Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım sevindim senin adina Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin evet iyiki doğurmuşum çok yoruluyorum çalışıyorum çok yoğun geciyor günlerim cocuklar ev eş yemek temizlik hersey sende oluyor ama bi o kadar da güzel eltimlerle aynı Binadayiz iki tane amca çocukları var aynı yaş grubundan ama kardeşin duygusu bambaşka ha arada kiskaniyor elif oyuncak paylaşmak istemiyor falan e olacak okadar da. Dediğin gibi zaman çabuk geciyor ikinci bebekde aradan çıkmış oluyor☺.
Selam lenacim.nasilsin senden haber almaya sevindim. Sizinde hayırlı olsun gelmeniz daha iyi olmuştur.ailenin yanında olman güzel de ne olursa olsun kendi evinde olman daha iyi gonlunuze gore bi ev bulur duzenini ayarlarsin inşallah.bizde halen bezliyiz tuvalete gitmeyi istemiyor reddediyor bende çok zorlamak istemiyorum inatlasir diye.hayirlisiyla atlatiriz inşaallah bu süreci. İştahınız nasıl yemiyor du halen öylemi. Bizimki halen istahsizSelam canım hayırlı olsun topiğin
Biz yurtdışından mecburi donus yaptık eşim burda ise girdi ama hala bir evimiz yokev arıyoruz elif betüle hala bez biraktiramadim çünkü birakiveriyor
annem tepki gösteriyor tekrar bez bağlıyorum çocuğun kafasını iyice karıştırdım.. kesinlikle benimle uyumak istemiyor bilmiyorum bir an önce ev bulup kendi düzenimi kurmak istiyorum siz bıraktiniz mi
canım merhaba Allah bağışlasın oğluşunu evet kocaman oldular çok şükür Rabbim korusun onları zor şeyler yaşamışsın belli ama onuda kardeş sevgisinden birliğinden mahkum koyma canım Rabbim tekrar sana annelik oğlunada kardeş nasip etsin hayırlısıyla inşallahY ycl2012 merhaba cnm...
ne güzel bir topik ama pek katılım yok galiba bende bi yazmak istedim
Oğluşum 11 nisan 2013 doğumlu artık kocaman bir paşa oldu
Hey gidi günler hey diyorum
Maşallah sizler ikinciyide yapmışsınız allah kucağıniza sagliklica almayi basıp etsin. Ben ikinciye malesef cesaret edemiyorum ilk bebeğimi kaybetmiştim 4 aylık ölü doğum yapmıştım. Sonra paşam oldu allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin ama onu kucağımiza alana kadar yasadiklarimizi bir ben birde allah bilir galiba yaşadığımız onca sıkıntıdan dolayi ikinci bebeği düşünemiyorum
Biz bezimizi bırakalı 6 ay falan oldu çok şükür normalde çok inatçı bir çocuktur ama nedense tuvalet olayında hiç zorlaMadi beni inşallah sizlerde halletmissinjzdir çünkü normalde çocuklar çok rahatsız oluyor bezden. Bizimkinin en büyük problemi yemek. Çok Seçici yemiyecegi şeyi kesinlikle yediremiyorum. Çok zor çok.
Neyse yazarsaniz ben buralardayım![]()
Evet canım ben de seni az önce Eylül topicinde gördüm ve burada buldum doğum tarihlerimizde çok yakınmış.Merhaba canim ben de 2. Ye hamileyim ☺☺☺☺ eylül anneleri topigini karıştırıyordum aklima burasi geldi bakayim dedim yakınmışta doğum tarihleri ☺