• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece yazmak istedim. amcama beddua edebilirsiniz

Yengenizin acinacak bir tarafi yok eger bosanmazsa yengenizde dahil amcanizla asla gorusmeyin yanina yaklasmayin yengenizde o sapik bok gibi kocasiyla dayak yiye yiye yasasin boyle birini seven kisi acimayi hak etmiyor
zaten amcamla babannemde buluşmak harici bir görüşmemiz yoktu yıllardır artık tamamen silindi babam için de allaha şükür

Ben yengeye pek güvenmedim açıkçası akıllı bir kadın kendini sıyırırdı böyle bir tipten zaten.
Mahkeme süreçleriyle filan uğraşmayın derim iyice yıpranırsınız ki yenge her an vazgeçebilir her an ikna olabilir siz ortada kalırsınız gene.
Dolayısıyla hem amcaya hem yengeye mesafe koyun napıyorlarsa yapsınlar siz kendi çekirdek ailenize bakın.
En önemli şey çekirdek ailedeki huzur bence.

Öncelikle geçmiş olsun. Nasıl sapık, igrenç bir amcanız varmış. Kuzeninizi de muhtemelen Taci etti. Okur okumaz bunu anlıyor insan. Ama içinde olunca daha zor.

Babanızı da takdir ettim doğrusu. Anlayamamış belki ama siz onunla konuşacak cesareti bulabildiğinize göre ve amcanızı dövdüğüne göre iyi bir insan. Tek kötü yanı böyle insanları kim olursa olsun etrafımızda barındırmamalıyız. Ucu illa ki dokunur.

Bence yengenizden de uzak durun. Silin bu aileyi. Böyle bir adamı seven, yanında duranın da ahlak yapısı cok gelişmemiştir. Taci için ayrı dava açmayacaksanız dava sürecine dahil olmayın. Camur bu insanlar
Bilmiyorum düşündükçe yengeme güvenemiyorum bu 3.olduğu için şahitlik yapmaya bile çok yakın bakmıyorum artık. Kendimiz için açsam bile herhangi bir kanıt yok ülkede kanıtlı taciz davalarında bile fail suç almıyor kanıtsız hiç almaz düşüncesindeyim

Back
X