2013 NİSAN ANNELERİ (Belki yazmak isteyen olur )

ycl2012

ELİF'im;03.04.2013 & ZEYNEP'im 23.11.2014
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
1.477
705
198
2013 NİSAN ANNELERİ (Belki yazmak isteyen olur )

Diger konu başlığında iyi kötü sohbet ediyorduk ama o konuda kapanmış hatta silinmiş goremiyorum çünkü. Napalım artık burdan yazmak isteyen olur belki diye konu açmak istedim içimden böyle geldi.

Bizden haberler yazayim; elifim maşallah konusmasi çok güzel kendini duygularını ifade etmesi güzel.ama hala istahsizligimiz var kardeşı ni arada kıskanır severken zarar verebiliyor genel olarak iyi anlasiyolar iyiki dogurmusum onu kardes sevgisinden mahrum etmemisim diyorum tüm zorluklarına Rağmen herşeye değiyor onları beraber oynarken görmek.henuz tuvalete alisamadi altında bez gayet mutlu şu yazı gecirmeden alışsa ne güzel olucak ama hiç orali değil inşallah en kisa surede alisir

Merhaba Y ycl2012
Genelde face grubundayim. Öylesine bi bakayım dedim.
2. İçin iyiki doğurmuşum demen sevindim. Bende 2.ye hamileyim. Zaman nede çabuk geçiyor.

Merhaba Y ycl2012
Genelde face grubundayim. Öylesine bi bakayım dedim.
2. İçin iyiki doğurmuşum demen sevindim. Bende 2.ye hamileyim. Zaman nede çabuk geçiyor.
Merhaba canım sevindim senin adina Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin evet iyiki doğurmuşum çok yoruluyorum çalışıyorum çok yoğun geciyor günlerim cocuklar ev eş yemek temizlik hersey sende oluyor ama bi o kadar da güzel eltimlerle aynı Binadayiz iki tane amca çocukları var aynı yaş grubundan ama kardeşin duygusu bambaşka ha arada kiskaniyor elif oyuncak paylaşmak istemiyor falan e olacak okadar da. Dediğin gibi zaman çabuk geciyor ikinci bebekde aradan çıkmış oluyor☺.

Kızlar bir çoğunuzun gebelıklerini zor kanamalı geciriyor suan bızde bırsey yok cok sükür ama olmıyacagı anlamına gelmez tabiki diyorum ki haftada 41 yasin yapalım mı 2016 nisan anneleri adına hem gebelıklerinin iyi gecmesi hem yavrularımızın saglıgı için Rabbim kötü şeyler yasatmasın kötü sınavlar vermeyelım dua çok şey demek haftada 41 yapamayız derseniz ayda yapalım bebeklerımız dogana kadar ne dersiniz kimin duasının kabul olucagı bellı olmaz bilenler alır herkes adına bagıslanır inş

Kızlar yanlıs olmus msjım bu konuya nerden geldım bilmiyorum:KK48: 2016 nisan annelrrine yazıyordum

Selam canım hayırlı olsun topiğin:KK3:

Biz yurtdışından mecburi donus yaptık eşim burda ise girdi ama hala bir evimiz yok :rolleyes: ev arıyoruz elif betüle hala bez biraktiramadim çünkü birakiveriyor:KK42: annem tepki gösteriyor tekrar bez bağlıyorum çocuğun kafasını iyice karıştırdım.. kesinlikle benimle uyumak istemiyor bilmiyorum bir an önce ev bulup kendi düzenimi kurmak istiyorum siz bıraktiniz mi

Selam canım hayırlı olsun topiğin:KK3:

Biz yurtdışından mecburi donus yaptık eşim burda ise girdi ama hala bir evimiz yok :rolleyes: ev arıyoruz elif betüle hala bez biraktiramadim çünkü birakiveriyor:KK42: annem tepki gösteriyor tekrar bez bağlıyorum çocuğun kafasını iyice karıştırdım.. kesinlikle benimle uyumak istemiyor bilmiyorum bir an önce ev bulup kendi düzenimi kurmak istiyorum siz bıraktiniz mi
Selam lenacim.nasilsin senden haber almaya sevindim. Sizinde hayırlı olsun gelmeniz daha iyi olmuştur.ailenin yanında olman güzel de ne olursa olsun kendi evinde olman daha iyi gonlunuze gore bi ev bulur duzenini ayarlarsin inşallah.bizde halen bezliyiz tuvalete gitmeyi istemiyor reddediyor bende çok zorlamak istemiyorum inatlasir diye.hayirlisiyla atlatiriz inşaallah bu süreci. İştahınız nasıl yemiyor du halen öylemi. Bizimki halen istahsiz

