2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Progesteron hormon takviyesi yani bir gebelik olustuysa bebegin rahime daha iyi tutunmasi icin bunun hapi da var jeli de sanirim

hmmm anladım doktorum bana bu gibi bir durum için ismi ''L'' ile başlayan bir hap verdi.
jel madem böyle kötü ve kullanımı zor niye hap vermiyor ki :/

hayırlı olsun canım. korunmadık biz rahim filminden sonra. hatta dr tüpler açıkken bu ay tutar inşallah demişti. ben de dün gittim doktora. bu ay tekrar aşılama yapıcak. bugün haplarıma başlıyorum. perşembe de kontrolüm var. inşallah olur bu ay.

Anladim canim..ben bir dahaki ay tedaviye baslicam adetimin 3. Gunu gel dedi doktorum..hayirlisi hepimiz icin..

selam kızlar benim aşılama var ya tutmaz kesin neden biliyonuzmu eşim heyecandan örnek veremedi:5: ve ondan sonrada destekleyici birleşim olmadı bende eşimi zorlamadım hayırlısı dedik artık nasip vardır bununda bir hayrı tontişim biraz kilo verim ben şimdi kilo yarışı topiğindeyine geçicem burayı takip edicem :ssz: allah herkese hayırlısını diliyorum

slm
bızde bır hafta once asılama yaptık,klomenle yumurta buyuttuk 3 tane yumurtam vardı bır tanesı buyuyordu dıgerlerı ufaktı tek yumurtayla beklıyoruz artık,bu sabah eczanede satılan hamılelık testınden denedım negatıf cıktı,umutluyum cunku bu testler dogru cıkmıyormus forum da okudugum kadarıyla 2 temmuzu beklıyorum kan tahlılı ıcın ınş.guzel sonuc cıkar
belım sol kasıgım cok agrıyor devamlı tuvalete cıkıyorum agır kaldırmıyorum ınş.bunlar belırtılerdır

doktorum aret kamar,31 yıllık 25 yıllık evlı cıftler bıle cocuk sahıbı olmus,merkezde tanıdıgım 47 yasındakı kadın bıle 50 yasına kdr devam edıcem umutluyum dedı ben 7 aylık evlıyım 27 yasındayım bu orneklerle moralımı yukseltıyorum Rabbım her ısteyene nasıp etsın evlat kokusunu,O ol derse olur hersey....

kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...

kızlar aranıza yeni katıldım ve acil yardım bekliyorum. 2 yıllık evliyim hiç korunmadım eşimde varikosel var. eşimin değerleri kötü değil iyi seviyede. haziran 10 unda aşılama yaptırdım. onun öncesinde gonal f iğne kullandım. aşılamadan sonra doktor haziran 26 sında gel kan testi yaptır dedi ve kullanmam için jel verdi. ama ben dün karın ve bel ağrısından sonra regl olur gibi oldum. yani kanamam başladı ama normal adetim gibi değil az az ve daha sıvı . dün kan testi yaptırdım ona göre emin olayımki ağrı kesici kullanayım diye ve test negatif çıktı. değerim 1,20. dün ağrı kesicilerimi içtim rahatladım. dünden beri kanamam devam ediyo ama çok az ve sıvı. normal regl gibi olmadı yani. sizce bu durum nedir. ilaçlardan dolayı mı bu şekilde regl oluyorum. yada yerleşme kanaması mı yaşıyorum. yerleşme kanamasında bu şekilde sancı çeken olmuşmuydu. ve kan testi geç çıkanlar oldu mu. kafam karışık açıkcası. ilk aşılamamdı benim. yardımcı olabilir misiniz.

mrb kızlar 10 haziranda ilk aşılamamızı yaptırdık malesef dün kırmızılar geldi.. Bugün dr dayım yine ultrason kan tahlili.. Ultrasonu çeken dr 22 ml kist dedi moralim bozuldu. Öğleni bekliyorum bakalım kendi dr um ne diyecek :(

kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...

Canim ben tekirdag da oturuyorum asilamam ozel hastanede oldu...asilamam 500 liraydi..iki kere asilama oldum ve malesef ikiside husran oldu insallah senin asilaman tutar canim..

kızlar aranıza yeni katıldım ve acil yardım bekliyorum. 2 yıllık evliyim hiç korunmadım eşimde varikosel var. eşimin değerleri kötü değil iyi seviyede. haziran 10 unda aşılama yaptırdım. onun öncesinde gonal f iğne kullandım. aşılamadan sonra doktor haziran 26 sında gel kan testi yaptır dedi ve kullanmam için jel verdi. ama ben dün karın ve bel ağrısından sonra regl olur gibi oldum. yani kanamam başladı ama normal adetim gibi değil az az ve daha sıvı . dün kan testi yaptırdım ona göre emin olayımki ağrı kesici kullanayım diye ve test negatif çıktı. değerim 1,20. dün ağrı kesicilerimi içtim rahatladım. dünden beri kanamam devam ediyo ama çok az ve sıvı. normal regl gibi olmadı yani. sizce bu durum nedir. ilaçlardan dolayı mı bu şekilde regl oluyorum. yada yerleşme kanaması mı yaşıyorum. yerleşme kanamasında bu şekilde sancı çeken olmuşmuydu. ve kan testi geç çıkanlar oldu mu. kafam karışık açıkcası. ilk aşılamamdı benim. yardımcı olabilir misiniz.

gonal f ve jel kullandığından bünyeden bünyeye durum değişiyoo hamile değilsin
inş ikinci aşılamana geçmeden kendiliğinden hamile kalırsın ama doktor kontrollerini ihmal etme canım her şeyde bi hayır vardır

kızlar ben de yarın aşılamamı oluyorum. Bu sabah catlata ıgnemı vurdum, kasık ve bel agrısı, bı de gaz yapıyor. Bısıy sorucam, tecrubelerınıze dayanarak, aşılama sırasında dıkkat etmem gereken veya doktora ozellıkle sormam gereken seyler neler olabılır?

arkadaslar ACIL lutfen!! ben bu sabah 10.30 da catlatma ıgnemı vuruldum. yarın 4te de aşılama olcak. ama tam 36 saat olmuyo arada. bu sorun olur mu????

arkadaslar ACIL lutfen!! ben bu sabah 10.30 da catlatma ıgnemı vuruldum. yarın 4te de aşılama olcak. ama tam 36 saat olmuyo arada. bu sorun olur mu????

Niye öyle ki doktora sormadın mı.benim 14 haziranda oldu aşılamam sabah 11 civarı.çatlatma ignemide 12 haziran akşam 9 da vurulmuştum.yumurtan ne kadar büyük ki.belki çatlıcak kadar büyüktür.

canım benimde 28. saate yaptılar aşılamamı ben de dr sordum illa 36 saat olacak diye birşey yok internette okudugunuz gibi degil falan dedi

Perilim hiç test yaptın mı.ben yapmadım az kaldı valla.

yok canım yapmadım ben adet olmassam test yaparım acelem yok :) şöyle 3-5 gün daha geçsin dün çokkk fazla ağrım vardı sağ kasıgımdan bacagıma kadar vuruyodu işten izin aldım eve gidip yattım hatta bu sabahta biraz belim agrıyodu hafif hafif devam ediyo bel agrım bekliyorum yani

Back
X