsn..
klomen kullnmşdm 5*1 klomn herksde aynı etkyi vermyo rahim duvarnı incltti hamle kalsmda bu ay riskli gebelk olck :(( hakkmzda hayrlısı olsn artk...p.tesi çatlama oldysa perşembe progstrna baktrcm :)) rabbm en kısa zamanda hepimize mtlu hbrlr vermyi nasip etsn..

gününüz geçti mi? Allah ım lutfet Ya Rabbim :(

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne.yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri.mede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi.zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al.lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara.tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in.sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu ol.mayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü.tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla.rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.

Evet, çocuk istemeli, bunun yol.larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin) (alıntı)

Teşekkür eerim ama İnan o kötü ihtimali düşünmek istemiyorum :(:( kısmet hersey Allah'tan 1 taneylede hamile kalınır cok la hayırlısı Allahım bizi bunla sınav etmesin !!!

amin canım inş. ben adetım bıtınce basladım hemn bırde tavsıye uzerıne içmiştım ama esımınde içmesını tavsıye etmışlerdı bız ikimiz berden içtik bılgın olsun yınede

Perilim bu içtiğiniz şey ne geçen ay arkadaş önermiş sana.birde canım senin adet belirtilerin böylemi olur hep.kusma agrı falan.

Kızlar bugün 14 gün sabah ilk idrarımla yaptım o tek çizgi tak diye çıktı yine benim aşılamam 11 gün yapıldı yani regl 25 26 gibi daha 4 5 gün var ama aşılamanın 14 günü yardım edin kan testi yaptırsammı yoksa gerek yokmu

cnm özel labarotuarlar özel hastnelerdn daha uygn fiyatta oluyo..bn 30 tlye yptryrm özel bi laborutarda çatlatma iğnesndn snra 7.gn bakılıyo yumuta çatlamşmı diye ve o değer yüksek olursa gebe olma şansnn yüksklğini gösteryr..bndn öncki çatlatma iğnmde öle öğrnmşdm ama trfk kazası sncu düşdü gebelk çok küçkdü :((

geçmiş olsun :(
ben 7.günü geçirdim öyleyse :) neyse beklemeye devam edicez artık :/

Kızlar bugün 14 gün sabah ilk idrarımla yaptım o tek çizgi tak diye çıktı yine benim aşılamam 11 gün yapıldı yani regl 25 26 gibi daha 4 5 gün var ama aşılamanın 14 günü yardım edin kan testi yaptırsammı yoksa gerek yokmu

asyaayaz bekleyelim lütfen sakin ol :(

doktorumun asistanı günün geçtiği zaman kanda çıkıyor dedi.negatif çıksa bile bir hafta sonra tekrar kan tahlili yapıldığı zaman pozitif çıkabiliyor dedi.
geçen ay ilçatanmış güya benim belirtilerim.tam 3 tane idrar testi harcadım.bir de adet olmadan bikaç gün önce kan testi yaptırdım yine negatif.adet olunca çok az kanamam olmuştu 3.gün gittim doktorum baktı ultrasonla,hamilelik olsaydı keseyi görürdüm dedi :/

bu ay sakinlik istiyorum,hiç bir belirtiyi aramak istemiyorum vücudumda,nasıl olsa gün geçmeden adet olmaya benziyor hepsi :/

cnmm aşılamam oldu öncesnde dr ultrsn baktı 18.5 folikl haaala çatlamamşş snrm bnde bu ay hiç umut yok .(( aşılamamn ilk gnnden umutszm..ptesi tkrr gdcm çatlamş mı olcck? yada kist mi olck hayrlısı olsn..
klomen kullnmşdm 5*1 klomn herksde aynı etkyi vermyo rahim duvarnı incltti hamle kalsmda bu ay riskli gebelk olck :(( hakkmzda hayrlısı olsn artk...p.tesi çatlama oldysa perşembe progstrna baktrcm :)) rabbm en kısa zamanda hepimize mtlu hbrlr vermyi nasip etsn..

ya bana çatlatma iğnesi verdi dr ama ağrıdan çatladığını tahmin ettim.tekrar bakmadı çatlamış mı-çatlamamış mı?
çatlamamışsa dr neden beklemiyor aşılamayı yapıyor bunu anlamış değilim :S

geçen ay dr bana da rahim duvarın ince demişti klomenle.sonra nar aldı eşim nar yemeye devam ettim tekrar gittiğim zaman güzel istediğim kalınlığa gelmiş dedi.ben de kalan narları buzluğa attım :D

asyaayaz bekleyelim lütfen sakin ol :(

doktorumun asistanı günün geçtiği zaman kanda çıkıyor dedi.negatif çıksa bile bir hafta sonra tekrar kan tahlili yapıldığı zaman pozitif çıkabiliyor dedi.
geçen ay ilçatanmış güya benim belirtilerim.tam 3 tane idrar testi harcadım.bir de adet olmadan bikaç gün önce kan testi yaptırdım yine negatif.adet olunca çok az kanamam olmuştu 3.gün gittim doktorum baktı ultrasonla,hamilelik olsaydı keseyi görürdüm dedi :/

bu ay sakinlik istiyorum,hiç bir belirtiyi aramak istemiyorum vücudumda,nasıl olsa gün geçmeden adet olmaya benziyor hepsi :/

İlte kararsızım gidip kan testi yaptırsammı acaba diyorum kararsızım 14 günüm varsa çıkar zaten :(:( bende her ay öle diyorum kafayı takmıcam ama korunmayalı 19 ay oldu ve ocaktan beri tedavi görüyorum önce iki tüp kapalı çıktı filmde tek sansın tüp bebek dendi Şubat'ta yaptırdım negatif başka drye gittim filmi tekrarladı tek tüpüm hidrosakpinks ondan yüp bebek tutmamış Mayıs 8 de tek tüpü bağlattım haram 8 de 2 yumoşlarım vardı gonalf 75 aşılama yaptırdım 14 günü ;( idrar negatif kana gitsemmi evdeyim zaten bugün

Back
X