Y ycl2012 merhaba cnm...
ne güzel bir topik ama pek katılım yok galiba bende bi yazmak istedim :anneadayı:
Oğluşum 11 nisan 2013 doğumlu artık kocaman bir paşa oldu
Hey gidi günler hey diyorum
Maşallah sizler ikinciyide yapmışsınız allah kucağıniza sagliklica almayi basıp etsin. Ben ikinciye malesef cesaret edemiyorum ilk bebeğimi kaybetmiştim 4 aylık ölü doğum yapmıştım. Sonra paşam oldu allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin ama onu kucağımiza alana kadar yasadiklarimizi bir ben birde allah bilir galiba yaşadığımız onca sıkıntıdan dolayi ikinci bebeği düşünemiyorum
Biz bezimizi bırakalı 6 ay falan oldu çok şükür normalde çok inatçı bir çocuktur ama nedense tuvalet olayında hiç zorlaMadi beni inşallah sizlerde halletmissinjzdir çünkü normalde çocuklar çok rahatsız oluyor bezden. Bizimkinin en büyük problemi yemek. Çok Seçici yemiyecegi şeyi kesinlikle yediremiyorum. Çok zor çok.
Neyse yazarsaniz ben buralardayım :KK52:

Son düzenleme:
Y ycl2012 merhaba cnm...
ne güzel bir topik ama pek katılım yok galiba bende bi yazmak istedim :anneadayı:
Oğluşum 11 nisan 2013 doğumlu artık kocaman bir paşa oldu
Hey gidi günler hey diyorum
Maşallah sizler ikinciyide yapmışsınız allah kucağıniza sagliklica almayi basıp etsin. Ben ikinciye malesef cesaret edemiyorum ilk bebeğimi kaybetmiştim 4 aylık ölü doğum yapmıştım. Sonra paşam oldu allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin ama onu kucağımiza alana kadar yasadiklarimizi bir ben birde allah bilir galiba yaşadığımız onca sıkıntıdan dolayi ikinci bebeği düşünemiyorum
Biz bezimizi bırakalı 6 ay falan oldu çok şükür normalde çok inatçı bir çocuktur ama nedense tuvalet olayında hiç zorlaMadi beni inşallah sizlerde halletmissinjzdir çünkü normalde çocuklar çok rahatsız oluyor bezden. Bizimkinin en büyük problemi yemek. Çok Seçici yemiyecegi şeyi kesinlikle yediremiyorum. Çok zor çok.
Neyse yazarsaniz ben buralardayım :KK52:
canım merhaba Allah bağışlasın oğluşunu evet kocaman oldular çok şükür Rabbim korusun onları zor şeyler yaşamışsın belli ama onuda kardeş sevgisinden birliğinden mahkum koyma canım Rabbim tekrar sana annelik oğlunada kardeş nasip etsin hayırlısıyla inşallah
ohh maşallah tuvalet işini halletmişsiniz benim cimcime kızım halen bezli yapmıcam diyip duruyor çok teklif ediyorum ama korkarım ben istemiyorum diyor bende üzülüyorum açıkçası bezli olmasına inşallah ikna olurda başarırız

slm kızlar başlığı gördüm bende yazmak istedim. umarım herkes iyidir yeni bebişler geliyo hayırlı olsun. benim büyük oğlan okula başladı 1. sınıfa ama çok zorlanıyoruz allah herkese kolaylık versin. 2. oğlum nisan çocuğu çok şükür bi sıkıntımız yok konuşmasını ben alıyorum dikkat ederlerse dışardakilerde anlıyo kilo boyda çok iyi değil ama idare eder... kendinize iyi bakın ara ara yazmaya çalışırım

Merhaba hanımlar ben de topici gördüm yazayım dedim :) ben de 2.ye hamileyim şu sıralar.

Merhaba canim ben de 2. Ye hamileyim ☺☺☺☺ eylül anneleri topigini karıştırıyordum aklima burasi geldi bakayim dedim yakınmışta doğum tarihleri ☺

Merhaba canim ben de 2. Ye hamileyim ☺☺☺☺ eylül anneleri topigini karıştırıyordum aklima burasi geldi bakayim dedim yakınmışta doğum tarihleri ☺
Evet canım ben de seni az önce Eylül topicinde gördüm ve burada buldum doğum tarihlerimizde çok yakınmış.

Keşke Kazen 2013 nisan anneleri konumuzu geri getirse. :(

Back
X