- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
- #1.521
Perilim durumlar nasıl agrın var mı hala.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perilim durumlar nasıl agrın var mı hala.
Kizlar rahim filmi cektirdim bugun cok sukur tupler acik cikti..yalniz doktorum bana korun demedi sadece adetin 3. Gunu gel dedi sizler korunmusmuydunuz filmden sonra cevaplarinizi bekliyorum..bu arada cok canim yanmadi film çekilirken suan kanamam var doktor iki gun devam eder dedi..onun disinda iyiyim
ilk aşılama benim kasık ağrım dışında pek bi belirtim olmadı gaz sancısı gibi oldu :) mayısta oldum aşılamamıMelbes sende bu ay aşılama yaptırmıştın degil mi.tebrik ederim allah saglıklı dogumlar nasip etsin.belirtin nasıldı.birde kacıncı aşılama.
AMİN! inşallah saglıkla kucağına alırsın ikisini de. cnm sen hangi ilaçla aşılama tedavisi gordun?
bence eger doktorun iyi bir doktorsa, guvenıyorsan dedıgını yap, illaki bir bildigi vardır. google da biraz arastır ilacı ıstersen, yan etkisi fazla degılse dusunmeye gerek yok. belki tahlil sonuclarına gore eksik bir degeri dengelemek istiyordur doktorun??
hurma ve poleni ayrı ayrı duydum, ikisi de kadınların dogurganlıgını olumlu etkiliyomus. ama doktora sormak lazım kullanmadan once bence, ben de gecen ay sogan kurune baslamıstım, 6 gun kullandım. doktora sorunca yapma dedi, baska bır kıste sebep oluyo o dedi mesela.
Benimde negatif
kasıklarda,gögüslerde var canım sen ne alemdesin bide ateşin kaç hiç ölçtünmü aşılamadan sonra benim aşılamadan sonra hep 36,4 36,5 felandı ama 2 gündür 36,9 37,00 oldu :26: neyse az kaldı bekleyip görücez ama ben kesin adet olucam olacaksa olsada 2. aşılama için start versem
kasıklarda,gögüslerde var canım sen ne alemdesin bide ateşin kaç hiç ölçtünmü aşılamadan sonra benim aşılamadan sonra hep 36,4 36,5 felandı ama 2 gündür 36,9 37,00 oldu :26: neyse az kaldı bekleyip görücez ama ben kesin adet olucam olacaksa olsada 2. aşılama için start versem
kızlar benim açtığım topiğe baktınız mı? :)
ah sorma birsencim ya
dünden beri siyah ve koyu kırmızı lekelenme başladı
yani adet oldum diyebiliriz
yani negatif diye ekleyebilirsin
crinone jelden dolayı sürünerek geliyor sanırım
jel hep top top olmuş kanlı toplar çıkıyor resmen
zaten hiç ümitli olamadım ki
ne kadar iyiye yormuş olsam da baştan beri olmadığını hissettim
şu an çok feci adet sancısı çekiyorum
dün nişana gittik eşimin arkadaşının eşi hamile çıktı hem de 5 aylık (daha evleneli 5 ay oldu)
bana da diyor ki sen duymadın mı 5 ay oldu yakında doğuracaaaammmmmm
kendimi çok zor tuttum ağlamamak için
eşim bana üzülmeyim diye söylememiş ama görünce daha da üzüldüm kendi adıma
ayrıca işten de çıktım
şu an acayip bir boşluktayım
napcamı bilmiyorum
ama aşılama istemiyorum
hemen tüp yapasım var
ama ramazan girdi araya
Üzme canım kendini.belirtilerin neydi.perilim ve ben tetikteyiz 6 günümüz kaldı.
İnş sizden gzl haberler aliriz yaaÜzme canım kendini.belirtilerin neydi.perilim ve ben tetikteyiz 6 günümüz kaldı.
Aşılamadan sonra her gün kasık ağrısı ve kramplar özellikle yumurtalıkları hissetme son günlerde uyku halleri başta olmuyordu ama sonra crinone jel hep top top oldu rahmin dolu gibi hissetme sinir ve gerginlik gerçek anlamda bulantı ve baş dönmesi hiç olmadı ama
Üzme canım kendini.belirtilerin neydi.perilim ve ben tetikteyiz 6 günümüz kaldı.
doktor bu jeli neden veriyor,faydası nedir ki :/